Gavekort og tilgodebevis til din forretning

Gavekort og tilgodebevis til din forretning

Er du træt af at udskrive gavekort og tilgodebevis på bon? Og kunne du tænke dig en nemmere løsning, der gør det nemmere for både dig og dine kunder? Hos Amero kan du få gavekort og tilgodebevis som plastikkort af genbrugsplast til din forretning.

 

Nemt for dine kunder

Med et plastikkort som gavekort, har du mulighed for at gøre shoppingoplevelsen nemmere for dine kunder.

Et plastikgavekort holder meget længere tid end en almindelig bon, som med tiden ville blive utydelig, krøllet og tilmed svær at læse.
Derved gør du det bekvemt for kunden, da de ikke risikerer at ødelægge eller miste kortet.

Gør kundeoplevelsen bedre med plastikgavekort

  • Bedre holdbarhed
  • Nemmere håndtering af gavekort
  • Mulighed for eget design
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
Nemt for dig og dine kollegaer

Nemt for dig og dine kollegaer

Når du scanner kortet i butikken, har du mulighed for at se, hvor mange penge der er på kortet. Kunden behøver ikke at bruge beløbet på én gang, da restbeløbet automatisk bliver registreret på kortet. Når saldoen går i 0, kan kortet ikke længere bruges.

Du har også mulighed for at skrive på kortet hvor længe det er gyldigt.

Gavekort med eget design

Gavekort med eget design

Et plastikgavekort eller tilgodebevis fra Amero findes i mange forskellige versioner, og vi kan opfylde mange af dine behov. Har du et logo eller design, du gerne vil have på kortet, kan vi nemt hjælpe dig med at få designet som du ønsker.

Hvis du ikke har et design i forvejen, kan vi nemt hjælpe dig. Vi har stor erfaring med gavekort og design, og vi har dygtige grafikere, der står klar til at hjælpe dig.

Fordele med et plastikgavekort

PROFESSIONEL MARKEDSFØRING

Med et plastikkort får du et mere professionelt udtryk. Du får tilmed mulighed for god markedsføring af din virksomhed ved at vise dit logo frem på kortet. 

EGET DESIGN PÅ KORTET

Fordelen med et plastikkort er, at det holder meget længere tid end en almindelig bon, som med tiden ville blive utydelig, krøllet og svær at læse. Derved gør du det bekvemt for kunden, da de ikke risikerer at ødelægge eller miste kortet.

Alle vores gavekort er som udgangspunkt lavet i genbrugsplast, men ønsker du at få et mere bæredygtigt alternativ, har du mulighed for at få kortet produceret i bambus eller bionedbrydeligt materiale.

ET HOLDBART KORT

Fordelen med et plastikkort er, at det holder meget længere tid end en almindelig bon, som med tiden ville blive utydelig, krøllet og svær at læse. Derved gør du det bekvemt for kunden, da de ikke risikerer at ødelægge kortet.

NEMT AT ANVENDE PÅ KASSEN

Gavekort er super nemt at anvende på kassen. Du scanner blot kortet med din stregkodescanner, og så er du kørende. Du har også mulighed for at få dit gavekort med magnetstribe, dette kræver dog tilkøb af magnetkortlæser til kasseapparatet.

 

Ønsker du også at få dine tilgodebevis som plastikkort, har du også mulighed for det. Procedure og muligheder er de samme.

Kontakt os for at høre mere om plastikgavekort

Lyder gavekort og tilgodebevis af plastik som noget for dig? Kontakt Amero allerede i dag, vi kan rådgive dig til den bedste løsning for din forretning.