Et kassesystem alle kan bruge

Få et uforpligtende tilbud på kassesystem til din smykkeforretning

  • Håndter produkter, gavekort, byttemærker, returvare m.m. hurtigt og enkelt
  • Få smykkemodul skræddersyet til smykkeforretninger
  • Få integrationer til både økonomisystem og webshop
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

En helt særlig smykkeforretning
Guldsmed Boye har i tre generationer leveret unikasmykker og mærkevarer til alle, der er på udkig efter noget helt særligt. Hvor Guldsmed Boye begyndte som en enkelt værkstedsforretning i Viby tilbage i 1946, så består Guldsmed Boye i dag af to forretninger i henholdsvis Aarhus og Silkeborg samt en webshop. Forretningen i Aarhus har stadig eget guldsmedværksted og man kan derfor, ligesom i 1946, stadig få udført guldsmedarbejde og speciallavede smykker.

Amero har leveret komplet FlexPOS-løsning hos butikken i Aarhus og Silkeborg. Det var vigtigt for indehaveren, Lars, at få et brugervenligst system, som kunne tale sammen med butikkens webshop og økonomisystem (e-conomic), og som samtidig fungerede mellem de to lokationer, så eksempelvis lager og flytning af varer ville fungere gnidningsfrit.

Især brugervenligheden var i fokus, eftersom de ansatte i butikken nemt skulle kunne sætte sig ind i systemet og håndtere produkter, gavekort, byttemærker, returvarer mv.

Butikken havde i forvejen eget hardware, som vi havde mulighed for at genbruge. Heriblandt to touch-PCer, som vi installerede FlexPOS-systemet på, så butikken kunne få to kasseapparater.

Herudover leverede vi en labelprinter, dankortterminaler og integration til MobilePay.

BackOffice Læs om FlexPOS BackOffice

BackOffice

I dag oplever butikken også mange fordele ved at bruge BackOffice i deres hverdag, som er det program (backend), der styrer, hvilke funktioner kassesystemet har. Det giver mulighed for at oprette nye varer, som efter et kort øjeblik er at se på kasserne i butikken. Det er nemt at lægge varer på lager, styre prissætning, kampagner og rabatter, gavekort og meget mere.

I BackOffice er det muligt at administrere de knapper, som ses på selve kasseapparatet i butikken. Hos Guldsmed Boye var det vigtigt med nem adgang til bl.a. byttemærker, retur, gavekort og prismærker.

Lagerstyring Læs om lagerstyring

Lagerstyring

Da Guldsmed Boye har butik i både Aarhus og Silkeborg, er det vigtigt, at lagerstyring ikke bliver tungt og besværligt. Dette gør sig især gældende nu, hvor kassesystemerne er koblet sammen med butikkens webshop. Derfor er det essentielt, at produkter løbende opdateres med seneste lagerstatus, og udsolgte varer kan bestilles hjem.

Lars Boye
Butiksejer, Guldsmed Boye
Pigerne har let ved at bruge kassen og det ude bagved, Back-enden, så man kan opregulere varer og flytte varer mellem butikkerne uden at opleve en masse bøvl eller papirarbejde. Man kan nærmest bare trykke på en knap, og så kører det. Alle kan bruge det - og det er vigtigt.
Guldsmed Boye kassesystem
Guldsmed Boye smykker
Amero support Guldsmed Boye
Guldsmed Boye Aarhus
Integration til webshop Læs om webshop-integrationer

Integration til webshop

Tidligere havde Lars Boye desværre oplevet, at webshopintegrationer var bøvlet og ikke kunne det, som det skulle.

Vi tog en snak om behovet for at få koblet butikkernes kassesystem til webshoppen, som er bygget op i Magento 2. Det var vigtigt for Lars, at systemet bare ‘skulle fungere’, bl.a. fordi der ofte er hjælpepiger i butikken, som hurtigt skal kunne sættes ind i systemet,

Produkter oprettes i Magento 2, hvorefter de synkroniseres til FlexPOS kassesystemet.

Se butikkens hjemmeside her.

Integration til E-conomic Læs om integration til økonomisystemer

Integration til E-conomic

Guldsmed Boye benytter sig også af vores integration til e-conomic, som er en tidsbesparende integration, hvor butikkernes dagsopgørelser kommer direkte ind i e-conomic.

Med integrationen er der mulighed for at splitte betalinger ud på forskellige konti, og der er tilmed mulighed for at lave autobogføring.

Sammen fandt vi også ud af, hvilke konteringskonti butikken havde behov for – så nu kører det, og medarbejderne kan nemt slå diverse udgifter og udlæg ind på kassen, så dagsopgørelsen stemmer sidst på dagen.

Øget loyalitet med sms-kundeklub Læs om kundeklubben

Øget loyalitet med sms-kundeklub

Udover sammenkobling af kassesystem med økonomisystem og webshop, hjalp vi også Guldsmed Boye med at starte en kundeklub op via vores kunde- og loyalitetsløsning.

Med kundeklubben har man mulighed for at sende kampagner og beskeder ud til sine kunder direkte pr. sms, hvilket giver en langt højere åbningsrate end eksempelvis e-mail.

Sms-kampagner er meget effektive, når man gerne vil have sine kunder til at komme igen i den fysiske butik.

Lars Boye
Butiksejer, Guldsmed Boye
Hos Amero mødte vi en forståelse for vigtigheden af, at webshop og kassesystem skal fungere sammen. Det er et system, som fungerer - og der er en god support. Det må jeg godt nok sige. Der er svar med det samme, man ringer. Hvis de kan, løser de problemet med det samme - og ellers vender de hurtigt tilbage.

Supporten tager telefonen indenfor 10 sekunder

Det var vigtigt for Lars Boye med en god support, så pigerne i butikken altid kan ringe efter hjælp, såfremt behovet skulle opstå. Og det synes han bestemt, de får opfyldt hos Amero.

Butikken har også flere gange haft besøg af vores tekniker Christian, som har været ude at sætte POS-løsningen op i butikken, og som ofte tager telefonen, når pigerne i butikken ringer ind for at få hjælp.

Hos Amero går vi generelt meget op i at skabe den gode, lange kunderelation.