Kunder og udtalelser

Amero har hjulpet forretninger i mange forskellige brancher med deres kassesystem

Kant by K

Kitt Johansen , ejer af Kant by K, kontaktede i 2013 Amero, da hun skulle bruge et kassesystem til sin nystartede tøjbutik i Slagelse.

Runners Corner

Runners Corner er en kæde af sportbutikker med tre butikker i forskellige byer. De skiftede i starten af 2014 til kassesystemer fra Amero.

Facaden på en Muums-butik

Muums Sandwichbar

Muums har to butikker i Kolding, hvor de sælger lækre smoothies og sandwiches. Amero har leveret deres kasseløsning siden de åbnede i 2013.

Det siger vores kunder

Læs hvad de personer som til dagligt bruger vores kassesystemer siger om deres oplevelse med Amero.

“Hele processen fra vi kontaktede Amero og frem til kassesystemet var sat op har været super. Vi fik hjælp til at komme igang forholdvis hurtigt og både rådgivning og service har været perfekt.”

- Tina Munch, ejer af Golfshop Korsør

"Vi drager rigtig meget nytte af, at betalingsterminaler er integreret med kassen, og at det kører direkte på e-conomic økonomisystemet, det sparer os for rigtig meget tid."

- Kitt Johansen, indehaver af Kant by K

"Amero er for os en professionel og dynamisk partner. Et hold unge mennesker der har den rigtige energi og indstilling til at løse hverdagens små problemer."

- Henrik Skydt, indehaver af Runners Corner

"Vi kontaktede Amero en tirsdag, for at få tilbud på et system, og fredag i samme uge var systemet sat op og vi kunne gå i luften med systemet – altså en service ud over alle forventninger.”

- Brian Nørholm, direktør for Washngo

Maria Bihl, Ejer af STORE No. 1B

"Hos STORE No. 1B er vi godt tilfredse med det system vi har hos Amero. Det fungerer til de behov vi har, servicen er god, og så er systemet meget brugervenlig og kan bruges af selv de mindre IT-tekniske personer."

- Maria Bihl, Ejer af STORE No. 1B

Lillebælt Møbler

"Jeg har en fysisk butik i Fredericia (Lillebælt Møbler) som er en blanding af alt fra rå planker til færdige borde, stole og meget mere, og der spiller et godt lagersystem en stor rolle i hverdagen. Der har Amero sparet mig for MANGE timers arbejde med det geniale system som de kører med. Så kæmpe tilfredshed herfra!"

- Dennis Jensen, Ejer af Lillebælt Møbler

Kunder i mange brancher

Fra tøjbutikker og caféer til cykelværksteder og campingpladser -- vi har kunder i mange brancher som bruger vores kassesystem

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.