• Vi vil have at du skal blive endnu en af vores glade kunder
    Endnu en glad kunde betyder for os et mange-årigt forhold, god stemning omkring samarbejdet og en god ambassadør for Amero. Vi vil have glade kunder, og derfor giver altid klar besked hvis vores løsning ikke er godt match til din forretning.
  • Vi vil gøre det nemt, hurtigt og effektivt for dig at betjene dine kunder
    Alle din betalende kunder skal forbi kasseapparatet og de hader køer og uforudsete problemer. Vores fokus er at levere et system som gør din daglige betjening af kunder hurtig og effektiv, så både kunden og ekspedienten kan være glad.
  • Vi vil levere branchens bedste support
    Når tingene går i hårknude er det vigtigt at kunne få hjælp, så man kan komme videre med arbejdet. Når du ringer til vores support garanterer vi at du får en kompetent, hjælpsom og dansk-talende supporter i røret, som kan hjælpe med dit problem.

Om Amero

Amero leverer kassesystemer baseret på FlexPOS software til både de små fysiske butikker, men også de større kæder med butikker og webshops. Vi har eksisteret siden 2011 og er en danskejet IT-service virksomhed. Amero leverer kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som alle tilpasses vores kunders behov.

Hos Amero sørger vi for at følge kunden til dørs, når de har valgt os som leverandør. Det betyder, at den konsulent de har snakket med fra starten af, også er den konsulent der sætter kassesystemet op for dem. På den måde har vi en tæt relation til kunden i alt vores arbejde.

I Amero betyder vores værdier meget. De skaber fundamentet for at vi kan lykkedes som virksomhed, men lige så vigtigt som mennesker.

Vi har en klar mission om at give branchens bedste support, så vores kunder kan fokusere på deres egen forretning og ikke skal bekymre sig om, om deres kassesystem nu fungerer. Vi stræber efter at vores kassesystem er så brugervenligt som muligt, så kunderne nemt kan anvende det og ikke skal bruge lang tid på at læres op. Det giver værdi til kunderne i hverdagen, så de kan fokusere på at drive deres forretning.

Folkene bag

Detailhandel, forretningsudvikling, softwareudvikling og meget mere — vi har en bred palette af kompetencer og erfaring

Kasper Smith

Co-CEO - Product & Innovation

Kasper er stifter og medejer af Amero med særligt ansvar for vores produktudvikling. Han er en erfaren it- og forretningskonsulent, der arbejder på tværs af vores forskellige brancheløsninger.

Jakob Højland

Co-CEO - Operations & Sales

Jakob er medejer af Amero og har ansvar for den daglige drift af Amero. Han rådgiver også kunder om komplekse POS-løsninger. Han kommer med systemerfaring fra både fysisk butik og e-handel.

Mette Kjær Knudsen

Administration og bogholderi

Mette er med til at udvikle Amero i en positiv retning, idet hun sidder med administrative opgaver og har ansvaret for vores bogholderi, så det kan løftes til et nyt niveau, der matcher Ameros vækst.

Mads Vesterdal

Teamleder & Forretningskonsulent

Mads har fokus på at skabe trivsel i salgsteamet, og han arbejder med rådgivning og salg af Ameros løsninger. Mads har selv detailerfaring fra Dansk Supermarked og Silvan.

Kasper Clausen

Forretningskonsulent

Kasper er forretningskonsulent og leverer POS-løsninger til særligt museer og attraktioner, som han har arbejdet med gennem flere år. Kasper har detailerfaring fra Fona og Sonos.

Steffan Bak

Salgskonsulent

Steffan arbejder med salg og har en stor del af den daglige kundekontakt. Han har erfaring fra kortbetalingsbranchen og detailerfaring fra Coop.

Jonas Myhlius

Salgskonsulent

Jonas arbejder med salg og skal være med til at rådgive vores kunder om den bedste løsning for dem. Han vil også have sin daglige gang med kundekontakt.

Thomas Brill Nielsen

Salgskonsulent

Thomas arbejder med salg, og han har dagligt kundekontakt, hvor han skal være med til at rådgive vores kunder om den bedste løsning for deres virksomhed.

Nicklas Serup Jensen

Intern salgskonsulent

Nicklas understøtter vores forretningskonsulenter i deres hverdag, så de i endnu højere grad kan lykkes med at skabe succes sammen vores kunder.

Sebastian Kastrup

Head of HR & Marketing

Sebastian er en del af Ameros daglig ledelse og har ansvar for vores HR og marketing. Han har tidligere arbejdet med rekruttering og organisationsudvikling.

Helena Grønhøj (på barsel)

Marketing- og kommunikationskonsulent

Helena arbejder med marketing og kommunikation i Amero, hvor hun bidrager til at skabe en sublim kunderejse fra A-Z.

Nikiline Gade Hansen

Marketingkonsulent, barselsvikariat

Nikiline sidder i marketing, hvor hun bl.a. arbejder med inbound-marketing, intern kommunikation og sociale medier.

Marlene Boe Rasmussen

Husmor

Marlene er husmor hos Amero, og hun har ansvaret for vores frokost og for at skabe gode rammer for alle i Amero, så alle har det bedst mulige arbejdsmiljø.

Bo Korshøj Lykke

Teamleder - Softwareudvikling

Bo er teamleder og softwareudvikler. Han har fokus på at skabe trivsel i teamet og udvikle både nye og eksisterende systemer og services for vores kunder.

Theis Mikkelsen

Softwareudvikler

Theis er specialist i webudvikling og frontend. Theis har fokus på, hvordan teknologien kan være med til at løfte vores kunders forretningsmæssige mål.

Tobias Niklassen

Junior Softwareudvikler

Tobias er knivskarp på softwareudvikling og kodning. Tobias arbejder med vores løsninger inden for retail med et særligt fokus på webshopintegrationer og vores løsninger til loppebutikker.

Jonas Møller Larsen

Junior Softwareudvikler

Jonas arbejder med software udvikling og har hovedsageligt fokus på Frontend udvikling. Derudover skal Jonas være med til at udvikle nye systemer og services for vores kunder.

Andreas Fenger Østergaard

Junior Softwareudvikler

Andreas er ansat som Junior Softwareudvikler hos Amero, og han er med til at bygge Danmarks bedste billetsystem til attraktioner og museer.

Rune le Fevre

Udviklerpraktikant

Rune læser til dagligt datamatiker i Aarhus og er i praktik hos Amero. Han rykker ind i vores udviklingsteam, hvor han skal have fokus på vores online billetløsning til museer og attraktioner.

Laurids Ulsø

Praktikant i softwareudvikling

Laurids er en del af Ameros udviklingsteam, hvor hans primære fokus er frontend-udvikling af Ameros nye online billetløsning til museer og attraktioner.

Anders Helbo

Supportansvarlig

Anders tager sig af support og de mere tunge, tekniske opgaver. Han har tidligere arbejdet med IT-support hos Salling Group.

Camilla Carlsson

Leverancekoordinator

Camilla er ansat som leverancekoordinator og har fokus på, at vores leverancer POS-løsninger giver en god kundeoplevelse. Camilla har solid erfaring med detailbranchen.

Hasse Madsen

IT-supporter

Hasse er ansat hos Amero som IT-supporter. Han hjælper vores kunder med support og løser problemer med deres IT-udstyr.

Christian Brøgger

IT-supporter

Christian er ansat som IT-supporter hos Amero. Han hjælper kunderne med at løse supportsager og problemer med deres IT-udstyr.

Kris Nielsen

IT-support-elev

Kris er elev i vores IT-support. Her hjælper han kunder med deres supportsager og løser problemer med deres IT-udstyr.

Michael Kozlowski

IT-support-elev

Michael er elev i vores support- og leveranceteam, hvor fokus er kundeservice, så vores kunder får en god oplevelse, når Michael hjælper med supportsager eller installerer POS-løsninger.