Kassesystem til smykkeforretninger

Gør din hverdag nem og effektiv med en detailløsning til smykkebranchen fra Amero.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem til smykkebranchen

 • Bliv kontaktet af Amero allerede i dag - Vi svarer altid på din henvendelse indenfor 3 timer på alle hverdage! På den måde afdækker vi hurtigt dine behov og kan udforme et tilbud til dig.
 • Med en detailløsning til smykkebranchen kan du:

  Få et system udviklet til smykkebranchen

  Vi har udviklet et modul, som henvender sig specielt til smykkebranchen. Vi kender til branchens udfordringer og vores system kan helt sikkert bruges i din hverdag som forretningsdrivende.

  Automatiserede SMS'er

  Du kan holde dine kunder opdateret med kommunikation gennem standard SMS’er, og automatisk give dem besked når deres smykker eller ure er klar til afhentning i butikken.

  Øge din indtjening

  Vores smykkemodul vil sikkert gøre din hverdag nemmere og mere effektiv, så du kan fokusere på at drive din forretning og derved øge din indtjening.

  Printe smykkelabels og prismærker

  Du får en printer, som hurtigt og effektivt kan printe smykkelabels og prismærker til dine varer.

  Få overblik over servicesager

  Med smykkemodulet kan du nemt få et fuldt overblik over alle service- og reparationssager. Du kan klikke ind på den enkelte kunde og se status på deres sager.

  Få et brugervenligt kassesystem

  Du får et brugervenligt kassesystem og kan nemt tage imod betaling fra dine kunder. Vores kassesystem anvendes af +500 kunder og vi har derfor solid erfaring.