Hurtig, nem og sikker betjening

Hurtig, nem og sikker betjening

Vi ved, at kassesystemer til kantiner kræver hurtig ekspedition, da man ofte oplever myldretid her. Der kommer mange på én gang og derfor skal du have en nem og effektiv ekspedering af kunderne i kantinen.

Det får du helt sikkert med vores kassesystem, som er brugervenligt og intuitivt, og det sparer dig en masse tid i en travl hverdag.

Med et kassesystem fra Amero får du:

  • Brugervenligt kasseapparat med hurtig betjening
  • Mulighed for selvbetjeningskasse
  • Afregning med vægte og meget mere

Mulighed for selvbetjening

Mulighed for selvbetjening

Med en kantine løsning fra Amero, har du også mulighed for at få selvbetjening på kassesystemet.

På den måde kan de, der anvender kantinen, nemt selv betale uden ekspedition fra kantine personalet. Fordelen er, at du kan spare en medarbejders tid og gøre hele flowet i kantinen mere effektivt.

Opsætningen på selvbetjeningskassen er nemt og intuitivt, så alle kan være med.

Så nemt er vores selvbetjening

Fordele med et kassesystem fra Amero

Et kassesystem skal gøre din hverdag lettere og din forretning mere effektiv. Derfor har vi altid fokus på at tilbyde dig brugervenlige funktioner i vores kassesystem.

OVERSKUELIG MENU MED OPSÆTNING AF VARE GENVEJE

Du opsætter de varer, som systemet har brug for og har derfor hele dit sortiment indenfor en fingers rækkevidde.

AUTOMATISK BOGFØRING

Når dagen er omme, lader de fleste deres kassesystem bogføre dagens salg til e-conomic. På den måde får du hurtigt og nemt afstemt kassen, og kan lukke den for dagen.

NEM BETALING

Med vores kassesystem kan du tage imod kontanter, kreditkort og mobilepay. Kassesystemet beregner og skriver, hvad der er indbetalt på kassesystemet og hvor meget, som skal gives retur.

HURTIG OG EFFEKTIV SUPPORT

Vi ved, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne få hjælp, hvis kassen driller. Derfor stræber vi altid efter at have en svartid på 10 sek. på vores telefoner.

SELVBETJENING

Har du mange kunder som køber de samme småting såsom kaffe, te, kage og brød, så kan en selvbetjeningskasse i kantinen gøre en stor forskel. Du sparer nemlig en hel medarbejders tid!

AFREGNING MED VÆGTE

Med vores kassesystem har du mulighed for at kunne afregne med vægt. Dvs. at når dine kunder kommer med deres mad på tallerkenen, stilles denne på vægten og kunden betaler for maden.