4.6/5

Hvorfor Amero?

Vi vil egentlig helst, at du skal høre det gennem vores kunder. For det vigtigste er for os, at vores kunder er tilfredse. I Amero lever vi efter fire stærke værdier, som ligger til grund for alt, hvad vi gør. Og dem vi er, som mennesker.

Vi skaber succes sammen

Som en førende POS-leverandør rådgiver og hjælper vi både mindre og større virksomhed inden for restaurationsbranchen, attraktioner og detailhandlen – ja faktisk mange brancher. Vi specialiserer os i at skabe effektive, brugervenlige kassesystem-løsninger, der ikke kun forenkler din dagligdag, men også understøtter dig i at vækste din forretning. Se nogle af vores kunders succeshistorier her:

Detail
Tranekæret
En 360 graders POS-løsning med integration til økonomisystem og webshop har effektiviseret Tranekærets dagligdag betydeligt.
GEjSER butiksfacade_Amero Detail
GEjSER
Amero har i et stærkt samarbejde løbende leveret en solid og helstøbt løsning til +49 forretninger med kassesystem og integration til bl.a. webshop, økonomisystem og ...
HAVS Løkken Detail
HAVS
Et krav om samlet lagerstyring på tværs af to fysiske og ét online salgssted førte HAVS til en POS-løsning fra Amero med integration til DanDomain ...
Køng Auto AS Detail
Køng Auto A/S
Amero var den eneste POS-leverandør, som kunne hjælpe Køng Auto A/S med at opfylde de krav, autoværkstedet havde til en kasseløsning. I dag er et ...
Vural Kocak, Medicin og Sundhed Detail
Medicin & Sundhed
Selvbetjeningskasse fra Amero har muliggjort landets første ubemandede butik med sundhedsprodukter i Farum. Succesen er så stor, at folkene bag har flere ubemandede butikker i ...
Top_SkinSense (2) Detail
SkinSense
Amero har hjulpet SkinSense med en komplet kasseløsning, som med en integration til webshop, økonomi og varemodtagelse nu er omdrejningspunktet for hele SkinSenses forretning.
Detail
HUSET Men & Women
Hans-Peder (HP) overtog HUSET Men & Women i 2016, og siden er det gået stærkt med udviklingen for den lokale modebutik. HUSET i Hvide Sande ...
Modeloppen og Hoppeloppen_top banner Detail
Modeloppen og Hoppeloppen
‘’Køb lækkert tøj med omtanke’’ – det er ordene, der pryder bygningens facade, når man bydes velkommen til loppebutikken i Aabybro. Modeloppen er stiftet af Tina ...
LetKøb 247_facade_POS_selvbetjening_top banner Detail
LetKøb 24/7
Hos Amero bestræber vi os altid på at udvikle de bedste løsninger med henblik på vores kunders behov. Vi har stor forståelse for, at hver ...
Guldsmed Boye_Amero_udstilling_smykker Detail
Guldsmed Boye
Amero har leveret en komplet FlexPOS-løsning hos Guldsmed Boye butikkerne i Aarhus og Silkeborg. Det var vigtigt for indehaveren, Lars, at få et system, som ...
Golfshoppen.com_Amero_Selvbetjening_POS Detail
Golfshoppen.com
Golfshoppen.com har siden 2003 eksisteret online som en webshop, hvorfra de har solgt alt, hvad hjertet begærer indenfor golfudstyr. I 2019 opstod interessen for fysiske salgssteder, og ...
Dot Keramik Detail
Dot Keramik
Hos Amero leverer vi simple og brugervenlige løsninger til mange brancher, herunder både store og små detailbutikker. Det kan være meget forskelligt fra forretning til ...
Clara H tøjbutik x Amero Detail
Clara H i Risskov
Hos Amero kommer vi rundt til mange forskellige butikker i hele landet. Fælles for dem alle er vigtigheden af den gode kundeoplevelse. En af de ...

Hvorfor skal du vælge Amero?

Vi håndterer det, vi er stjerner i, så du kan fokusere på det, du brillerer i. Teamet bag Amero består af engagerede medarbejdere, og vores fælles mission er at gøre dit kassesystem til den mindst bekymrende del af din hverdag.
Med Amero bliver hverdagen ikke bare lettere – den bliver også sjovere.

Vi servicerer

+ 0
kassesystemer

Vi er

+ 0
kompetente medarbejdere

Svartid på tlf.

0
sekunder i gennemsnit

Vi har

+ 0
års erfaring

Vi har

+ 0
tilfredse kunder

POS med personlighed

Hos Amero ønsker vi at være mere end blot din POS-leverandør. Vi forstår din branche og vi stræber efter at være en central sparringspartner for dig i alle aspekter af din forretning.

Vores team er dybt engageret i hver enkelte kunde og de individuelle behov. Vi samler vores superkræfter fra salgsteamet, udviklingsteamet og supportteamet og arbejder tæt sammen for at sikre de bedste løsninger for vores kunder.

Folkene bag Team Amero består af en bred pallette af kompetencer og erfaringer. Vores forskellige styrker og færdigheder inden for bl.a. detailhandel, forretningsudvikling, økonomi og softwareudvikling kombineres dagligt for at skabe den største værdi.

POS med personlighed 5
POS med personlighed 1
POS med personlighed 4 (2)
POS med personlighed 2
POS med personlighed 4
POS med personlighed 3

Sådan bydes du velkommen hos Amero

Hos Amero behandler vi vores kunder som VIP-gæster, lige fra det øjeblik de vælger os som leverandør. 
Vi sætter pris på en åben og vedvarende dialog, og stræber efter at have et tæt forhold til vores kunder i alle aspekter af vores arbejde. Vi er ikke bare en leverandør – vi er en støttende partner på din rejse.

Dialog med forretningskonsulent

Det første skridt på rejsen er en uforpligtende snak med en af vores erfarne konsulenter. I fællesskab finder I frem til dine behov, og laver den perfekte løsning til dig. Vi varetager gerne skifte fra tidligere leverandør.

Leverance og installation

Når du i samspil med din konsulent har fundet frem til den rette løsning, vil en tekniker få ansvaret for at levere og installere dit nye kassesystem. Du og eventuelle kollegaer undervises derefter i systemet.

Support lige ved hånden

Når dit nye kassesystem er oppe at køre, sidder vores skarpe supportteam klar ved telefon og mail, såfremt noget skulle drille eller spørgsmål skulle opstå. Du er aldrig alene - og der findes ingen dumme spørgsmål!

Opfølgning og udvikling

Du vil løbende have kontakt med din forretningskonsulent. Her kan I snakke om din løsning ud fra de behov, der skulle opstå i din forretning. Det er vigtigt for os at bidrage med værdi på din rejse. Nogle gange kommer vi også forbi fysisk for at hilse på.

Vores mission

Vores mission er at udvikle og levere POS, som gør en forskel for mennesker. 

Vi ser muligheder frem for begrænsninger, og skaber løsninger gennem nysgerrige og ærlige relationer. 

Amero er POS – leveret af mennesker, til mennesker. 

I dag og i morgen.

Vores vision

Vi vil skabe POS, der inspirerer mennesker. Det vil vi opnå via fire strategiske fokusområder:

Vi vil, at vores kunder er ambassadører.

Vi vil være et POS powerhouse, 
der sætter standarden for, hvad POS kan være.

Vi vil være stolte af at være en
del af Amero som arbejdsplads.

Vi vil, at miljø og klima er tænkt ind
i alle dele af vores forretning.

Vores værdier

I Amero har vi fire værdier, som betyder meget for os. Alle fire værdier vægter lige højt og er en integreret del af Amero, og de mennesker som er med til at skabe Amero. For os er det vigtigt, at vi har disse værdier med os hver dag og gør alt, hvad vi kan for, at vi viser dem over for hinanden og vores kunder.

Vi gør det, vi siger

Tillid er altafgørende for at skabe en god arbejdsplads og for at levere fantastiske løsninger til vores kunder. Tillid kommer af, at vi gør det, vi siger. Det gælder både overfor hinanden og overfor vores kunder. 

Vi holder ord og overholder aftaler. Det gælder i vores løsninger, og det gælder i vores kundeservice. Vi oversælger ikke noget, og vi lover kun, hvad vi kan holde.

I Amero har vi fire værdier, som betyder meget for os. Alle fire værdier vægter lige højt og er en integreret del af Amero, og de mennesker som er med til at skabe Amero. For os er det vigtigt, at vi har disse værdier med os hver dag og gør alt, hvad vi kan for, at vi viser dem over for hinanden og vores kunder.

Vi er ét team

Vi lykkes og gør en forskel i fællesskab. Vi søger det bedste for teamet og ikke for os selv. Vi tager ansvar for vores løsninger og kunder som ét team på tværs af Amero, og derfor fejrer vi også succeserne sammen. 

Vi er afhængige af hinandens viden, erfaring og idéer uanset hvilken rolle eller titel, vi har. Vi afsætter tid til at hjælpe vores kollegaer, og vi sætter en ære i at have et godt samarbejde.

 

Vi er dedikeret til fingerspidserne

Vi bringer engagement, nysgerrighed og en stærk interesse for at levere den bedste løsning og kundeoplevelse ind i alt, hvad vi gør. Vi stiller krav til hinanden og til vores kunder. Vi stræber efter at gøre vores arbejde én procent bedre hver dag, så vi konstant løfter os i alle områder af vores forretning, samarbejde og faglighed.

Vi kører først, når det virker

Når vi leverer en løsning til vores kunder, kører vi først, når det virker, og kunden er glad. Så simpelt kan det siges. Det kommer af en ekstraordinær grundighed, der gennemsyrer alt vi gør og laver. Vores løsninger er kritiske for vores kunders forretning, og det tager vi ansvar for ved at være grundige i alle processer og led af vores forretning, og vi stiller samme krav, når vi leverer noget til hinanden i Amero.

 

Amero samarbejder også med en række forhandlere af FlexPOS-produktet rundt omkring i Danmark. 

4.6/5