Kassesystem til detailbutik

Vores kassesystemer med touch gør lagerstyring, administration og bogføring til en leg, alt imens at det er super enkelt og effektivt i forhold til kunde ekspeditioner.

Fuld lagerstyring

Har du flere forretninger eller vil du bare gerne have kontrol over dit varelager, er vores kassesystemer lige det, du har brug for. En af faktorerne for at have succes og opnå en større profit, er ved altid at have et nøjagtigt og præcist lager, så man ikke møder udsolgte varer. Hos Amero har vi kassesystemer, der kan hjælpe med minimum og maksimum beholdningen på dine varer og produkter. Samtidig kan du let og overskueligt lave indkøb, rekvisitioner og bestillinger i vores ERP-system.

Automatisk bogføring

Udover lagerstyring kan vores kassesystem også bogføre dagens salg og trække varerne fra lageret i det øjeblik de sælges. Har I også en webshop, kan vi lave systemet således, at de deler lager, og der sker straks opdateringer i varelageret, når produkter bliver solgt enten via kassesystemet eller webshoppen. Kassesystemet registrerer alle transaktioner til det dobbelte bogholderi system. Revisoren bliver henrykt og du sparer penge og tid på bogføringen.

Betalinger og kvitteringer

Med vores kassesystem kan du tage imod kontanter, kreditkort og andre betalingsmidler med spidsen af en finger. Kassesystemet beregner og skriver, hvad der er indbetalt på kassesystemet og hvor meget, som skal gives retur. Derudover udskriver kassesystemet automatisk en kvittering med de produkter, der er købt samt betalings- og moms detaljer.

Læs mere om de mange funktioner i vores kassesystem lige her.

Kassesystemets pris

For at give dig en skarp pris på et kassesystem, så er vi nødt til at vide, hvad du skal bruge og hvordan vi skal sætte en løsning sammen til dig. En snak med vores rådgivende konsulenter koster dig ikke en krone, så kontakt os og få en snak. Vil du vide, hvad vi kan gøre for dig, så kan du udfylde vores kontaktskema eller ringe til os på tlf: 77 34 34 80.

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk