Giv gæsten den gode oplevelse både fysisk og online

Giv gæsten den gode oplevelse både fysisk og online

Med Ameros online billet- og medlemsløsning får I mulighed for at sælge billetter og medlemsskaber online via jeres hjemmeside. Billetplatformen integreres med jeres POS-løsning fra Amero, så jeres gæster får en god og sikker oplevelse. Når en gæst køber billetter eller medlemsskaber online, opdateres jeres BackOffice og kassesystem automatisk. I har derfor altid 100% overblik over jeres billetsalg – fysisk som online.

Løsningen består af en “back-end” til administration af billetter, events m.v. og en “front-end” som er billetportalen til jeres gæster.

Kapacitetsstyring med Time Slots til entré og begivenheder

Kapacitetsstyring med Time Slots til entré og begivenheder

Udover uendelige muligheder for billettyper, giver Amero online billetløsning mulighed for at lave tidslommer – også kaldet Time Slots, der er en attraktiv kapacitetsstyring i kassesystemet. Det betyder i sin enkelthed, at gæster i ét flow kan vælge et bestemt tidsrum, hvor de besøger attraktionen. På den måde overholder I restriktioner, og jeres gæster kan trygt tage på opdagelse.

Med funktionen automatiske begivenheder har man ydermere mulighed for at håndtere koncertbilletter, kombinationsbilletter og meget mere. I får der for fuld mulighed for at håndtere begivenheder med jeres kassesystem fra Amero, uanset hvilken type begivenhed det drejer sig om.

Sådan fungerer det

Sælg billetter og medlemsskaber online

Vi hjælper med at integrere online billetsalg på jeres hjemmeside.

Valider billetter via kassesystem

Det online billetsalg integreres med jeres Amero-kassesystem, så gæstens digitale billet kan valideres ved indgangen.

Følg jeres succes

Følg salg og besøgstal via systemets statistikmodul.

Funktioner

Mød gæsterne der, hvor de er

I dag er der et større krav til attraktioner om, at billetter kan købes online. Vi hjælper jer med at skabe en omnichannel oplevelse, så I lever op til jeres gæsters behov. Med events kan I integrere løsningen til KultuNaut, så jeres events automatisk oprettes på kultunaut.dk

Slut med besværlige arbejdsgange

Det administrative system “back-enden” minder meget om det system, I allerede kender fra FlexPOS’ BackOffice. I kan selv oprette nye billettyper, medlemskaber, events mv. 

Design jeres egen billet

Der er mulighed for at tilpasse udtryk på billetplatformen, så det matcher jeres brandfarver. Ligeledes kan I selv designe den digitale billet, som gæsten modtager efter køb. Vi hjælper jer selvfølgelig i gang.

Styr jeres kacapitet med Time Slots

I har mulighed for at oprette begivenhedsgrupper, så I på jeres hjemmeside kan tilbyde tidslommer for besøg. Gæsten vælger tidspunkt for besøg allerede i købsflowet, og informationen opdateres automatisk på jeres fysiske Amero-kassesystem.

Automatiske begivenheder

Har i en udstilling, som præsenteres i en bestemt periode? I det administrative system kan I lave billetter til midlertidige arrangementer, som udløber automatisk ud fra dato.

Tilbyd medlemskaber online

Opret og sælg medlemskaber til jeres attraktion online. I bestemmer selv, hvilke typer medlemsskaber, I vil tilbyde; Årskort, månedskort, VIP. Kun fantasien sætter grænser.

Dashboard med rapportering

I det administrative system kan I følge nøgletal for online-billetsalg løbende. Derudover får I en oversigt over besøgstal, produkter m.m.

Support til jeres gæster

I har mulighed for at oprette en FAQ, hvor gæster kan finde svar på de mest gængse spørgsmål. Vores teknikere sidder selvfølgelig også klar, når I selv oplever udfordringer og har behov for hjælp til systemet.

Baggrund for Amero Online Billetløsning

Er du interesseret i at høre mere om Amero Online Billetløsning?

Kontakt os for at få en snak om, hvordan vores online billetløsning kan være en mulighed for netop jeres attraktion. Vi sidder klar til at forklare om løsningen og de mange muligheder. Ud fra en snak om jeres situation og behov, sender vi gerne et tilbud på en samlet løsning. Vi er med jer hele vejen.

Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Vi leverer POS-løsning til

Nordisk film med sort skrift
Rødt Bakken logo