Gør din forretning endnu mere effektiv

Brug Ameros integration til Plecto og du vil få et fuldt overblik over dine salg og produkter. Plecto tilbyder dig et dashboard med et overblik i realtid, hvor du med det samme kan se din fortjeneste, solgte produkter, samt detaljer omkring dine salg.

Real-time Dashboard

Visualisér KPI’er på TV-skærme rundt omkring på kontoret eller arbejdspladsen

Notifikationer

Anerkend og fejr succesen lige når det sker

Real-time rapporter

Spar tid med real-time rapporter i Plecto

Konkurrencer

Sæt konkurrencer op på tværs af dine KPI’er – det er super nemt med Plecto

Målsætninger

Anerkend dine medarbejdere på en sjov og visuel måde, når de når deres målsætninger

Performance aftaler

Opstil visuelle mål for dine medarbejdere, hvor både du og medarbejderen kan følge med i real-time

Skab dashboards, som viser din data i realtid

Byg et indsigtsfuldt Plecto dashboard, med din Amero data for at analysere din data så nøjagtigt og så hurtigt som muligt.
Et Plecto dashboard med Amero data tillader dig at fokusere på dine kunder, produkter og medarbejdere, uden at du skal bekymre dig omkring betaling og rapportering. 

Med Ameros integration til Plecto, kan dit team fokusere på at forbedre jeres egen performance, samt berige kundes købsoplevelse. Alt sammen i realtid, så man kan reagere hurtigt og effektivt. 

Plectos live app tillader dig at vise dine målsætninger fra Amero til hele dit team. Således får dine ansatte en bedre forståelse af deres præstation og kan dermed forbedre sig til enhver tid. 

Ameros integration til Plecto gør det let for dig at skabe, redigere, moderere og vise dashboards med jeres Amero data. Med bare 3 klik kan du vise hele arbejdspladsen de vigtigste økonomiske beregninger, der er lette at forstå og nemme at handle hurtigt på. Læs mere om Plecto på deres website her

Lyder det som noget der kunne være interessant for din forretning, kræver det ikke mere end et opkald til vores forretningskonsulenter. Du kan få en helt uforpligtende snak med dem omkring dine behov, og de kan guide dig til den bedste løsning.