4.6/5

Kassesystem til attraktioner

En samlet POS-løsning til dig, der vil tilbyde gæster en ekstraordinær god oplevelse. Vi leverer en løsning, hvor du simpelt kan håndtere billetter, gæster og medlemskaber – både fysisk og online.

Funktioner til museer, gallerier og forlystelser

Vores kassesystem har en lang række funktioner, som er med til at sikre en gnidningsfri dagligdag i forretningen.
Vi har samlet et udpluk af de mange funktioner og moduler, som vores omnichannel POS-løsning tilbyder.

Kontakt os gerne for en uddybende forklaring på nedenstående, eller en snak om den ideelle løsning for din attraktion, om end det er et museum, galleri eller forlystelse.

Billetprint

Her har du mulighed for at udstede billetter til arrangementer eller entre gennem kassesystemet.

Online billetsalg

Tilbyd billetter og medlemskaber online via din hjemmeside. Ét flow og uendelige muligheder for typer af billetter. Kan håndtere koncerter, kombinationsbilletter m.m.

Time slots

Automatisk oprettelse af begivenheder og billetter til udvalgte tidspunkter, som en del af købsflowet. Funktionen giver bl.a. gæster ekstra tryghed.

Medlemsmodul

Du kan håndtere dine medlemmer simpelt og direkte fra kassesystemet med denne funktion.

Besøgsstatistik

Du kan samle en geografisk oversigt over, hvor dine besøgende kommer fra, som kan gavne din viden om din målgruppe.

Indgangssystem

En smart og effektiv måde at lukke gæster ind til attraktionen ved stor volumen. Gæster kan selv 'bippe' sig ind, og undgår på denne måde at stå i kø.

Loyalitetsklub skaber loyale gæster

At drive en virksomhed, der er baseret på oplevelser, indebærer naturligt nok et stærkt fokus på kunderne og en konstant stræben efter at optimere kundeoplevelsen. En effektiv metode til at opnå dette er gennem direkte interaktion.

Med et Amero kasseapparat til dit museum, galleri eller forlystelsespark, er det muligt at skabe en tættere kommunikation med dine medlemmer via SMS’er og app med vores loyalitets-funktion til kassesystemet. 

Dette giver dine besøgende mulighed for at holde styr på fx stempelkort direkte fra deres app, og det giver dig mulighed for at sende dem tilbud eller information om kommende arrangementer via SMS.

Integration til økonomisystem

Vores kassesystem til museer og attraktioner kan integreres med mange økonomisystemer, så du eller din bogholder slipper for dobbeltarbejde ved at skulle taste dagens omsætning ind manuelt. Du får:

Mindre manuelt arbejde: Del data automatisk mellem systemerne, og undgå fejl.

Opdaterede oplysninger: Med integrationen har du altid adgang til de nyeste oplysninger om dit salg og din beholdning, lige når du har brug for det.

Bedre overblik over økonomien: Få overblik over hvor dine penge kommer fra, og hvordan de bruges.

Mere tid: Automatisering af processer skaber effektivitet og mere tid til gæster.

Bedre rapporter: Lav rapporter som kan hjælpe med at træffe bedre beslutninger.

Velkomst med indgangssystem

Vil du gøre det endnu nemmere for dine gæster at besøge dig, så er en indgangssystem en smart og effektiv måde at lukke gæsterne ind på. At koble et indgangssystem til din kasseløsning kan give en række fordele, der kan forbedre effektiviteten, brugeroplevelsen og den overordnede drift.

Når dit indgangssystem er integreret med dit POS-system, kan du hurtigere behandle billetsalg og indgang, hvilket reducerer ventetider for dine gæster og forbedrer deres oplevelse. 

Et hurtigere og mere effektivt indgangssystem betyder mindre ventetid for gæster og en mere glidende overgang fra indgang til attraktion, hvilket forbedrer den samlede gæsteoplevelse.

Online billetsalg

Med Ameros online billet- og medlemsløsning får du mulighed for at sælge billetter og medlemsskaber online via din hjemmeside. Billetplatformen integreres med din POS-løsning fra Amero, så dine gæster får en god og sikker oplevelse. 

Når en gæst køber billetter eller medlemsskaber online, opdateres din BackOffice og kassesystem automatisk. Du har derfor altid 100% overblik over dine billetsalg – fysisk som online.

Løsningen består af en online administrationsplatform til jeres medarbejdere og en billetportal til gæster, som I kan linke til fra jeres hjemmeside. Løsningen kan integreres til e-conomic med mulighed for automatisk bogføring og direkte kontering i billet- og medlemsløsningen.

Succeshistorier fra vores kunder

Vural Kocak, Medicin og Sundhed Detail
Medicin & Sundhed

Selvbetjeningskasse fra Amero har muliggjort landets første ubemandede butik med sundhedsprodukter i Farum. Succesen er så stor, at folkene bag har flere ubemandede butikker i støbeskeen.

Top_SkinSense (2) Detail
SkinSense

Amero har hjulpet SkinSense med en komplet kasseløsning, som med en integration til webshop, økonomi og varemodtagelse nu er omdrejningspunktet for hele SkinSenses forretning.

Detail
HUSET Men & Women

Hans-Peder (HP) overtog HUSET Men & Women i 2016, og siden er det gået stærkt med udviklingen for den lokale modebutik. HUSET i Hvide Sande …

Modeloppen og Hoppeloppen_top banner Detail
Modeloppen og Hoppeloppen

‘’Køb lækkert tøj med omtanke’’ – det er ordene, der pryder bygningens facade, når man bydes velkommen til loppebutikken i Aabybro. Modeloppen er stiftet af Tina …

LetKøb 247_facade_POS_selvbetjening_top banner Detail
LetKøb 24/7

Hos Amero bestræber vi os altid på at udvikle de bedste løsninger med henblik på vores kunders behov. Vi har stor forståelse for, at hver …

Guldsmed Boye_Amero_udstilling_smykker Detail
Guldsmed Boye

Amero har leveret en komplet FlexPOS-løsning hos Guldsmed Boye butikkerne i Aarhus og Silkeborg. Det var vigtigt for indehaveren, Lars, at få et system, som …

Golfshoppen.com_Amero_Selvbetjening_POS Detail
Golfshoppen.com

Golfshoppen.com har siden 2003 eksisteret online som en webshop, hvorfra de har solgt alt, hvad hjertet begærer indenfor golfudstyr. I 2019 opstod interessen for fysiske salgssteder, og …

GEjSER butiksfacade_Amero Detail
GEjSER

Tilbage i 2011 startede GEjSER som en lille enkeltmandsvirksomhed, og samme år startede vores nuværende direktør og ejer Amero Kassesystemer. De to parter fandt hurtigt …

Dot Keramik Detail
Dot Keramik

Hos Amero leverer vi simple og brugervenlige løsninger til mange brancher, herunder både store og små detailbutikker. Det kan være meget forskelligt fra forretning til …

Clara H tøjbutik x Amero Detail
Clara H i Risskov

Hos Amero kommer vi rundt til mange forskellige butikker i hele landet. Fælles for dem alle er vigtigheden af den gode kundeoplevelse. En af de …

Luupe tøjbutik_POS stationær Detail
Luupe

Luupe er en moderne tøjbutik i Kolding, som sælger tøj, smykker og diverse andre produkter inden for mode. Luupe var på udkig efter en kasseløsning, …