4.6/5

Tak for at give et indblik i dine behov

Vi kontakter dig inden for tre timer på hverdage mellem 9 og 17 for at tage en uforpligtende snak ud fra nedenstående prisoverslag. Herunder kan du se fra-priser på din kassesystemløsning. 

Oplægget er automatisk genereret og lægger op til dialog, da hver løsning tilpasses den enkelte forretning og dermed tilpasses prisen også herefter.

Vi ser frem til at snakke med dig om mulighederne samt høre om din forretning.

Opstartspriser

Engangsbeløb fra DKK
Support: Hele døgnet
Hardware total kontant fra DKK:
Software total kontant fra DKK:
Total kontant fra DKK:
(Licens faktureres særskilt)
Leasingpris for opstartspakke med hardware og software pr. måned fra DKK:
(Ved en leasingperiode på 36 måneder. Licens faktureres særskilt)

Fast licens for kassesystem

Løbende pr. måned fra DKK

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål nu og her på 77 34 34 80 eller salg@amero.dk. Og ellers ringer vi til dig for at følge op og snakke om mulighederne ud fra dine behov

Alle priser er fra-priser samt priser for ét stk. Løsninger som skal indeholde flere POS-elementer kræver dialog med forretningskonsulent.
Oplægget herunder er automatisk genereret og lægger op til dialog, da hver løsning tilpasses den enkelte forretning og dermed tilpasses prisen også herefter. Alle priser er eksklusiv moms. Der tages forbehold for fejl.

Det koster 500,- DKK at oprette en leasingaftale gennem vores samarbejdspartner og forudsætter godkendelse af dit CVR-nummer. Aftaler kan laves med binding i 18, 24, 36, 48 eller 60 måneder.

4.6/5