• Vi vil have at du skal blive endnu en af vores glade kunder
    Endnu en glad kunde betyder for os et mange-årigt forhold, god stemning omkring samarbejdet og en god ambassadør for Amero. Vi vil have glade kunder, og derfor giver altid klar besked hvis vores løsning ikke er godt match til din forretning.
  • Vi vil gøre det nemt, hurtigt og effektivt for dig at betjene dine kunder
    Alle din betalende kunder skal forbi kasseapparatet og de hader køer og uforudsete problemer. Vores fokus er at levere et system som gør din daglige betjening af kunder hurtig og effektiv, så både kunden og ekspedienten kan være glad.
  • Vi vil levere branchens bedste support
    Når tingene går i hårknude er det vigtigt at kunne få hjælp, så man kan komme videre med arbejdet. Når du ringer til vores support garanterer vi at du får en kompetent, hjælpsom og dansk-talende supporter i røret, som kan hjælpe med dit problem.

Om Amero

Amero leverer kassesystemer baseret på FlexPOS software til både de små fysiske butikker, men også de større kæder med butikker og webshops. Vi har eksisteret siden 2011 og er en danskejet IT-service virksomhed. Amero leverer kassesystemer, webshop integrationer og økonomi integrationer, som alle tilpasses vores kunders behov.

Hos Amero sørger vi for at følge kunden til dørs, når de har valgt os som leverandør. Det betyder, at den konsulent de har snakket med fra starten af, også er den konsulent der sætter kassesystemet op for dem. På den måde har vi en tæt relation til kunden i alt vores arbejde.

Vi har en klar mission om at give branchens bedste support, så vores kunder kan fokusere på deres egen forretning og ikke skal bekymre sig om, om deres kassesystem nu fungerer. Vi stræber efter at vores kassesystem er så brugervenligt som muligt, så kunderne nemt kan anvende det og ikke skal bruge lang tid på at læres op. Det giver værdi til kunderne i hverdagen, så de kan fokusere på at drive deres forretning.

Folkene bag

Detailhandel, forretningsudvikling, softwareudvikling og meget mere — vi har en bred palette af kompetencer og erfaring

Kasper Smith

Co-CEO - Product & Innovation

Kasper ejer Amero og er en erfaren it- og forretningskonsulent. Han arbejder særligt med detailløsninger, som omfatter integrationer til web og økonomisystemer.

Jakob Højland

Co-CEO - Operations & Sales

Jakob rådgiver kunder om at sammensætte den rette IT-løsning. Han kommer med systemerfaring fra både fysisk butik og e-handel.

Mads Vesterdal

Salgs- & Forretningskonsulent

Mads arbejder med salg af Amero's løsninger og har en stor del af den daglige kundekontakt. Mads har selv detailerfaring fra Dansk Supermarked og Silvan.

Steffan Bak

Salgskonsulent

Steffan arbejder med salg og har en stor del af den daglige kundekontakt. Han har erfaring fra kortbetalingsbranchen og detailerfaring fra Coop.

Jonas Myhlius

Salgskonsulent

Jonas arbejder med salg og skal være med til at rådgive vores kunder om den bedste løsning for dem. Han vil også have sin daglige gang med kundekontakt.

Thomas Brill Nielsen

Salgskonsulent

Thomas arbejder med salg, og han har dagligt kundekontakt, hvor han skal være med til at rådgive vores kunder om den bedste løsning for deres virksomhed.

Kasper Clausen

Forretningskonsulent

Kasper er ansat som forretningskonsulent og skal hovedsageligt stå for salg af større kasseløsninger. Kasper har detail erfaring fra Fona og SONOS.

Sebastian Kastrup

Head of HR & Marketing

Sebastian er ansvarlig for at skabe de bedst mulige rammer for nye og eksisterende medarbejdere samt lede marketing-området og sparre med vores marketing-team.

Julie Rask Jensen

Marketing-praktikant

Julie skal i sin praktik hos Amero bidrage til vores digitale marketing på tværs af flere medier, som LinkedIn, Facebook, mail og blog og på denne måde skabe værdifuldt indhold til eksisterende og fremtidige kunder.

Theis Mikkelsen

Softwareudvikler

Theis er specialist i webudvikling og frontend. Theis har fokus på, hvordan teknologien kan være med til at løfte vores kunders forretningsmæssige mål.

Bo Korshøj Lykke

Softwareudvikler

Bo er udvikler og har fokus på at udvikle både nye og eksisterende systemer og services for vores kunder.

Jonas Møller Larsen

Junior Software Udvikler

Jonas arbejder med software udvikling og har hovedsageligt fokus på Frontend udvikling. Derudover skal Jonas være med til at udvikle nye systemer og services for vores kunder.

Michael Cavaleri

Softwareudvikler-praktikant

Michael skal i sin praktik hos Amero være med til at bygge Danmarks bedste billetsystem til attraktioner og museer.

Andreas Fenger Østergaard

Softwareudvikler-praktikant

Andreas skal i sin praktik hos Amero være med til at bygge Danmarks bedste billetsystem til attraktioner og museer.

Helena Grønhøj

Head of Delivery & Customer Service

Helena er ansvarlig for at give Ameros kunder den bedst mulige oplevelse sammen med Ameros support-team. Helena har tidligere arbejdet med ledelse, kunderejsen, salg og marketing.

Anders Helbo

Supportansvarlig

Anders tager sig af support og de mere tekniske opgaver. Han har tidligere siddet hos Dansk Supermarkeds IT-support afdeling.

Camilla Carlsson

Supportkonsulent

Camilla er ansat som IT-supporter og hjælper vores kunder med support af kassesystemet, og har solid erfaring med detail branchen.

Hasse Madsen

IT-supporter

Hasse er ansat hos Amero som IT-supporter. Han hjælper vores kunder med support og løser problemer med deres IT-udstyr.

Christian Brøgger

IT-supporter

Christian er ansat som IT-supporter hos Amero. Han hjælper kunderne med at løse supportsager og problemer med deres IT-udstyr.

Kris Nielsen

IT-Supportelev

Kris er elev i vores IT-support. Her hjælper han kunder med deres supportsager og løser problemer med deres IT-udstyr.