Hos Amero lever vi af glade og tilfredse kunder, og det kræver selvfølgelig en dedikeret og engageret support. Når du har en butik eller webshop du skal drive i hverdagen, er det derfor helt uundværlig at kunne ringe eller skrive til supporten og hurtigt få løst problemet. Ved henvendelse vedrørende support kan du skrive til support@amero.dk eller ringe på tlf. 77 34 34 80.

  • Ring alle hverdage 9-17. Vores supportere hjælper og giver vejledning alle hverdage 9-17.
  • Kompetent, hjælpsom og dansk-talende supporterer. Vi garanterer at du får en kompetent, hjælpsom og dansk-talende supportere i røret.
  • Svartid indenfor 10 sekunder. Du skal have løst dit problem hurtigst muligt og derfor svarer vi på telefonen indenfor 10 sek. i hverdagene.
  • Vagttelefon udenfor normal åbningstid. Du står aldrig alene med dit problem og kan altid ringe til vores vagttelefon.

Har du brug for hjælp til svar på de fire mest stillede spørgsmål vedrørende bonprinter, pengeskuffe, byttemærker og betalingsterminal, kan du finde svaret her.

Frank Naur Jensen
Direktør, Tæppeland Danmark ApS
En af udfordringerne der er når man driver butik, det er at man har kunden her og nu, så har du også problemet her og nu. Derfor har det været vigtigt for os at have en leverandør der er til rådighed når vi har problemet – det har vi med Amero. De er online, de er fleksible og de er hurtige til at komme tilbage med en løsning så vi kan komme videre med vores kunde.
Formidabel support

Formidabel support

Vi giver dig gratis service og vi har fuld kontrol over serienumre, og du har garanti på hardware købt hos os. Derudover er vores telefoni intelligent og vi kan derfor se når det er en kunde der ringer, og vi sidder hurtig klar med relevante oplysninger om din virksomhed. Vi har altid ombytningsudstyr, hvis en enhed bliver defekt og det gælder alle hardware enheder.

Oplever du et problem eller en teknisk fejl, skal du have mulighed for at få det løst hurtigt. Dette var bl.a. også grunden til at Frank, direktør for Tæppeland, valgte Amero som kassesystem løsning.

Hilbert Christiansen Fisk og Vildt
Amero har muligvis landets bedste kundeservice. De har fra dag 1 stået klar med rådgivning og det hjælp vi har skulle bruge. Om det er i weekenden eller i hverdage, står de altid klar med rådgivning eller løsning på problemet.