4.6/5

FlexPOS Mobil

Uanset om du driver en café, attraktion, restaurant, detailvirksomhed eller kædeforretning, er vores mobile POS-løsning designet til at øge dit salg gennem en optimeret kundeoplevelse. Udforsk den mobile løsning, og opdag hvordan dens fleksibilitet kan skabe værdi for dig.

Modtag en gratis videodemo af FlexPOS Mobils funktioner

Den fleksible POS tilbyder dig alt dét, du har brug for i et kassesystem – lige ved hånden. Brugervenligheden er i top, betalingen går lynhurtigt og du kan betjene dine kunder, hvor end de befinder sig i forretningen.

Som i et standard FlexPOS Kassesystem er det muligt at logge ind med kassebrugere, så dagens salg tilknyttes forretningens forskellige kassebrugere.
Du har mulighed for at oprette produkter i visningsgrupper i salgsbilledet, som du kender fra din eksisterende POS.

Skal du sælge et produkt, som ikke er oprettet i dit salgsbillede, kan du hurtigt søge produktet frem på din mobile enhed. Du kan også hurtigt tilføje rabatter på enkelte varer samt totalrabat på købets samlede beløb.

Ønsker du at se fordelene med dine egne øjne? Udfyld felterne her og vi sender dig en gratis demovideo med det samme.

Hvilken mobil POS er du mest til?

Vi har to forskellige mobile enheder at vælge imellem alt efter behov. Begge vores enheder tilbyder kontant- og kortbetaling.

Er du på udkig efter et mobilt kassesystem, hvori du har mulighed for at scanne dine varer med 2D stredkodescanner og tilbyde dine kunder digital kvittering?
Eller ønsker du et simpelt mobil kassesystem, hvor du både kan tilbyde dine kunder digital samt fysisk kvittering?

FlexPOS Mobil med scanner

Imin scanner skrå

FlexPOS Mobil med bonprinter

Dine kunder kommer til at juble

Købs-flowet på vores mobile POS er så enkelt, at du tror det er løgn. Men den er altså god nok.

Alt-i-en mobil POS fra 299,-/md.

Udover at koble det mobile kassesystem på forretningens WiFi, kan du tilkøbe et simkort, så din device har backup til 4G. Et tilkøb af simkort vil ligeledes muliggøre at tage imod betalinger fra dine kunder, der hvor WiFi ikke rækker.

FlexPOS Mobil er udviklet i tæt samarbejde med Viva Wallet, som leverer den innovative betalingssoftware – også kaldet softpay app – der sikrer dig og dine kunder et betalingsflow, som går i historiebøgerne. Viva Wallets “tap-and-go” betalingsflow er som en fast, integreret del af FlexPOS Mobil med til at mindske ventetid og øge effektiviteten.

Med FlexPOS Mobil sikres du desuden en favorabel indløsningsaftale på alle dine kortbetalinger. Du får nogle af markedets laveste transaktionsgebyrer på danske betalingskort – hvilket kan du læse mere om her.

Overblik over dine løsningsmuligheder

FlexPOS Selvbetjeningskasse
FlexPOS Selvbetjening
Skal dine kunder selv kunne scanne og betale for varer? Eller overvejer du at åbne en ubemandet, selvbetjent butik? Så er en selvbetjeningsløsning fra Amero ...
Sort
FlexPOS Tablet
FlexPOS Tablet
Vores tabletløsning er ikke kun effektiv, men det ser også godt ud. Den elegante model passer perfekt ind i ethvert miljø og giver en professionel ...
Sort
Stationær POS oversigt
FlexPOS Stationær
Med vores stationære POS får du en kassesystemløsning, som giver dig mindre manuelt arbejde, glade kunder og mere tid til din passion.
Sort
Hvid
4.6/5