Case: Kant by K

Kant by K er en moderne tøjbutik i Slagelse med fokus på god service og personlig betjening. Kitt Johansen, ejeren af Kant by K, kontaktede Amero i 2013 da hun skulle bruge et kassesystem til sin dengang nye butik.

big-kant

Sparer tid hver dag med e-conomic integration

Kant by K benytter sig af Ameros integration til økonomisystemet e-conomic, så de slipper for manuelt at skulle bogføre i e-conomic. Med integrationen bliver dagens salg hver dag bogført direkte fra kassesystemet til e-conomic. På den måde spares der både tid, og man undgår samtidig de småfejl, som kunne opstå, hvis tallene skulle tastet manuelt.

Kitt siger om kassesystemets integration tile-conomic:

Fedt at det kører direkte på e-conomic, det tager 3 sekunder at lukke og så kan vi komme hjem efter endt dag – det er dejligt!

Nemt for medarbejderne at bruge

Kitt er meget tilfreds med hvor nemt og brugervenligt deres kasseløsning er:

Det er super nemt at  betjene kunder — selv vores hjælpepiger som er her 1-2 gange om ugen, har 100% styr på at benytte kassesystemet og dets funktioner.

I Kant by K  — og i de fleste butikker generelt  — er flere personer i kontakt med kassesystemet i løbet af en typisk uge. Derfor er det en stor fordel at have et kassesystem med god brugervenlighed, som nemt kan betjenes af alle  — uanset erfaring, alder eller teknisk snilde.

Lagerstyring, SMS-kundeklub og meget mere

Hos Kant by K benytter de sig af kassesystemets muligheder for lagerstyring og SMS-kundeklub.

Med lagerstyrings-modulet har Kant By K mulighed for at styre og holde øje med produkterne på deres lager, direkte fra det online kontrolpanel. Her kan de indtaste nye produkter, lægge produkter på lager, håndtere produkter med forskellige varianter (f.eks. størrelser, farver og style) og meget mere.

SMS-kundeklubben er et værdifuldt redskab til at markedsføre sig direkte til sine trofaste kunder. Med kundeklubben kan butikken registrere deres trofaste kunder, lade dem opspare bonuspoint, og løbende sende SMS’er med nyheder og tilbud for at lokke dem ned i butikken.

Hør historien om Kant by K og se kassesystemet i brug

Slagelse Erhvervscenter har lavet et video-interview med Kitt. Heri fortæller hun om hendes oplevelse med opstart af butik og hvordan de første par år er gået. I videoen kan du også se hende bruge kassesystemet fra Amero.

 

Om Kant by K

Du finder Kant by K på Rosengade i Slagelse, hvor du kan opleve deres hyggelige butik og den gode betjening. Du kan læse mere Kant by K på deres website eller deres på facebook-side.


Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Find ud af hvad dit kassesystem konkret vil koste i kroner og øre — lad Amero give et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et tilbud på et kassesystem til din butik

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt -- typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

  • Hurtigt svar — du udfylder formularen og bliver kontaktet af en konsulent som hører lidt til dine behov, hvorefter han sammensætter et tilbud til dig.
  • Du får en konkret pris — vi sammensætter et tilbud hvor du nemt kan se præcis hvad du betaler for.
  • 100% uforpligtende — du vælger selvfølgelig selv om du vil benytte dig af vores tilbud.

“Hele processen fra vi kontaktede Amero og frem til kassesystemet var sat op har været super. Vi fik hjælp til at komme igang forholdvis hurtigt og både rådgivning og service har været perfekt.”

- Tina Munch, ejer af Golfshop Korsør