Kunder og udtalelser

Amero har hjulpet forretninger i mange forskellige brancher med deres kassesystem

Kant by K

Kitt Johansen , ejer af Kant by K, kontaktede i 2013 Amero, da hun skulle bruge et kassesystem til sin nystartede tøjbutik i Slagelse.

Billede af citymode

Citymode og Citytasker

Forretningen Citymode og Citytasker fik deres kassesystem fra Amero, da de skulle bruge en løsning med hurtig og nem support.

Facaden på en Muums-butik

Tæppeland

Amero leverer kassesystemer til Tæppelands butikker og sørger for at der er sammenspil mellem kassesystem, økonomisystem og webshop.

Det siger vores kunder

Læs hvad de personer som til dagligt bruger vores kassesystemer siger om deres oplevelse med Amero.

“Hele processen fra vi kontaktede Amero og frem til kassesystemet var sat op har været super. Vi fik hjælp til at komme igang forholdvis hurtigt og både rådgivning og service har været perfekt.”

- Tina Munch, ejer af Golfshop Korsør

"Vi drager rigtig meget nytte af, at betalingsterminaler er integreret med kassen, og at det kører direkte på e-conomic økonomisystemet, det sparer os for rigtig meget tid."

- Kitt Johansen, indehaver af Kant by K

"Amero er for os en professionel og dynamisk partner. Et hold unge mennesker der har den rigtige energi og indstilling til at løse hverdagens små problemer."

- Henrik Skydt, indehaver af Runners Corner

"Vi kontaktede Amero en tirsdag, for at få tilbud på et system, og fredag i samme uge var systemet sat op og vi kunne gå i luften med systemet – altså en service ud over alle forventninger.”

- Brian Nørholm, direktør for Washngo

Maria Bihl, Ejer af STORE No. 1B

"Hos STORE No. 1B er vi godt tilfredse med det system vi har hos Amero. Det fungerer til de behov vi har, servicen er god, og så er systemet meget brugervenlig og kan bruges af selv de mindre IT-tekniske personer."

- Maria Bihl, Ejer af STORE No. 1B

Lillebælt Møbler

"Jeg har en fysisk butik i Fredericia (Lillebælt Møbler) som er en blanding af alt fra rå planker til færdige borde, stole og meget mere, og der spiller et godt lagersystem en stor rolle i hverdagen. Der har Amero sparet mig for MANGE timers arbejde med det geniale system som de kører med. Så kæmpe tilfredshed herfra!"

- Dennis Jensen, Ejer af Lillebælt Møbler

Kunder i mange brancher

Fra tøjbutikker og caféer til cykelværksteder og campingpladser -- vi har kunder i mange brancher som bruger vores kassesystem