Kasseapparat og tilbehør

Hos Amero leverer vi alt i IT-udstyr til detailsalg: Kasseapparat, stregkodescannere til nem varemodtagelse, printere til hyldeforkanter og skilte og meget mere

amero_kasseapparat-1

I dag er et kasseapparat ikke bare et kasseapparat som i de gamle dage med få knapper og en indbygget pengeskuffe. Teknologien har gjort, at dit kasseapparat nu kan hjælpe dig med at yde en hurtig og effektiv service, yde hjælp til mersalg og endda hjælpe med en lang række administrative opgaver.

Få et uforpligtende tilbud på et kasseapparat fra Amero

Få et nemt og brugervenligt apparat, hvor du lynhurtigt kan betjene kunder og tage imod betaling. Ekstra udstyr tilsluttes nemt, så der kan printes produkt-labels, modtages varer med stregkodescanner og lignende.

Hos Amero følger vi med tiden, og sammensætter derfor et kasseapparat med markedets bedste software – FlexPOS, samt en række hardware udstyr ud fra den enkelte kundes behov. Samlet giver det dig en løsning, vi kalder for et kassesystem. Et moderne kasseapparat har derfor ofte mange funktioner såsom at registrere varer, betalinger, lagerstyring, økonomistyring, lave statistikker og udskrive rapporter. De klassiske trykknapper er i dag erstattet af en touch-skærm, som giver dit kasseapparat uanede muligheder for tilpasning til din butik.

Før du vælger dit nye kasseapparat

Når du ønsker et nyt kasseapparat, så bør du altid overveje flere faktorer, da det kan have stor betydning for din butik og dagligdag. Enkeltmandsbutikker, kæder, restauranter osv. har simpelthen vidt forskellige behov, så skal vi hjælpe dig bedst muligt, skal vi vide lidt om dig og dine planer. Kort og godt handler det om at finde ud af, hvilke krav og ønsker du har til software og hardware i forhold til at betjene dine kunder og lette din hverdag. Hvor hurtigt skal du kunne betjene kunderne for at holde køen nede? Her kan et kasseapparat tilpasses netop dine behov. Skal du bruge en stregkodescanner, dankortterminal, labelprinter eller andet, så tilslutter vi det.
Moderne kasseapparat m. integrationer

Har du en webshop, kan et moderne kasseapparat løbende hjælpe med at opdatere lagerstatus uafhængigt om salget er foretaget i butikken eller på webshoppen. Ønsker du at spare tid og penge på administrative opgaver, så kan kasseapparatet tilmed evt. arbejde sammen med flere forskellige økonomisystemer.
Lyder det forvirrende eller som mange ting at overskue på en gang? Måske, men vi er eksperter på vores område, så lad os give dig et bedre overblik og hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for dig.

Prisen på et kasseapparat

Da vi tilpasser vores moderne kasseapparat til den enkelte kunde, kan vi ikke nævne en konkret pris. Denne vil netop afhænge af dine behov for software, tilbehør og eventuelle integrationer. Vi opfordrer dig derfor til at tage kontakt til os og få en snak om, hvad du har brug for i din hverdag.

Hardware tilbehør til kassesystemer

Når du starter eller driver en butik er det vigtigt at have det rigtige udstyr til at betjene dine kunder og lette din hverdag. Amero hjælper dig til at sammensætte den helt rigtige løsning til dine behov. Nedenfor finder du et udsnit af vores hardware tilbehør til et kassesystem, som vi ofte benytter. Har du andre specifikke ønsker, finder vi også ud af det.


Hardware iPP350 betalingsterminalDankortterminaler (betalingsterminaler)

 • Vores udvalgte dankortterminal er en hurtig integreret iPP350 terminal, så ekspedienterne ikke skal taste beløbet ind. Herved minimeres tastefejl.
 • Vi tilbyder dog flere typer dankortterminaler – integreret eller mobil.
 • Vi vælger den løsning, som passer bedst til dig. IPP-350 har markedets nyeste teknologi, hurtige transaktionstider, store knapper, nem tilslutning og kan i FlexPOS splitte kort og transaktioner, så du kan se, hvad der er betalt med hvilke kort – nemt for din bogholder og så sparer det dig tid.

Hardware Metapace S61 stregkodescannerHåndholdt stregkodescanner

 • Kassesystemet kan benyttes uden en scanner, men køber alle dine kunder mange varer, så er det ofte nemmere at benytte stregkoder og en scanner.
 • Håndscannere er vores mest populære løsning, men vi kan også tilbyde en fastmonteret scanner (presentation scanner), så du kan have begge hænder fri til at arbejde.

Hardware Orbit presentation scannerFaststående stregkodescanner

 • Hvis vores kunder har et særligt behov for hurtig stregkodescanning og begge hænder fri, så er en presentation scanner måske løsningen.

 


Hardware kundedisplayGrafisk kundedisplay

 • Viser kundens bon løbende i samme stil som en regulær printet bon.
 • Kan vise kunden dit logo, billede (såsom reklamer) og hvis kassen er lukket.

 


Hardware håndterminal fra ZebexHåndterminal til statusoptælling

 • Vores system kan leveres med en integreret håndterminal fra Zebex og FlexPOS software til nem lagerstatus.
 • Vi kan desuden understøtte andre håndterminaler, hvis du allerede har nogle.

Hardware pengeskuffe-kasseskuffeKasseskuffer/Pengeskuffer

 • Tager du imod kontanter fra dine kunder, så er en pengeskuffe ofte en god løsning.
 • Hold kontanter sorteret og aflåst. Skuffen tilsluttes, så den automatisk åbner ved køb.

Hardware Metapace T-3 bonprinterBonprintere

 • Bonprinteren skriver automatisk en bon ud med kundens varer, når et salg afsluttes.
 • Nogle butikker benytter dog en A4-printer til at printe A4 faktura til kunderne.

Hardware Metapace T-25 Labelprinter

Labelprintere

 • Labelprintere passer til de kunder, som selv ønsker at prismærke deres varer.
 • Det kan være en nem løsning til altid at holde styr på priserne og samtidig sikre, at varen er udstyret med en stregkode til kassens scanner.
 • Labelprinteren kan desuden bruges til vores intelligente byttemærker.

Få et uforpligtende tilbud på et kasseapparat fra Amero

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

 • Ved Lunden 9
 • 8230 Åbyhøj
 • +45 77 34 34 80
 • info@amero.dk

Sjælland

 • Naverland 2, 13. etage
 • 2600 Glostrup
 • +45 77 34 34 80
 • info@amero.dk