Giv gæsten den gode oplevelse både fysisk og online

Giv gæsten den gode oplevelse både fysisk og online

Med Ameros online billet- og medlemsløsning får du mulighed for at sælge billetter og medlemsskaber online via din hjemmeside. Billetplatformen integreres med din POS-løsning fra Amero, så dine gæster får en god og sikker oplevelse. Når en gæst køber billetter eller medlemsskaber online, opdateres din BackOffice og kassesystem automatisk. Du har derfor altid 100% overblik over dine billetsalg – fysisk som online.

Løsningen består af en “back-end” til administration af billetter, events m.v. og en “front-end”, som er billetportalen til dine gæster. Løsningen kan endvidere integreres til e-conomic med mulighed for automatisk bogføring og direkte kontering i billet- og medlemsløsningen.

Kapacitetsstyring med Time Slots til entré og begivenheder

Kapacitetsstyring med Time Slots til entré og begivenheder

Udover uendelige muligheder for billettyper, giver Amero online billetløsning mulighed for at lave tidslommer – også kaldet Time Slots, der er en attraktiv kapacitetsstyring i kassesystemet. Det betyder i sin enkelthed, at gæster i ét flow kan vælge et bestemt tidsrum, hvor de besøger attraktionen. På den måde overholder du eventuelle restriktioner, og dine gæster kan trygt tage på opdagelse.

Med funktionen automatiske begivenheder har man ydermere mulighed for at håndtere koncertbilletter, kombinationsbilletter og meget mere. Du  får derfor fuld mulighed for at håndtere begivenheder med dit kassesystem fra Amero, uanset hvilken type begivenhed det drejer sig om.

Sådan fungerer det

Sælg billetter og medlemsskaber online

Vi hjælper med at integrere online billetsalg på din hjemmeside.

Valider billetter via kassesystem

Det online billetsalg integreres med dit Amero-kassesystem, så gæstens digitale billet kan valideres ved indgangen.

Følg din succes

Følg salg og besøgstal via systemets statistikmodul.

Funktioner

Mød gæsterne der, hvor de er

I dag er der et større krav til attraktioner om, at billetter kan købes online. Vi hjælper dig med at skabe en omnichannel oplevelse, så du lever op til dine gæsters behov. Med events kan du integrere løsningen til KultuNaut, så dine events automatisk oprettes på kultunaut.dk

Slut med besværlige arbejdsgange

Det administrative system “back-enden” minder meget om det system, du allerede kender fra FlexPOS’ BackOffice. Du kan selv oprette nye billettyper, medlemskaber, events mv. 

Design din egen billet

Der er mulighed for at tilpasse udtryk på billetplatformen, så det matcher dine brandfarver. Ligeledes kan du selv designe den digitale billet, som gæsten modtager efter køb. Vi hjælper dig selvfølgelig i gang.

Styr din kacapitet med Time Slots

Du har mulighed for at oprette begivenhedsgrupper, så du på din hjemmeside kan tilbyde tidslommer for besøg. Gæsten vælger tidspunkt for besøg allerede i købsflowet, og informationen opdateres automatisk på dit fysiske Amero-kassesystem.

Automatiske begivenheder

Har du en udstilling, som præsenteres i en bestemt periode? I det administrative system kan du lave billetter til midlertidige arrangementer, som udløber automatisk ud fra dato.

Tilbyd medlemskaber online

Opret og sælg medlemskaber til dine attraktion online. Du bestemmer selv, hvilke typer medlemsskaber, du vil tilbyde; Årskort, månedskort, VIP. Kun fantasien sætter grænser.

Dashboard med rapportering

I det administrative system kan du følge nøgletal for online-billetsalg løbende. Derudover får du en oversigt over besøgstal, produkter m.m.

Support til jeres gæster

Du har mulighed for at oprette en FAQ, hvor gæster kan finde svar på de mest gængse spørgsmål. Vores teknikere sidder selvfølgelig også klar, når du selv oplever udfordringer og har behov for hjælp til systemet.

Er du interesseret i at høre mere om Amero Online Billetløsning?

Kontakt os for at få en snak om, hvordan vores online billetløsning kan være en mulighed for netop jeres attraktion. Vi sidder klar til at forklare om løsningen og de mange muligheder. Ud fra en snak om jeres situation og behov, sender vi gerne et tilbud på en samlet løsning. Vi er med jer hele vejen.

Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Vi leverer POS-løsning til