Amero er blevet Flexfone forhandler…men hvad er Flexfone?

Da vi ønsker at være totalleverandør til detailhandelen, har vi længe ledt efter den rigtige samarbejdspartner, som gør det muligt at forhandle Internet og telefoni, samt hardware hertil. Årsagen er helt enkel. Vores kunder er afhængig af deres internet for at få deres dankortterminaler, kassesystemer, økonomisystemer, webshops og integrationer imellem førnævnte til at køre optimalt.

Den rette partner

Vi er overbeviste om, at vi har fundet den helt rigtige partner i Flexfone. De har været vores leverandør i mere end 2½ år og har leveret til perfektion.

Vælger man er løsning fra Flexfone gennem Amero, så har man et sted mindre at ringe hen. Samtidig giver det os mulighed for at hjælpe vores kunder endnu bedre, da vi får direkte overvågning over deres internetforbindelse og derfor kan se og afhjælpe eventuelle driftsforstyrrelser.

Kort om Flexfone

Flexfone startede i 2011, og er i dag over 30 medarbejdere på deres kontor i Skanderborg. De er en dansk televirksomhed med over 20.000 aktive bruger i Danmark, og et forhandlernetværk på 40 forhandlere i Danmark.

Deres mål er at gøre tingene lidt anderledes, og med anderledes mener de bedre! På denne måde passer de perfekt sammen med Amero, og hvad vi står for, nemlig at gøre løsningerne mere simple, brugervenligt og omkostningseffektivt.

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring internet og telefoni fra Flexfone, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon nr. 77 34 34 80