Billede af citymode

Smoke-it

Smoke-It er førende indenfor salg af e-cigaretter og tilbehør hertil. Amero har leveret en solid og helstøbt løsning med kassesystem, økonomisystem og webintegration til dem.

Billede af Jyllinge Ure & Guld

Jyllinge Ure & Guldcenter

Jyllinge Ure og Guldcenter har mere end 35 års erfaring med salg af ure og smykker, og da de skulle have nyt kassesystem, faldt valget på Amero.

Billede af guld og rod

Guld og Rod

Guld og Rod havde brug for en særlig løsning, hvor de kunne håndtere at oprette kunder i deres kassesystem.

Billede af tæppeland

Tæppeland

Med et kassesystem fra Amero, spiller Tæppelands kassesystem sammen med deres økonomisystem og webshop.

Det siger vores kunder

Læs hvad de personer som til dagligt bruger vores kassesystemer siger om deres oplevelse med Amero.

"Vi kontaktede Amero en tirsdag, for at få tilbud på et system, og fredag i samme uge var systemet sat op og vi kunne gå i luften med systemet – altså en service ud over alle forventninger."

- Brian Nørholm, direktør for Washngo

"Jeg har en enkel og hurtig ekspedition af mine kunder, så de ikke skal stå og vente på, at jeg får varerne scannet/tastet/fundet og hurtigt kan få betalt."

- Charlotte Frydendall, indehaver af Sille & Silas

"Vi har kun haft super gode oplevelser på support/hjælp fra Amero, de svarer altid hurtigt og venligt, de arbejder altid hurtigt på at løse tingene."

- Peter Rasmussen, Christina F

"Vi har fra dag ét af fået al den hjælp, vi har haft behov for. Amero tager hurtigt telefonen og de er meget seriøse og servicemindede, når man har kontakt med dem."

- Bendixen Blomster

"Kassesystemet er super enkelt, både i den daglig brug, men også at oprette produkter og ændre priser osv. Jeg kan meget nemt og hurtigt følge salg og omsætning."

- Susanne, Ejer af Hos Susanne

"Hvis du spørger mig, så skal et kassesystem være hurtigt, brugervenligt og bare virke. Alle 3 ting er tilfældet med vores løsning hos Amero."

- Jakob Højland, Adm. direktør / CEO, GreenMind

Er vi allerede i nærheden af dig?

Kunder i mange brancher

Fra tøjbutikker og caféer til cykelværksteder og campingpladser -- vi har kunder i mange brancher som bruger vores kassesystem