E-conomic kasseapparat og kassesystem

Spar tid på bogføring med et kassesystem som automatisk bogfører til e-conomic

economic-flexpos

Kassesystemer fra Amero er bygget til at arbejde tæt sammen med e-conomic og automatisere bogføringen mellem kassesystem og e-conomic. Du sparer hver dag den tid der skulle have været brugt på manuelt at indtaste tallene i e-conomic, og du undgår samtidig de menneskelige tastefejl som kan tage lang tid at opklare når regnskabet ikke stemmer.

Få et tilbud på et kassesystem med integration til e-conomic

 • Salgsdata overføres automatisk fra kassesystemet til e-conomic
 • Undgå at menneskelige tastefejl fører til problemer med bogføringen
 • Fleksibilitet i forhold til hvordan data overføres til e-conomic
 • Touch-basseret kasseapparat til e-conomic

  Med et e-conomic kasseapparat med FlexPOS får du en special touch computer, som er bygget til butiksdrift. Dertil følger en software, vi kalder for FlexPOS. Sammen udgør de to ting et værktøj, hvor du i butikken nemt kan sælge dine varer, nedskrive dit lager, se din omsætning og meget meget mere.

  "I dagligdagen fungerer det nemt og effektivt, og med integrationen til e-conomic er det hurtigt at afslutte dagen. Så alt i alt et super system, som giver mulighed for at tilføje andre moduler på længere sigt."

  — Christina & Co, Christina & Co

  Prismærkning

  Udskriv prismærker fra flexsystemet, så kunden altid kan se varens pris. Endvidere giver et prismærke med stregkode en nem og effektiv måde når ekspedienten skal sælge varen – det går hurtigt og kunden føler det er en god og effektiv service de får.

  Kreditsalg til kunder

  Har du en type forretning, hvor du modtager kunder, som ønsker kreditsalg? Hvis ja, så kan vi automatisk binde et salg sammen med en af de kunder, således vi overfører varerne til en åbentstående ordre i e-conomic. Derved kan du, når ugen eller måneden er slut, nemt afsende en faktura direkte til kunden.

  Fuld integration mellem kasseapparatet og e-conomic

  Fuld integration – vi trækker data på tværs af dit e-conomic regnskab og direkte over i kassesystemet. En standardiseret løsning gør det nemt for dig at holde styr på dagens salg, og automatisk lade kassen bogføre direkte i e-conomic.

  Stabilt, og fleksibelt

  Alle posteringer kan nøje følges i både kassesystemet og i e-conomic. Kasseapparatet er desuden ikke 100% afhængig af internettet, idet det sagtens kan køre i offline tilstand.

  Integration med webshop

  Vi kan integrere med en masse forskellige webshops, både direkte eller via e-conomic. Idag har flere af vores kunder fået lavet dette, idet det optimerer arbejdsgange når man har godt gang i salget i både den fysiske butik, samt webshoppen.

  Med eller uden lagerstyring

  Vi kan integrere både med og uden lagerstyring, så hvad enten du har en bagerforretning eller en tøjforretning, så kan vi klare dine behov.
  Vi vælger under opsætningen blot, om vi skal ajourføre lagerstyringen samtidig.

  certificeret e-conomic

  Få et tilbud på et kassesystem med integration til e-conomic

  Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

  Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

  Din besked blev ikke afsendt

  Din besked er blevet sendt

  Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

  Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

  Amero ApS

  Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

  Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk