Det siger vores kunder

Læs hvad de personer som til dagligt bruger vores kassesystemer siger om deres oplevelse med Amero.

"Vi kontaktede Amero en tirsdag, for at få tilbud på et system, og fredag i samme uge var systemet sat op og vi kunne gå i luften med systemet – altså en service ud over alle forventninger."

- Brian Nørholm, direktør for Washngo

"Jeg har en enkel og hurtig ekspedition af mine kunder, så de ikke skal stå og vente på, at jeg får varerne scannet/tastet/fundet og hurtigt kan få betalt."

- Charlotte Frydendall, indehaver af Sille & Silas

"Vi har kun haft super gode oplevelser på support/hjælp fra Amero, de svarer altid hurtigt og venligt, de arbejder altid hurtigt på at løse tingene."

- Peter Rasmussen, Christina F

"Vi har fra dag ét af fået al den hjælp, vi har haft behov for. Amero tager hurtigt telefonen og de er meget seriøse og servicemindede, når man har kontakt med dem."

- Bendixen Blomster

"Kassesystemet er super enkelt, både i den daglig brug, men også at oprette produkter og ændre priser osv. Jeg kan meget nemt og hurtigt følge salg og omsætning."

- Susanne, Ejer af Hos Susanne

"Hvis du spørger mig, så skal et kassesystem være hurtigt, brugervenligt og bare virke. Alle 3 ting er tilfældet med vores løsning hos Amero."

- Jakob Højland, Adm. direktør / CEO, GreenMind

Kunder i mange brancher

Fra tøjbutikker og caféer til cykelværksteder og campingpladser -- vi har kunder i mange brancher som bruger vores kassesystem