En professionel brancheløsning

En professionel brancheløsning

Med en brancheløsning til smykkeforretninger får du en samlet professionel løsning med et kassesystem og smykkemodul, samt labelprinter, som vil gøre din hverdag som forretningsdrivende mere effektiv. På den måde kan du fokusere på at udvikle din forretning og øge din indtjening.

Med en brancheløsning fra Amero, har du mulighed for lige netop dette!

Et brugervenligt smykkemodul Læs mere om vores smykkemodul her

Et brugervenligt smykkemodul

Med et smykkemodul til dit kassesystem får du et professionelt og brugervenligt system, hvor du kan have et overblik over dine kunder og deres servicesager, samt se status på de forskellige sager.

Du har også mulighed for at sende automatiserede standard SMS’er til dine kunder, hvor de f.eks. kan blive opdateret på en servicesag eller at de kan afhente et smykke.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem til smykkebranchen

Bliv kontaktet af Amero allerede i dag - Vi svarer altid på din henvendelse indenfor 3 timer på alle hverdage! På den måde afdækker vi hurtigt dine behov og kan udforme et tilbud til dig.

Print prismærker og labels til smykker Få overblik over alle funktionerne med labelprint her

Print prismærker og labels til smykker

Du kan nemt og hurtigt printe smykkelabels med stregkoder og priser på. Med en printer beregnet til at printe små labels til smykker, kommer de til at passe sammen med dit produkt og ser ikke malplaceret ud.

På den måde kan dine kunder nemt se prisen på smykket i butikken og det bliver nemmere for dit personale at sælge varen.

Med en detailløsning til smykkebranchen kan du:

FÅ ET SYSTEM UDVIKLET TIL SMYKKEBRANCHEN

Vi har udviklet et modul, som henvender sig specielt til smykkebranchen. Vi kender til branchens udfordringer og vores system kan helt sikkert bruges i din hverdag som forretningsdrivende.

AUTOMATISEREDE SMS'ER

Du kan holde dine kunder opdateret med kommunikation gennem standard SMS’er, og automatisk give dem besked når deres smykker eller ure er klar til afhentning i butikken.

ØGE DIN INDTJENING

Vores smykkemodul vil sikkert gøre din hverdag nemmere og mere effektiv, så du kan fokusere på at drive din forretning og derved øge din indtjening.

PRINTE SMYKKELABELS OG PRISMÆRKER

Du får en printer, som hurtigt og effektivt kan printe smykkelabels og prismærker til dine varer.

FÅ OVERBLIK OVER SERVICESAGER

Med smykkemodulet kan du nemt få et fuldt overblik over alle service- og reparationssager. Du kan klikke ind på den enkelte kunde og se status på deres sager.

FÅ ET BRUGERVENLIGT KASSESYSTEM

Du får et brugervenligt kassesystem og kan nemt tage imod betaling fra dine kunder. Vores kassesystem anvendes af +500 kunder og vi har derfor solid erfaring.

Lav nemt gavekort og tilgodebeviser til dine kunder

Du har også mulighed for at kunne lave gavekort og tilgodebeviser til dine kunder direkte på kassen, du kan i videoen her se hvordan. Ønsker du plastikkort som gavekort og tilgodebevis, tilbyder vi også det!

Christian
Jyllinge Ure & Guldcenter
Amero har gjort vores hverdag en hel del nemmere, med deres POS kassesystem, som er integreret med vores Dandomain webshop. Nu er alt integreret og samarbejder med hinanden, f.eks. behøves vi blot at oprette alle vores produkter et sted, så kan vi arbejde med dem både på kassen og i vores webshop