4.6/5

Hvorfor Amero?

Vi vil egentlig helst, at du skal høre det gennem vores kunder. For det vigtigste er for os, at vores kunder er tilfredse. I Amero lever vi efter fire stærke værdier, som ligger til grund for alt, hvad vi gør. Og dem vi er, som mennesker. 

POS med personlighed

Hos Amero ønsker vi at være mere end blot din POS-leverandør. Vi forstår din branche og vi stræber efter at være en central sparringspartner for dig i alle aspekter af din forretning.

Vores team er dybt engageret i hver enkelte kunde og de individuelle behov. Vi samler vores superkræfter fra salgsteamet, udviklingsteamet og supportteamet og arbejder tæt sammen for at sikre de bedste løsninger for vores kunder.

Folkene bag Team Amero består af en bred pallette af kompetencer og erfaringer. Vores forskellige styrker og færdigheder inden for bl.a. detailhandel, forretningsudvikling, økonomi og softwareudvikling kombineres dagligt for at skabe den største værdi.

POS med personlighed 5
POS med personlighed 1
POS med personlighed 4 (2)
POS med personlighed 2
POS med personlighed 4
POS med personlighed 3

Vores værdier

I Amero har vi fire værdier, som betyder meget for os. Alle fire værdier vægter lige højt og er en integreret del af Amero, og de mennesker som er med til at skabe Amero. For os er det vigtigt, at vi har disse værdier med os hver dag og gør alt, hvad vi kan for, at vi viser dem over for hinanden og vores kunder.

Vi gør det, vi siger

Tillid er altafgørende for at skabe en god arbejdsplads og for at levere fantastiske løsninger til vores kunder. Tillid kommer af, at vi gør det, vi siger. Det gælder både overfor hinanden og overfor vores kunder. 

Vi holder ord og overholder aftaler. Det gælder i vores løsninger, og det gælder i vores kundeservice. Vi oversælger ikke noget, og vi lover kun, hvad vi kan holde.

Vi er ét team

Vi lykkes og gør en forskel i fællesskab. Vi søger det bedste for teamet og ikke for os selv. Vi tager ansvar for vores løsninger og kunder som ét team på tværs af Amero, og derfor fejrer vi også succeserne sammen. 

Vi er afhængige af hinandens viden, erfaring og idéer uanset hvilken rolle eller titel, vi har. Vi afsætter tid til at hjælpe vores kollegaer, og vi sætter en ære i at have et godt samarbejde.

 

Vi er dedikeret til fingerspidserne

Vi bringer engagement, nysgerrighed og en stærk interesse for at levere den bedste løsning og kundeoplevelse ind i alt, hvad vi gør. Vi stiller krav til hinanden og til vores kunder. Vi stræber efter at gøre vores arbejde én procent bedre hver dag, så vi konstant løfter os i alle områder af vores forretning, samarbejde og faglighed.

Vi kører først, når det virker

Når vi leverer en løsning til vores kunder, kører vi først, når det virker, og kunden er glad. Så simpelt kan det siges. Det kommer af en ekstraordinær grundighed, der gennemsyrer alt vi gør og laver. Vores løsninger er kritiske for vores kunders forretning, og det tager vi ansvar for ved at være grundige i alle processer og led af vores forretning, og vi stiller samme krav, når vi leverer noget til hinanden i Amero.

 

Hvorfor skal du vælge Amero?

Vi håndterer det, vi er stjerner i, så du kan fokusere på det, du brillerer i. Teamet bag Amero består af engagerede medarbejdere, og vores fælles mission er at gøre dit kassesystem til den mindst bekymrende del af din hverdag.
Med Amero bliver hverdagen ikke bare lettere – den bliver også sjovere.

Vi servicerer

+ 0
kassesystemer

Vi er

+ 0
kompetente medarbejdere

Svartid på tlf.

0
sekunder i gennemsnit

Vi har

+ 0
års erfaring

Vi har

+ 0
tilfredse kunder
4.6/5