4.6/5

Priser på kassesystemet

Vores løsninger kan designes til at passe alle typer forretninger – store som små. Prisen på et kasseapparat afhænger i høj grad af de individuelle behov. Hos Amero har vi gennem mange år leveret kassesystemer til alt fra små caféer og butikker til store detailforretninger. 

Kom godt i gang

Hos Amero behandler vi vores kunder som VIP-gæster, lige fra det øjeblik de vælger os som leverandør. 
Vi sætter pris på en åben og vedvarende dialog, og stræber efter at have et tæt forhold til vores kunder i alle aspekter af vores arbejde. Vi er ikke bare en leverandør – vi er en støttende partner på din rejse.

Dialog med forretningskonsulent

Det første skridt på rejsen er en uforpligtende snak med en af vores erfarne konsulenter. I fællesskab finder I frem til dine behov, og laver den perfekte løsning til dig. Vi varetager gerne skifte fra tidligere leverandør.

Leverance og installation

Når du i samspil med din konsulent har fundet frem til den rette løsning, vil en tekniker få ansvaret for at levere og installere dit nye kassesystem. Du og eventuelle kollegaer undervises derefter i systemet.

Support lige ved hånden

Når dit nye kassesystem er oppe at køre, sidder vores skarpe supportteam klar ved telefon og mail, såfremt noget skulle drille eller spørgsmål skulle opstå. Du er aldrig alene - og der findes ingen dumme spørgsmål!

Opfølgning og udvikling

Du vil løbende have kontakt med din forretningskonsulent. Her kan I snakke om din løsning ud fra de behov, der skulle opstå i din forretning. Det er vigtigt for os at bidrage med værdi på din rejse. Nogle gange kommer også forbi fysisk for at hilse på.

Hvad koster et kassesystem?

Det er der (heldigvis) ikke et entydigt svar på, fordi vi tilpasser løsningen til dig og dine behov. 

Herunder kan du se en oversigt over vores tre licenspakker. Er du interesseret i at høre, hvad prisen vil være for et kasseapparat til din virksomhed, så vil vi meget gerne høre fra dig på  77 34 34 80 eller salg@amero.dk, hvor vi kan rådgive dig og sende et uforpligtende tilbud.

FLEX Standard

399 kr.

/ måned

Transaktionsgebyrer ifm. kortbetaling:
En af markedets bedste aftaler på gns. 0,39%.

Funktioner

Mest populære

FLEX Pro

599 kr.

/ måned

Transaktionsgebyrer ifm. kortbetaling:
En af markedets bedste aftaler på gns. 0,39%.

Funktioner
Integrationer

FLEX Enterprise

Kontakt os for pris

Transaktionsgebyrer ifm. kortbetaling:
En af markedets bedste aftaler på gns. 0,39%.

Funktioner
Integrationer
Udvikling og programmering

Mobilt kassesystem fra 299,-/md.

Nu kan du endelig tage dit kassesystem med på farten med vores FlexPOS mobil – endda til en superskarp månedlig licens!

Den simple POS-løsning er relevant for mange brancher og kan anvendes i forskellige salgssituationer. Fordele:

Leas dit kassesystem

Et billigt kassesystem er ikke nødvendigvis den rette løsning. Og især ikke, hvis det ikke lever op til din forretnings behov. 

Det kan dog for nogle forretninger være en uoverskuelig opgave at skulle betale et stort engangsbeløb, når man skal investere i et nyt kassesystem. 

Derfor er det muligt at lease et kassesystem gennem Amero. Fordelen ved en leasingaftale er, at du ikke skal betale hele beløbet på én gang, men kan vælge at sprede betalingen ud over flere måneder.

Når du vælger at investere i et kassesystem via en leasingaftale med Amero, skal du hverken gå på kompromis med kvaliteten eller et up-to-date system.

Undgå at betale for meget i kortgebyrer

I Danmark er der hård konkurrence på markedet for kortindløsning. Dette er godt for både forretninger og kunder, da det har en tendens til at presse gebyrerne ned og forbedre servicen – men det er også en ulempe. 

For med hård konkurrence betyder det, at du som virksomhed skal navigere i et hav af udbydere af indløsningsaftaler, hvor ikke alle er lige gennemskuelige (men du får med sikkerhed altid noget “gratis”). 

Hos Amero har vi formået at gøre os bemærket ved at tilbyde en af de bedste, mest ærlige og mest gennemsigtige løsninger i branchen, hvor vores kunder i gennemsnit betaler 0,39% i gebyrer.

4.7/5

Hør det fra andre end os

Vi lægger ikke skjul på, at vi er stolte af vores løsninger og vores engagerede medarbejdere. Dog kan det ofte være indsigtsfuldt at lytte til andres oplevelser. Se her, hvad nogle af vores kunder har at sige om Amero.

Læs mere på Trustpilot.

Modtag uforpligtende rådgivning af en Amero-konsulent

Vi har hjulpet kunder til de rette POS-løsninger i mange forskellige brancher. Vi kan derfor vejlede ærligt i, hvad der er den rette løsning for dig – uanset branche og forretningsstørrelse. 

Vores rådgivning er altid gratis. 

Kom igang med FLEX Standard

Kom igang med FLEX Pro

Kom igang med FLEX Enterprise

4.6/5