Vi vil have at du skal blive endnu en af vores glade kunder

Endnu en glad kunde betyder for os et mange-årigt forhold, god stemning omkring samarbejdet og en god ambassadør for Amero. Vi vil have glade kunder, og derfor giver altid klar besked hvis vores løsning ikke er godt match til din forretning.

Vi vil gøre det nemt, hurtigt og effektivt for dig at betjene dine kunder

Alle din betalende kunder skal forbi kasseapparatet og de hader køer og uforudsete problemer. Vores fokus er at levere et system som gør din daglige betjening af kunder hurtig og effektiv, så både kunden og ekspedienten kan være glad.

Vi vil levere branchens bedste support

Når tingene går i hårknude er det vigtigt at kunne få hjælp, så man kan komme videre med arbejdet. Når du ringer til vores support garanterer vi at du får en kompentent, hjælpsom og dansk-talende supporter i røret, som kan hjælpe med dit problem.

Folkene bag

Detailhandel, forretningsudvikling, softwareudvikling og meget mere — vi har en bred palette af kompetencer og erfaring

Kasper Smith

Direktør & forretningskonsulent

Kasper ejer Amero og er en erfaren it- og forretningskonsulent. Han arbejder særligt med detailløsninger, som omfatter integrationer til web og økonomisystemer.

Jakob Højland

Drift- & Konsulentchef

Jakob rådgiver kunder om at sammensætte den rette IT-løsning. Han kommer med systemerfaring fra både fysisk butik og e-handel.

Mads Vesterdal

Salgs- & Forretningskonsulent

Mads arbejder med salg af Amero's løsninger og har en stor del af den daglige kundekontakt. Mads har selv detailerfaring fra Dansk Supermarked og Silvan.

Steffan Bak

Salgskonsulent

Steffan arbejder med salg og har en stor del af den daglige kundekontakt. Han har erfaring fra kortbetalingsbranchen og detailerfaring fra Coop.

Peter Rasmussen

Salgs- & produkts specialist

Med sin baggrund i rådgivning og salg af komplekse IT løsninger skal Peter servicere kunder og egne konsulenter med at finde de rette produkter.

Kasper Clausen

Forretningskonsulent

Kasper er ansat som forretningskonsulent og skal hovedsageligt stå for salg af større kasseløsninger. Kasper har detail erfaring fra Fona og SONOS.

Sebastian Kastrup

People Performance & Marketing Manager

Sebastian er ansvarlig for at skabe de bedst mulige rammer for nye og eksisterende medarbejdere samt lede marketing-området og sparre med vores marketing-team.

Anne Lippert

Marketingkoordinator

Anne er ansat som marketingkoordinator, og har ansvar for kommunikation og grafisk arbejde, samt at hjemmesiden er opdateret og optimeret.

Theis Mikkelsen

Softwareudvikler

Theis er specialist i webudvikling og frontend. Theis har fokus på, hvordan teknologien kan være med til at løfte vores kunders forretningsmæssige mål.

Bo Korshøj Lykke

Softwareudvikler

Bo er udvikler og har fokus på at udvikle både nye og eksisterende systemer og services for vores kunder.

Anders Helbo

Supportansvarlig

Anders tager sig af support og de mere tekniske opgaver. Han har tidligere siddet hos Dansk Supermarkeds IT-support afdeling.

Hasse Madsen

IT-supporter

Hasse er ansat hos Amero som IT-supporter. Han hjælper vores kunder med support og løser problemer med deres IT-udstyr.

Christian Brøgger

IT-supporter

Christian er ansat som IT-supporter hos Amero. Han hjælper kunderne med at løse supportsager og problemer med deres IT-udstyr.

Camilla Carlsson

Supportkonsulent

Camilla er ansat som IT-supporter og hjælper vores kunder med support af kassesystemet, og har solid erfaring med detail branchen.

Tom Husted Krone

It-supportkonsulent

Tom har sin daglige gang i vores supportafdeling og yder alle vores kunder support med tekniske udfordringer.

Christina Thomsen

Support & Service assistent

Christina yder support til vores kunder og udfører administrative opgaver på tværs af Ameros afdelinger, hvor hun også arbejder med salg, marketing og direktionsopgaver.