Shoporama integration til FlexPOS kassesystem

Hvis du også vil spare tid i hverdagen, kan en integration mellem din Shoporama-webshop og dit kassesystem være en rigtig god løsning for dig.

Shoporama er en dansk webshop-udbyder, der skiller sig ud ved, at deres løsning er bygget og designet af mennesker, der har erfaring med e-handel, SEO, brugervenligt design og mere, så deres webshopløsning kan øge din webshops succes. “Shoporama er opbygget af en e-købmand, designet af en designer og programmeret af programmører”, som de selv siger.

Hvorfor en integration til Shoporama?

Hvorfor en integration til Shoporama?

Med en integration til Shoporama får du mere tid til det, du gerne vil. Du slipper nemlig for at indtaste lagerinformation om dine varer i flere systemer. Med integrationen skal du bare oprette produkterne ét sted, og så vil dit lager være opdateret på tværs af butik og webshop. Det gælder både produkter, priser og antal varer på lager. Du slipper altså for dobbeltarbejde, og på den måde kan du spare ressourcer – både tidsmæssige og økonomiske.

Løsningen vil også give dine kunder en bedre oplevelse med at handle hos dig, når dit lager altid stemmer overens. Kunderne vil nemlig aldrig gå forgæves, hverken hvis de vil handle i din forretning eller din webshop. Vi ser også en tendens, hvor din fysiske forretning og webshop spiller godt sammen, når en kunde eksempelvis prøver et stykke tøj på i forretningen og køber det efterfølgende i din webshop.

Få en uforpligtende snak med vores konsulenter om integration til din Shoporama webshop

  • Spar tid og ressourcer i dagligdagen
  • Synkroniser dit lager i fysisk butik og online
  • Få fuld fokus på din forretning og salg
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.
En Shoporama integration er til dig der...

En Shoporama integration er til dig der...

…allerede har en Shoporama webshop og og en fysisk forretning, og synes du bruger for meget tid på at opdatere dit lager det ene og det andet sted. Det kan også være at du kun har webshoppen i øjeblikket, og ønsker at kaste dig ud i en fysisk forretning oveni. Det kan også være den anden vej rundt, og din fysiske forretning skal suppleres med en webshop. Uanset din situation, rådgiver vi dig gerne i, hvad den helt rigtige løsning er for dig.