MobilePay på kasseapparat

Få et kassesystem som integreret med MobilePay og lad dine kunder betale med deres mobiltelefoner

Hvis du skal være på forkant med dine kunders forventninger til betalingsmuligheder, så skal dit kassesystem kunne tage imod betaling fra smartphones. MobilePay-appen til smartphones har mere end 2,2 millioner brugere i Danmark, som alle er parate til at bruge deres smartphone som betalingsmiddel.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

  • Nemt at lære og lynhurtig i den daglige betjening af kunder
  • Integration til regnskab (bl.a. e-conomic) og webshop
  • Amero har leveret kassesystemer til 950+ kunder i mange brancher

Flere af de store, landsdækkende kæder giver allerede deres kunder mulighed for at betale med smartphone, og tendensen er klar: Forbrugerne forventer i stadigt stigende grad at kunne betale med deres smartphone, når de handler i fysiske butikker.

MobilePay betaling direkte i POS kassesystem

Der er to mulige løsninger, når det kommer til MobilePay-betaling i din forretning:

Den første løsning hedder MobilePay Point of Sale, og involverer at der tilkobles en MobilePay-boks til dit kasseapparat. Når kunden skal betale, holder han bare telefonen hen mod boksen, taster sin MobilePay-kode ind, og godkender købet – så simpelt er det.

Den anden løsning er MobilePay MyShop, hvor der ikke kræves en MobilePay-boks, men i stedet kræves en smartphone ved kassen. Her sendes der en betalingsanmodning fra butikkens smartphones til kunden, som kan godkende den igennem sin MobilePay-app.

Med Ameros kassesystemer har du mulighed for at vælge imellem begge løsninger. Vores anbefaling til de fleste butikker, er typisk at vælge den første løsning, da den samlet set giver et hurtigere checkout-forløb.

Så nemt er det for kunden at betale