Markedet for POS-systemer er i hastig udvikling. Smarte betalingsløsninger ser dagens lys, og nye konkurrenter ønsker at udfordre branchen. I Amero er vi med på udviklingen, og vi gør det godt, men vi mangler dig til at løfte vores salg til næste niveau, så vi står skarpere i markedet med det, vi ved, vi kan.

Som Head of Sales i Amero får du ansvaret for at se på vores tilgang til salg med nye øjne, hvor du i tæt parløb med vores CEO og teamleder i marketing udvikler og eksekverer på en ny salgsstrategi. Salgsstrategien begejstrer og motiverer de fem dygtige konsulenter i salgsteamet, så I sammen sætter en ny standard for salg til både nye og eksisterende kunder. Du ved også, at en vellykket salgsstrategi ikke kan stå alene, så dit drive for at lede og udvikle mennesker kommer til udtryk dagligt i dine dialoger med salgsteamet.

Vi tilbyder dig en potentielt karrieredefinerende udvikling i ledelse og salg, hvor du står i spidsen for at sætte strøm til den vækst, vi tror på er lige om hjørnet. Du bliver en del af en virksomhed med en levende kultur båret af værdier som en integreret del af dagligdagen. Vi går efter, og er vilde med, stærke resultater og store ambitioner, men vi går ikke på kompromis med vores værdier og et familie- eller fritidsliv, der skal hænge sammen.

Her er nogle af de store fokusområder, der gør dig til en succes de første 6-12 måneder i jobbet:

Skaber hurtigt tillid i teamet

Du skaber hurtigt tillid i teamet, når du bringer din høje salgsfaglighed og stærke ledelsesegenskaber i spil. Du sparrer, støtter, udfordrer og går foran i udlevelsen af vores værdier, så alle i teamet spilles gode. Efter 6 måneder høster du frugten af din ledelsesmæssige tilgang ved, at du scorer +85 på Ledelse i vores GAIS-måling (GAIS måler graden af arbejdslyst i teamet).

Nysgerrig på Ameros løsninger og processer

Du er nysgerrig på Ameros løsninger og de interne processer, så efter to måneder har du et godt indblik i både vores hardware- og softwareløsninger samt salgsprocesserne. Du stiller mange spørgsmål, for du vil være sikker på, at du forstår det. Du tager med på kundemøder, lytter med på kundedialoger i telefonen og kommer med på kundeinstallationer. Din store lærevillighed gør, at du kan sparre med salgsteamet om deres dialoger med kunderne og rådgivningen af løsningerne, og både du og salgsteamet kan se, at det har en positiv indvirkning på kvaliteten af salgsindsatserne.

Optimeret samspil mellem salgsteam og resten af Amero

Du er vild med vores værdi om at være ét team, så du sætter dig grundigt ind i, hvordan de andre teams i Amero er skruet sammen, og hvordan interaktionen med salgsteamet og salgsprocesserne er, så vi på tværs af Amero kan agere som ét team og med systemmæssige processer, som understøtter det. Ser du forbedringsmuligheder, tager du fat på det, og du sørger for, at det bliver eksekveret med god inddragelse af de andre teams.

Ny salgsstrategi efter 9 måneder

Efter 9 måneder er der udviklet en salgsstrategi, der er velfunderet i dit nu store kendskab til Amero. Du ved også, at indgående markedskendskab er vigtig for, at det kan blive en vellykket salgsstrategi, og derfor indhenter du den viden, som du har brug for. Du har fra dag et tænkt marketing ind som en altafgørende del af salg i Amero, og du har løbende inddraget salgsteamet samt andre relevante interessenter i Amero og måske endda dygtige eksterne folk. Du ved, at alle inputs ikke kan tages med, og du har modet til at sætte en tydelig retning. Efter 12 måneder er implementeringen godt i gang med positive indikationer til følge, og de foreløbige resultater evalueres, så vi ved, om vi er på rette vej.

Når vi ser længere frem…

…så ønsker vi at fortsætte væksten, og det vil naturligt åbne muligheder for dig. Vi ser en fremtid, hvor du kan blive det kommercielle talerør i Amero, som du bringer ind i ledelsen og udviklingen af Amero, så du får større strategisk indflydelse på forretningen.

Vi forestiller os, at du…

…ved, at du er drevet af at lede mennesker og udvikle salgsorganisationer, og at du har gjort det med succes før. Du har forståelse for mekanismerne i en SaaS-drevet forretning, og du bringer en høj grad af IT- og forretningsforståelse. Når snakken falder på marketing, ser du det som det mest naturlige i verden, at tæt sparring og evaluering af både online og offline initiativer mellem salg og marketing er altafgørende for at lykkes.

Det vigtigste er, at du ikke kan vente med at få lov til at være en del af en virksomhed, der har store ambitioner, og hvor det ikke er en kliche at sige, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Din kommende karrieredefinerende arbejdsplads

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige POS-systemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vi er søstervirksomhed med FlexPOS, som er den kassesoftware, vi forhandler. Vores +1000 kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner samt museer og attraktioner. Vi er i dag +30 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikerede til fingerspidserne for det, vi laver. Vi hygger os med jokes over kaffemaskinen og et spil dart, og så har vi en fantastisk personaleforening, der laver mange givende arrangementer.

Er du klar til at stå i spidsen for at udvikle og eksekvere en ny salgsstrategi?

Så glæder vi os meget til at modtage dit CV samt en kort ansøgning på skrift eller meget gerne en simpel video, hvor du sætter nogle ord på, hvorfor du bliver begejstret ved tanken om at arbejde for Amero i en rolle som Head of Sales.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til HR-direktør Sebastian Kastrup på +45 69 13 79 43 eller sebastian@amero.dk. Deadline for ansøgningsfristen er hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er besat.