4.6/5

Sælg hvad som helst.
Hvor som helst.
Når som helst.

4.6/5

Hvilken løsning passer til dine behov og omgivelser?

Amero tilbyder dig fuldt integrerede kassesystemer. Med en løsning fra Amero får du et brugervenligt, digitalt kasseapparat til din forretning samt et online administrationspanel til varestyring og -oprettelse, kundeoverblik, kampagnestyring mv. Derudover får du mulighed for integrationer til diverse systemer såsom økonomisystem og webshop. Vores kundebase spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Hvilken løsning passer til dine behov?

FlexPOS Stationær

Vores standardløsning på et kassesystem er opbygget af et stationært touch-kasseapparat, kassesoftwaren FlexPOS samt en kundetilpasset pakkeløsning af hardware og software tilbehør. Hvad du skal bruge vil afhænge af din butik, dine ønsker og dine behov. 

De stationære touchskærme tilbyder en moderne løsning, som er yderst brugervenlig at betjene. Den stationære løsning er tilgængelig i flere varianter og farver, hvilket giver dig friheden til at skræddersy din løsning for at matche den æstetik, du ønsker for din butik.

FlexPOS Mobil

Nemt, mobilt, enkelt. Mød vores POS-produkt designet specifikt til den mobile verden. Det innovative system tillader at sælge direkte fra en mobiltelefon, hvilket gør det til den ultimative løsning for restaurationer, caféer og kantiner.

Med det mobile POS-system kan du tage ordrer og betalinger direkte ved bordet fra en mobil device, – og du kan putte dit kasseapparat direkte i lommen. Den mobile POS-løsning hjælper dig med at optimere din service og øge effektiviteten. 

FlexPOS Tablet

FlexPOS tablet markerer et nyt kapitel i effektiv og smidig salgshåndtering. Den avancerede løsning tillader dig at foretage salg direkte fra din tablet, hvilket giver dig en kombination af mobilitet, funktionalitet og ydeevne, som traditionelle salgssystemer ikke kan matche.

Løsningen er designet til at være intuitiv, let at bruge og fuldt ud tilpasningsbar til dine specifikke behov. Uanset om du styrer en livlig café, en travl detailbutik eller en restaurant, kan det tablet-baserede POS-system give dig den frihed, du har brug for, for at betjene dine kunder på en mere personlig og effektiv måde.

FlexPOS Selvbetjening

Drømmer du om en løsning, hvor kunden selv kan finde, scanne og betale for varer? Med FlexPOS selvbetjening får du et kasseapparat, hvor kunderne kan betjene sig selv. Med integration til en betalingsterminal og MobilePay kan dine kunder suse gennem betalingerne og hurtigt vende tilbage til livets travlhed.

Selvbetjeningkassen er en one-size-fits-all løsning, ideel for enhver type forretning, uanset størrelse og branche. Der er masser af fordele ved dette brugervenlige touch-selvbetjeningssystem, herunder en kraftig reducering af lange køer, øget kundetilfredshed ved at gøre det nemt for både dig og dine kunder, samt en stigning i omsætning og reducering af omkostninger.

Sådan bydes du velkommen hos Amero

Hos Amero behandler vi vores kunder som VIP-gæster, lige fra det øjeblik de vælger os som leverandør. 
Vi sætter pris på en åben og vedvarende dialog, og stræber efter at have et tæt forhold til vores kunder i alle aspekter af vores arbejde. Vi er ikke bare en leverandør – vi er en støttende partner på din rejse.

Dialog med forretningskonsulent

Det første skridt på rejsen er en uforpligtende snak med en af vores erfarne konsulenter. I fællesskab finder I frem til dine behov, og laver den perfekte løsning til dig. Vi varetager gerne skifte fra tidligere leverandør.

Leverance og installation

Når du i samspil med din konsulent har fundet frem til den rette løsning, vil en tekniker få ansvaret for at levere og installere dit nye kassesystem. Du og eventuelle kollegaer undervises derefter i systemet.

Support lige ved hånden

Når dit nye kassesystem er oppe at køre, sidder vores skarpe supportteam klar ved telefon og mail, såfremt noget skulle drille eller spørgsmål skulle opstå. Du er aldrig alene - og der findes ingen dumme spørgsmål!

Opfølgning og udvikling

Du vil løbende have kontakt med din forretningskonsulent. Her kan I snakke om din løsning ud fra de behov, der skulle opstå i din forretning. Det er vigtigt for os at bidrage med værdi på din rejse. Nogle gange kommer vi også forbi fysisk for at hilse på.

Modtag uforpligtende rådgivning af en Amero-konsulent

Vi har hjulpet kunder i mange forskellige brancher til de rette POS-løsninger.
Vi kan derfor vejlede ærligt i, hvad der er den rette løsning for dig – uanset branche og forretningsstørrelse. 

Vores rådgivning er altid gratis. 

Hør, hvad Vicki fra SkinSense har at sige om os...

Med Amero som samarbejdspartner føler jeg, at vi altid har nogen at kunne sparre med. Der er nogen, der holder os i hånden, så vi ikke selv står alene i et marked, hvor det kan være svært for os at finde rundt i, hvad det egentligt er vi har behov for. Man ved gerne, hvad man vil have – men man skal guides til, hvordan man kommer derhen. Og der har vi jævnligt en god dialog med Amero. Vi føler, at vi, på trods af at være en forholdsvis nystartet butik, sammen med Amero er klar på at indtage endnu mere, fordi vi er så godt klædt på.

Vicki Højmose Dupont, butikschef i SkinSense

Hør, hvad Lars fra Jysk Vin Vinbar har at sige om os...

Jeg synes, Amero har gjort det super godt og fulgt rigtigt godt med i hele processen. Lige fra første kontakt, hvor vi har siddet og snakket om, hvad systemet skulle kunne – bl.a. det her med QR-koderne og håndtering af lageret – blev der taget rigtigt godt imod alle vores ønsker. Vi er blevet taget seriøse hele vejen igennem denne proces, og det er vi virkeligt glade for – for vi havde virkeligt nogle voldsomme ideer og holdninger til, hvad Amero skulle kunne. 

Lars Dam Bülow, afdelingschef i Jysk Vin Vinbar

POS med personlighed

Hos Amero ønsker vi at være mere end blot din POS-leverandør. Vi forstår din branche og vi stræber efter at være en central sparringspartner for dig i alle aspekter af din forretning.

Vores team er dybt engageret i hver enkelte kunde og de individuelle behov. 

Vi samler vores superkræfter fra salgsteamet, udviklingsteamet og supportteamet og arbejder tæt sammen for at sikre de bedste løsninger for vores kunder.

Folkene bag Team Amero består af en bred pallette af kompetencer og erfaringer. Vores forskellige styrker og færdigheder inden for bl.a. detailhandel, forretningsudvikling, økonomi og softwareudvikling kombineres dagligt for at skabe den største værdi.

POS med personlighed 4

Hvorfor skal du vælge Amero?

Vi håndterer det, vi er stjerner i, så du kan fokusere på det, du brillerer i. Teamet bag Amero består af engagerede medarbejdere, og vores fælles mission er at gøre dit kassesystem til den mindst bekymrende del af din hverdag.
Med Amero bliver hverdagen ikke bare lettere – den bliver også sjovere.

Vi servicerer

+ 0
kassesystemer

Vi er

+ 0
kompetente medarbejdere

Svartid på tlf.

0
sekunder i gennemsnit

Vi har

+ 0
års erfaring

Vi har

+ 0
tilfredse kunder

En komplet kassesystem-løsning, som frigiver mere tid til din passion

Vores kassesystem har de funktioner, som du har brug for i en gnidningsfri dagligdag.
Kort sagt: vi fejer dækket rent, så du sorgløst kan navigere mod dine ambitioner.

Lagerstyring

Webbaseret lagerstyring, vareoprettelse og modtagelse, håndtering af varianter samt lagerbevægelser mellem butikslokationer er blot et udpluk af fordele herunder.

Online varehåndtering

Med systemets online administrationssystem får du direkte adgang til kontrolrummet. Her kan du nemt administrere produkter, lager m.m.

Opret kunder og medlemmer

Kundeklubsystemet er simpelt for dig og en fordel for dine kunder: her opsparer de bonuser fremfor rabat, som også kan medføre mersalg.

Gavekort

Design nemt dine egne, professionelle plastikgavekort med logo og forbedr oplevelsen for de kunder, der ønsker gavekort.

Kampagnestyring

Du kan opsætte kampagner og lave rabatter eller prisændringer på et eller flere produkter over perioder, fremfor at taste manuelt ved hvert salg.

Statistikker og rapporter

I systemets online administrationssystem har du mulighed for at trække statistikker og rapporter, så du kan holde øje med din forretningsdata og din virksomheds vigtigste tal.

Lagerstyring

Webbaseret lagerstyring, vareoprettelse og modtagelse, håndtering af varianter samt lagerbevægelser mellem butikslokationer er blot et udpluk af fordele.

Statistikker og rapporter

I systemets backend har du mulighed for at trække statistikker og rapporter, så du kan holde øje med din forretningsdata og din virksomheds vigtigste tal.

Online varehåndtering

Med systemets backend får du direkte adgang til kontrolrummet. Her kan du nemt administrere produkter, lager m.m.

Gavekort

Design nemt dine egne, professionelle plastikgavekort med logo og forbedr oplevelsen for de kunder, der ønsker gavekort.

Kampagnestyring

Du kan opsætte kampagner og lave rabatter eller prisændringer på et eller flere produkter over perioder, fremfor at taste manuelt ved hvert salg.

Opret kunder

Kundeklubsystemet er simpelt for dig og en fordel for dine kunder: her opsparer de bonuser fremfor rabat, som også kan medføre mersalg.

4.7/5

Hør det fra andre end os

Vi lægger ikke skjul på, at vi er stolte af vores løsninger og vores engagerede medarbejdere. Dog kan det ofte være indsigtsfuldt at lytte til andres oplevelser. Se her, hvad nogle af vores kunder har at sige om Amero.

Læs mere på Trustpilot.

Modtag en gratis videodemo af kassesystemets funktioner

Er du nysgerrig på kassesystemet og dets funktioner? I videoen her kan du møde vores salgskonsulent Thomas, som giver dig en rundtur i vores FlexPOS kassesystem og det bagvedliggende BackOffice.

Tilmeld dig via formularen, og vi sender demovideoen direkte til din indbakke. Du vil fremadrettet modtage en mail fra os, når vi har gode tilbud, relevant information, inspirerende kundehistorier og lignende. Du kan afmelde til enhver tid.

Seneste nyheder fra Amero

Med mere end 10 års erfaring i POS-verdenen har teamet bag Amero tilegenet sig en dyb teknisk og faglig viden inden for området – og den viden er vi ikke bange for at dele. Udforsk det seneste nye fra vores vidensunivers herunder. 

Viden
Udnyt den nye bogføringslov til at lette manuelle arbejdsgange i din butik

Krav om digital bogføring Det er snart på tide at vinke farvel til det håndskrevne regnskab og lukke ringbindet sammen. Der er nemlig kommet en …

Fra traditionel til digitalt kasseapparat Kassesystem
Fra traditionelt til digitalt kasseapparat

I en stadig mere digitaliseret forretningsverden er det afgørende for virksomheder at holde trit med teknologiske fremskridt. Traditionelle kasseapparater er blevet erstattet af digitale kasseløsninger: …

Billigt kassesystem Kassesystem
Et nyt kassesystem behøver ikke at vælte budgettet

At købe et nyt kassesystem til sin forretning kan ende som en af de større posteringer i budgettet. Selvom det oftest vil give bedst mening …

4.6/5