4.6/5

Tilføj og brug billetter og medlemskort i Wallet

Med Wallet kan dine gæster nemt tilføje og bruge billetter og medlemskort i Wallet på iPhone, Apple Watch og Android

Hvad er Wallet?

Wallet er en funktion på dine Apple enheder eller Android telefon, som kan beskrives som en digital tegnebog. Det er altså en ”pung”, hvori du kan opbevare forskellige former for kort, uanset om det er betalingskort, medlemskort eller billetter til begivenheder. 

Vi har udviklet en funktion, som gør det muligt for dine gæster at håndtere billetter og medlemskort i Wallet. Det betyder, at har du en POS-løsning til attraktioner fra Amero, hvorfra du sælger online billetter og årskort, kan du nu tilbyde dine gæster muligheden for at downloade billetterne og/eller medlemskort og gemme dem i sin Wallet – og det uanset om dine gæster benytter iPhone eller Android telefoner. 

Gør dine gæster brug af Apple Wallet på iPhone, kan medlemskort og billetter på iPhone automatisk synkroniseres til Apple Watch, således at de to devices hele tiden er opdaterede med de samme kort og billetter på hver device. På denne måde sikrer du dig altså, at de billetter/medlemskort dine gæster har tilføjet på den ene device, også er lige så let tilgængelig på den anden device, såfremt de gør brug af begge.

Wallet Apple Android komprimeret

Fordele ved billetter i Wallet

At muliggøre for sine gæster at tilføje deres billetter og medlemskort til Wallet, kommer med en hel række fordele, herunder:

Billetter og medlemskort lige ved hånden

Udover at mobile devices i dag er højaktuelle og moderne betalingsmetoder, fordi mange finder en stor fordel i at have betalingskortet lige ved hånden, bliver det tilmed nemmere for dine gæster at finde sine billetter eller det adgangsgivende medlemskort frem med få klik i Wallet, fremfor at skulle søge billetten frem i en indbakke, der hele tiden opdateres med nye beskeder. Derudover undgår dine gæster også at ”miste” billetten i en e-mail indbakke, eller ikke at kunne tilgå billetten, hvis man ikke kan søge billetten frem grundet dårlig internetforbindelse.

Scan billet og medlemskort med Apple Watch

En anden væsentlig fordel ved Wallet er ligeledes, at du på nemmeste vis kan bruge Wallet på dit Apple Watch og tilgå billetterne/medlemskort på dit armbåndsur. Det betyder, at man via få klik kan gøre den QR-kode, der skal scannes ved indgangen, klar til personalet. Gør dine gæster brug af Apple produkter, kan du også nemt dele billetten med en anden via iPhone eller Apple Watch – herunder eksempelvis via beskeder eller mail. 

Wallet på Apple Watch (1)
Selvbetjening ved indgangsmølle

Det er dog ikke kun dine gæster, der vil opleve glæde ved brugen af billetter/medlemskort gemt i Wallet. Eftersom brugen af billetter og kort i Wallet er så nem at administrere, kan attraktioner ligeledes spare en betydelig mængde tid i processen med at scanne billetter/medlemskort ved indgangen – og du vil opleve, at kødannelsen bliver reduceret og kundetilfredsheden forhøjes. Det er da en win-win, der vil noget!

Sådan tilføjer man billetter til Wallet

Når dine gæster modtager dine billetter på mail, er det ganske nemt at tilføje den tilsendte billet i Apple Wallet og Google Wallet – faktisk kræver det kun fire klik – og så er modtageren sikret, at billetten er lettilgængelig, når den skal i brug.
 
Se fremgangsmåden her:
  1. Åbn den e-mail, der indeholder billetten.
  2. Tryk på ”Føj til Apple Wallet” eller ”Føj til Google Wallet”.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Tryk om nødvendigt på ”Tilføj” i øverste højre hjørne.

Tilføjer dine gæster billetten til Apple Wallet, kan dine gæster blot via et dobbeltklik på sideknappen af iPhone eller Apple Watch (iPhone med Face-ID) eller et dobbeltklik på Hjem-knappen (iPhone med touch-ID) tilgå billetten med den adgangsgivende QR-kode. Nemt! 

Kontakt Amero for flere detaljer

Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at hente billetter eller medlemskort ned i sin Wallet, er du til enhver tid mere end velkommen til at ringe på 77 34 34 80 eller skrive en mail direkte til en af vores konsulenter. 

4.6/5