4.6/5

Tilbehør til
kassesystemet

Hos Amero leverer vi alt i IT-udstyr til detailsalg: kasseapparat, stregkodescannere til nem varemodtagelse, printere til hyldeforkanter, skilte, og meget, meget mere…

Vores tilbehør og hardware

 • Alle
 • Andet tilbehør
 • Printere
 • Scanner
 • Skærme
 • Terminaler
Alle
 • Alle
 • Andet tilbehør
 • Printere
 • Scanner
 • Skærme
 • Terminaler
Toshiba T10 skærm Skærme
Toshiba T10 skærm

Toshiba T10 er en kvalitetsbevidst og tidsløs skærm, som er designet med fleksibel konfiguration for øje, så du får mere plads til dig og dine kunder. Skærmen er 15”, og du kan tilkøbe en kundevendt 10,1” skærm, hvor du kan vise logo, kampagner, markedsføring m.m.

Læs mere
Sort
SAM4S skærm Skærme
SAM4S skærm

Den elegante SAM4S skærm uden ramme tilbyder en behagelig og moderne touchbaseret brugerflade. Skærmen kan monteres på disk, stang eller væg, og er derfor fleksibel i forhold til installation. Denne skærm kan fås i flere farver og imødekommer derfor de æstetiske krav, du måtte have til din løsning. Skærmen er 15,6”.

Læs mere
Sort
Hvid
Selvbetjeningskasse Skærme
Selvbetjeningskasse

Har du brug for at dine kunder kan betjene sig selv? I så fald kan du få en selvbetjeningskasse til din forretning, så kunderne har mulighed for selv at finde varer, scanne og betale – helt uden hjælp fra personale.

Læs mere
Sort
Faststående stregkodescanner Scanner
Faststående stregkodescanner

Hvis du har et særligt behov for hurtig stregkodescanning og at have begge hænder fri, så kan en presentation scanner være en ideel løsning for dig.

Læs mere
Sort
Hvid
Trådløs stregkodescanner Newland HR2280 Scanner
Håndholdt stregkodescanner

Et kasseapparat kan benyttes uden scanner, men køber flere af dine kunder mange varer, så er det ofte nemmere at benytte stregkoder og scanner. Den håndholdte scanner kan både fås med USB-kabel og trådløs.

Læs mere
Sort
Hvid
Amero Mobility App Scanner
Mobility App

Med Amero Mobility App og trådløs scanner kan du lynhurtigt få et overblik over dine varer ved at scanne dem, når du står i butik eller på lager. Du kan også bruge den til at modtage varer på nem vis.

Læs mere
Sort
SAM4S Bonprinter Printere
Bonprinter

Bonprinteren skriver automatisk en bon ud med kundens varer, når et salg afsluttes.

Læs mere
Sort
Hvid
Pengeskuffe Andet tilbehør
Pengeskuffe

Tager du imod kontanter fra dine kunder, så er en pengeskuffe ofte en god løsning, så du kan holde kontanter sorteret og aflåst. Skuffen tilsluttes dit kassesystem, så den automatisk åbner ved køb. Fås i to forskellige størrelser.

Læs mere
Sort
Delfi Breece elektroniske hyldeforkanter Skærme
Elektroniske hydeforkanter

Med de elektroniske hyldeforkanter kan du sikre dig at give et godt overblik over dine produkter. Du kan på blot få sekunder ændre priser og tilbud på tværs af hele din butik – eller tilmed en hel butikskæde.

Læs mere
Hvid
SAM4S kundedisplay 2 linjer Skærme
Kundedisplay 2-linjet

Det lille kundedisplay med 2 linjer kan tilkobles dit kassesystem, så din kunde nemt kan følge med i salget via vist produktnavn og -pris.

Læs mere
Sort
Hvid
Grafisk kundedisplay - kundevendt skærm Skærme
Grafisk kundedisplay

Kundedisplayet kan vise kundens bon løbende i samme stil som en regulær printet bon. Den kan også virke forretningens logo, valgfrie billeder og reklamer, eller vise, hvis kassen er lukket. Kundedisplay er 10,1”.

Læs mere
Sort
Hvid
Håndterminal statusoptælling Scanner
Håndterminal til statusoptælling

Kombinationen af den integrerede håndterminal fra Zebex og FlexPOS software sikrer en nem lagerstatus. I Amero har vi ligeledes udviklet vores egen scanner, Mobility App, hvor du kan ændre lagerstatus, priser og meget andet.

Læs mere
Sort
Labelprinter metapace Printere
Labelprinter

Labelprintere passer til de kunder, som selv ønsker at prismærke deres varer. Dette er en nem løsning til altid at holde styr på priser og samtidig sikre, at varen er udstyret med en stregkode til kassens scanner. Labelprinter kan også bruges til vores byttemærker.

Læs mere
Sort
Lane3000 betalingskort terminal Terminaler
Betalingsterminal Ingenico LANE 3000

Dankortterminalen Ingenico LANE 3000, integreres til kassesystemet, så ekspedienterne ikke skal taste beløbet ind, og tastefejl minimeres. Vi tilbyder flere typer dankortterminaler – integreret eller mobil. Vi vælger den løsning, som passer bedst til dig.

Læs mere
Sort
Betalingsterminal Verifone P400 Terminaler
Betalingsterminal Verifone P400

Betalingsterminalen imødekommer alle de krav, man kunne have til en betalingsterminal. Den er driftsstabil, moderne og med en touchskærm, som tilbyder dine kunder en brugervenlig betalingsflade. Terminalen er PCI5 godkendt og integreret til kassesystemet.

Læs mere
Sort

Et samlet kassesystem

Hos Amero følger vi med tiden. Derfor sammensætter vi et kasseapparat med markedets bedste software, FlexPOS, samt en række hardware udstyr, ud fra den enkelte kundes behov. Samlet giver det dig en løsning, vi kalder for et kassesystem.

Et moderne kasseapparat har derfor ofte mange funktioner, såsom at registrere varer, betalinger, lagerstyring, økonomistyring, lave statistikker og udskrive rapporter. Du har også mulighed for at tilkoble din webshop. De klassiske trykknapper er i dag erstattet af en touchskærm, som giver dit kasseapparat uanede muligheder for tilpasning til din butik, og gør dermed din hverdag meget nemmere.

Overvejelser inden køb af nyt kassesystem

Da der er stor forskel på eksempelvis en tøjforretning og en smykkeforretning, er det vigtigt, at kasseapparatet tilpasses til netop din unikke forretning. For at kunne betjene dine kunder bedst muligt, samt gøre din dagligdag lettere, skal du derfor overveje, hvilke behov du reelt har, inden du anskaffer dig et kasseapparat. Hvis du for eksempel har brug for en integration til et økonomisystem, en webshop, eller gerne vil have lagerstyring, kan vi tilpasse det, så det passer bedst muligt til din forretnings hverdag.

Ja! Selvom det kan være nostalgisk og trygt at have et kasseapparat med få fysiske knapper og en indbygget pengeskuffe, kan vi kun anbefale at skifte til et moderne kasseapparat med en touchskærm. Udover en hurtigere og mere effektiv betjening og service, giver en touchskærm også mulighed for at tilpasse kasseapparatet til behovet i netop din forretning.

Det kan være forskelligt fra forretning til forretning, hvilket hardware du har brug for. Derfor er der en række ting du bør overveje. Er du til en robust løsning, hvor du har en touchskærm til at stå med tilhørende bonprinter, scanner, betalingsterminal m.v.? Har du behov for en labelprinter til prismærker, og skal du kunne lave fysiske gavekort? Eller forestiller du dig nærmere en tablet, du kan tage med rundt?

Det er vigtigt at have det rigtige udstyr til at betjene og servicere dine kunder. Til vores kasseapparater findes der alt fra betalingsterminaler og scannere til kundedisplays og bonprintere. Du kan med fordel tage et kig og få et overblik over al vores hardware og tilbehør, eller kontakte os for at få hjælp til at sammensætte den helt rette løsning.

Da alle vores kasseapparater bliver tilpasset den enkelte kunde, kan vi ikke give en standard pris for selve produktet. Prisen for et komplet kasseapparat afhænger blandt andet af behovet for tilbehør og integrationer til eksempelvis økonomisystem- og webshop. Derudover skal du betale en månedlig licens for kassesoftwaren fra FlexPOS. Kontakt os derfor for at snakke om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov.

4.6/5