4.6/5

FlexPOS kassesystemet

Vi leverer simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher. Uanset om du skal til at starte din egen forretning eller allerede er i gang, og uanset om du er en mindre butik eller større kæde – så kan vi helt sikkert lave en løsning, som passer til dig. 

Faste licenspriser

Hos os behøver du ikke at finde lommeregneren frem for at gennemskue vores priser. Licensprisen er altid fast. Løsningen varierer. Og du betaler altid kun for det, du har. Vi skaber succes sammen gennem tillid. Punktum.

Gå til priser

Integrationer uden grænser

Kassesystemet kan kobles på et hav af integrationer. Det er en stor fordel for dig som har en webshop eller økonomisystem og vil have data til at opdatere på tværs. Men det stopper ikke her. 

Gå til integrationer

Den bedste support i branchen

Nogle gange fejler IT, og det er altid på de mest ubelejlige tidspunkter. I sådanne situationer betyder god support alt. Vi tager telefonen indenfor gns. 10 sekunder, fordi du ikke skal nøjes. Punktum. 

Gå til supportunivers

Overblik over dine løsningsmuligheder

Hvad passer bedst til dine behov – et stationært eller mobilt kassesystem? Måske et mix?

FlexPOS Selvbetjeningskasse
FlexPOS Selvbetjening

Skal dine kunder selv kunne scanne og betale for varer? Eller overvejer du at åbne en ubemandet, selvbetjent butik? Så er en selvbetjeningsløsning fra Amero muligvis noget for dig.

Sort
FlexPOS Tablet
FlexPOS Tablet

Vores tabletløsning er ikke kun effektiv, men det ser også godt ud. Den elegante model passer perfekt ind i ethvert miljø og giver en professionel fremtoning. Den største fordel ved en tablet-POS er, at du kan tage den med rundt.

Sort
FlexPOS Mobil (500x500 - frilagt)
FlexPOS Mobil

Vores mobile POS-løsning er designet til at øge dit salg gennem en optimeret kundeoplevelse. Udforsk den mobile løsning, og opdag hvordan dens fleksibilitet kan skabe værdi for dig.

Sort
Stationær POS oversigt
FlexPOS Stationær

Med vores stationære POS får du en kassesystemløsning, som giver dig mindre manuelt arbejde, glade kunder og mere tid til din passion.

Sort
Hvid
4.7/5

Hør det fra andre end os

Vi lægger ikke skjul på, at vi er stolte af vores løsninger og vores engagerede medarbejdere. Dog kan det ofte være indsigtsfuldt at lytte til andres oplevelser. Se her, hvad nogle af vores kunder har at sige om Amero.

Læs mere på Trustpilot.

Frigiv mere tid til din passion

For mange virksomheder går effektivitet og god kundeservice hånd i hånd.

Livet er for kort til snørklede IT-systemer. Ved at implementere et effektivt og pålideligt kassesystem, kan du frigøre tid, forbedre kundetilfredsheden og gøre det muligt for dig som iværksætter at fokusere mere på din passion; din forretning og kunder. 

Når vi taler med dig, har vi fokus på at give dig: 

Nem administration af dine produkter og kunder

Vi leverer touch kassesystemer, som er nemme at bruge, og leverer et hybrid kassesystem, hvor du også kan tage imod betalinger, selv hvis internetforbindelsen ryger. Derudover lever systemet op til kravene om digital bogføring, som du kan læse meget mere om her. 

Vi tilslutter betalingsterminaler, bonprintere, håndscannere og andet udstyr direkte til kassesystemet.

I kassesystemets online administrations-panel (BackOffice) kan du oprette produkter, styre priser, lægge nye varer på lager, trække statistikker og meget mere. Administrationspanelet er tilgængelig fra enhver computer med internet – og der tages automatisk backup, så din data altid er 100% sikret.

Du behøver ikke at være en haj til IT

Vores FlexPOS kassesystem er udviklet med henblik på at være brugervenlig og samtidig spare dig og dine kollegaer for de kedelige opgaver i dagligdagen. Kassesoftwaren passer til små såvel som store butikker og kæder og udvikles løbende, så du kan forvente et system, der er på forkant med samfundsudviklingen og forbrugerens behov. 

Med FlexPOS softwaren følger også FlexPOS BackOffice, hvor du får nem administration af din forretning. Fordele ved et FlexPOS kassesystem:

Modtag uforpligtende rådgivning af en Amero-konsulent

Vi har hjulpet kunder til de rette POS-løsninger i mange forskellige brancher. Vi kan derfor vejlede ærligt i, hvad der er den rette løsning for dig – uanset branche og forretningsstørrelse. 

Vores rådgivning er altid gratis. 

Hvordan ønsker dine kunder at betale?

ApplePay med Amero
Apple Pay

Betaler dine kunder med Apple Pay? At tilbyde Apple Pay-betalingsmuligheden ved kasseapparatet kan give flere fordele for både din virksomhed og dine kunder. Her er …

Betaling med MobilePay Amero
MobilePay

Den populære dreng i klassen MobilePay er en populær betalingsløsning, der oprindeligt blev udviklet af Danske Bank, men som nu er bredt anvendelig for både …

Betalingsløsninger_tema integrationer (top artikel)
Betalingskort

Vi hjælper dig med at navigere i en verden af indløsningsaftaler, transaktionsgebyrer, kortudbydere og betalingskort.

Udvalgte funktioner i kassesystemet

Sælg varer offline

Ingen grund til bekymring hvis internettet strejker. Med et FlexPOS-kassesystem kan du sælge både online og offline!

Læs mere
Standard + Pro
Split betaling mellem flere betalingsmidler

Modtag betaling fra flere forskellige betalingsmidler på samme ordre – hurtigt og nemt!

Læs mere
Standard + Pro
Kuponmodul

Lav en rabatkupon direkte på kvitteringen. Du bestemmer selv variablerne.

Læs mere
Standard + Pro
Kundevendt marketing via skærm

Du har mulighed for at eksponere dine kunder for tekst, grafik og video via en kundevendt skærm på dit kasseapparat (kræver skærm-tilbehør).

Læs mere
Standard + Pro
Kampagnestyring

Opret kampagner på et eller flere produkter i en bestemt periode – kun fantasien sætter grænser!

Læs mere
Standard + Pro
Salg via stregkode

Når du opretter varer i BackOffice, kan du tilknytte en stregkode, så du har mulighed for at printe stregkoder og scanne varer ind på kasseapparatet via en håndscanner.

Læs mere
Standard + Pro
Flere rabatmuligheder

Lav forskellige rabatter på kasseappartet – procentbaserede rabatter, beløbsbaserede rabatter, samlet puljerabat ved køb af flere varer via varegruppering m.fl.

Læs mere
Standard + Pro
Parker og pause salg

Har din kunde glemt sine penge, eller skal du pause salget af andre årsager? Ingen problem. Du kan nemt hente det igen senere på dagen.

Læs mere
Standard + Pro
Beløb retur til betalingskort

Skal din kunde have penge tilbage? Du kan uden problemer overføre dem til kundens betalingskort.

Læs mere
Standard + Pro

Udvalgt tilbehør til kassesystemet

Toshiba T10 skærm Skærme
Toshiba T10 skærm

Toshiba T10 er en kvalitetsbevidst og tidsløs skærm, som er designet med fleksibel konfiguration for øje, så du får mere plads til dig og dine kunder. Skærmen er 15”, og du kan tilkøbe en kundevendt 10,1” skærm, hvor du kan vise logo, kampagner, markedsføring m.m.

Læs mere
Sort
SAM4S skærm Skærme
SAM4S skærm

Den elegante SAM4S skærm uden ramme tilbyder en behagelig og moderne touchbaseret brugerflade. Skærmen kan monteres på disk, stang eller væg, og er derfor fleksibel i forhold til installation. Denne skærm kan fås i flere farver og imødekommer derfor de æstetiske krav, du måtte have til din løsning. Skærmen er 15,6”.

Læs mere
Sort
Hvid
Selvbetjeningskasse Skærme
Selvbetjeningskasse

Har du brug for at dine kunder kan betjene sig selv? I så fald kan du få en selvbetjeningskasse til din forretning, så kunderne har mulighed for selv at finde varer, scanne og betale – helt uden hjælp fra personale.

Læs mere
Sort

Modtag en gratis videodemo af kassesystemets funktioner

Er du nysgerrig på kassesystemet og dets funktioner? I videoen her kan du møde vores salgskonsulent Thomas, som giver dig en rundtur i vores FlexPOS kassesystem og det bagvedliggende BackOffice.

Tilmeld dig via formularen, og vi sender demovideoen direkte til din indbakke. Du vil fremadrettet modtage en mail fra os, når vi har gode tilbud, relevant information, inspirerende kundehistorier og lignende. Du kan afmelde til enhver tid.

4.6/5