4.6/5

FlexPOS Selvbetjening

Ønsker du, at dine kunder eller gæster selv kan scanne og betale for varer?
Eller overvejer du at åbne en ubemandet, selvbetjent butik?
Så er en selvbetjeningsløsning fra Amero muligvis noget for dig.

Fordele ved selvbetjening

Tilpasning af produktvisning

Du har mulighed for at tilpasse kassen lige som du gerne vil have den. Det kan være, du ønsker en visningsgruppe, hvor alle varer er tilgængelige – eller at varerne skal inddeles efter kategori.

Integreret vægt

Er du en kantine, sælger du frugt eller har du en bland-selv-slikbutik? Du har mulighed for at få integreret en vægt, så pris og vægt automatisk overføres til kassesystemet. På den måde kan du eksempelvis overføre en pris pr. 100 g. 

Nem betaling

En selvbetjeningskasse skal være nem at betjene, også når det gælder betalingen. På vores FlexPOS selvbetjeningskasse kan du helt selv bestemme, hvilke betalingsmuligheder dine kunder skal tilbydes.

Flere valgmuligheder inden for hardware

Man kan i princippet lave næsten alle vores kassesystemløsninger til scan-selv kasser. Alt det kræver er et tilkøb af vores selvbetjeningsmodul, og så kan du skifte mellem almindelig kassesystem og scan selv efter behov.  Alternativt har du mulighed for at vælge en af vores alt-i-en selvbetjeningskasser, hvor bonprinter og scanner er indbygget i kassen. Det er en smart løsning, som fylder mindre i din forretning. Der er mulighed for at koble betalingsterminal til kassen.

Kassesystemer_FlexPOS_Stationær_POS
Produktbilleder_POS_Selvbetjening

Succeshistorien fra
LetKøb 24/7

LetKøb 24/7 var det første minisupermarked til at åbne en ubemandet butik i København. Læs mere om, hvilken selvbetjeningsløsning LetKøb 24/7 valgte til butikken, samt hvilke fordele der er forbundet med at tilbyde sine kunder, at de kan handle når som helst. 

Forbrugeroplevelsen er det nye mål for succes

Kan du skabe kundeoplevelser, som får dine kunder til at komme igen og igen? I dag efterspørger mange mennesker i høj grad en hurtig og nem betalingsproces uden kø. De vil hurtigt videre.

Med en selvbetjeningskasse opfylder du dette behov. Her har dine kunder muligheden for at scanne varer, betale (fx med MobilePay) og forlade butikken igen – hurtigt og nemt!

Måske har du kunder, som gerne vil snakke og have den personlige kontakt – og det er naturligvis også stadig muligt. Du tilbyder blot muligheden for at klare det på egen hånd.

Dine kunder har altid mobilen ved hånden

Stort set alle forbrugere går rundt med deres mobiltelefon i lommen i dag, så hvorfor ikke udnytte det til at give dem en hurtig og “bøvl-fri” oplevelse i din butik, cafe eller kiosk?

Med en selvbetjeningsløsning fra Amero kan du give kunden mulighed for betale sine vare med MobilePay på kassen – nemt og hurtigt.

Overblik over dine løsningsmuligheder

FlexPOS Tablet
FlexPOS Tablet
Vores tabletløsning er ikke kun effektiv, men det ser også godt ud. Den elegante model passer perfekt ind i ethvert miljø og giver en professionel ...
Sort
FlexPOS Mobil (500x500 - frilagt)
FlexPOS Mobil
Vores mobile POS-løsning er designet til at øge dit salg gennem en optimeret kundeoplevelse. Udforsk den mobile løsning, og opdag hvordan dens fleksibilitet kan skabe ...
Sort
Stationær POS oversigt
FlexPOS Stationær
Med vores stationære POS får du en kassesystemløsning, som giver dig mindre manuelt arbejde, glade kunder og mere tid til din passion.
Sort
Hvid
4.6/5