Et kasseapparat bygget til e-conomic

Et kasseapparat bygget til e-conomic

Kassesystemer fra Amero er bygget til at arbejde tæt sammen med e-conomic, og automatisere bogføringen mellem kassesystem og e-conomic. Hver dag sparer du den tid, der skulle have været brugt på manuelt at indtaste tallene i e-conomic, og du undgår samtidig de menneskelige tastefejl, som kan tage lang tid at opklare, når regnskabet ikke stemmer.

Det vil altså sige:

  • Manuelle processer automatiseres
  • Korrekt bogføring hver dag
  • Stabil og fleksibel integration mellem kasseapparat og økonomisystem
  • Integrationen fås både med og uden lagerstyring

Få et tilbud på et kassesystem med integration til e-conomic

  • Salgsdata overføres automatisk fra kassesystemet til e-conomic
  • Undgå at menneskelige tastefejl fører til problemer med bogføringen
  • Fleksibilitet i forhold til hvordan data overføres til e-conomic
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
Christina & Co
I dagligdagen fungerer det nemt og effektivt, og med integrationen til e-conomic er det hurtigt at afslutte dagen. Så alt i alt et super system, som giver mulighed for at tilføje andre moduler på længere sigt.

Kreditsalg til kunder

Har du en type forretning, hvor du modtager kunder, som ønsker kreditsalg? Hvis ja, så kan vi automatisk gennem vores integration binde et salg sammen med de kunder, således at vi overfører varerne til en åbentstående ordre i e-conomic. Derved kan du, når ugen eller måneden er slut, nemt afsende en faktura direkte til kunden.

Fuld integration mellem kasseapparatet og e-conomic

Fuld integration – vi trækker data på tværs af dit e-conomic regnskab og direkte over i kassesystemet. En standardiseret løsning gør det nemt for dig at holde styr på dagens salg, og automatisk lade kassen bogføre direkte i e-conomic.

Alle posteringer kan nøje følges i både kassesystemet og i e-conomic. Kasseapparatet er desuden et hybridsystem, der ikke er afhængig af internettet, hvilket betyder, at det også kan køre i offline tilstand.

Integration med webshop

Vi kan integrere med en masse forskellige webshops, både direkte eller via e-conomic. En webshop integration kan optimere arbejdsgange, når man har godt gang i salget i både den fysiske butik og i webshoppen. Du kan læse mere om vores integrationer til webshop her.

Med eller uden lagerstyring

Vi kan integrere til e-conomic både med og uden lagerstyring, På den måde har vi mulighed for at opfylde dine behov – hvad end du er en kæde med flere forretninger eller en enkelt butik.