Du kender udtrykket ”et billede siger mere end 1000 ord”, og derfor er dit kundedisplay også en vigtig del af din forretning. Vi giver her en gennemgang af de mange funktioner, og vi er selv helt vilde med de mange features – du har f.eks. mulighed for at bruge video på dit kundedisplay!

Design

Du har mulighed for at sætte dit eget logo på skærmen. På den måde opnår du et mere professionelt og sammenhængende udtryk. Billedet bliver bedre tilpasset skærmen, så du ikke oplever at det bliver forvrænget, når der er et salg i gang på skærmen. Skriften er letlæselig på kundedisplayet, og så er “Total” klart og tydeligt, så kunderne har nemt ved at følge med i deres samlede pris. Er der rabatter, vil det også vise sig på skærmen.

Preview funktion

Kundedisplayet har tilmed en preview funktion, så du har mulighed for at se dit slideshow igennem, når du opsætter dit slideshow i FlexAD-modulet, inden du gør det live på kundedisplayet. På den måde kan du sikre dig, at de billeder, du har sat op, fungerer lige som du ønsker det.

Grupper og tidsstyring af slideshow

Du har mulighed for at inddele dine billeder i grupper, f.eks. efter sæsoner eller nyheder. Og du kan altid se, hvilke der er aktive, da disse er markeret med en grøn prik i oversigten i FlexAD-modulet.

Du kan også styre, hvilket tidspunkt på dagen, du gerne vil vise dit slideshow. Som du kan se på billedet her, er der en tidslinje, hvor du enten kan trække i den eller skrive i boksene, hvilket tidsrum du gerne vil have, at det kører i. Det giver dig nogle helt unikke muligheder for at kører kampagner på bestemte tidspunkter af dagen, som man især bruger til BlackFriday og andre store udsalgsdage. Du har ingen begrænsninger på, hvor mange grupper du hertil vil lave, så kan bare slippe kreativiteten og fantasien løs!

Super nem opsætning med drag & drop og video

Det skal være nemt for dig at sætte billeder op, og derfor er brugervenligheden i top. Du kan rykke rundt på dine billeder, som har du lyst til med drag & drop-funktionen. Det er smart, hvis du har uploadet dine billeder i forkert rækkefølge eller bare gerne vil bytte nogle billeder ud. Du kan også selv bestemme, hvor lang tid du vil vise hvert billede, da du kan indstille det til hvert enkelt billede med f.eks. 10 eller 15 sekunder.

Video video video – det hotteste værktøj du kan bruge, til at fange dine kunders opmærksomhed! Og derfor er det selvfølgelig også blevet en mulighed på kundedisplayet. Du kan sætte en flot og æstetisk video på, eller måske en super informativ video om dine produkter, så dine kunder nemt får information fra dig.

Lyder FlexAd og kundedisplay som noget du kunne få gavn af din forretning? Så kontakt Amero og hør mere om de mange muligheder – vi sidder klar til at rådgive dig til den bedste løsning! Har du allerede et kundedisplay, har du som altid mulighed for at kontakte os med evt. spørgsmål.