Case: Tæppeland

Amero leverer kassesystemer til Tæppelands butikker og sørger for at der er sammenspil mellem kassesystem, økonomisystem og webshop.

Det der var vigtigt for Tæppeland, da de skulle vælge leverandør til deres kassesystem, var at de ville finde et moderne og tidssvarende system, som både dækkede over webshop, butikker og grosistfunktion. Men det vigtigste var dog, at de kunne finde den helt rigtige leverandør, da de ikke søgte et almindeligt leverandør- og kundeforhold.

Tæppeland ville have en leverandør, som også ser dem som ligeværdige og som en strategisk forretningspartner. Her var Amero det rette match for dem.

Et komplet kassesystem

Det kassesystem som Tæppeland søgte, skulle kunne håndtere salg i forhold til metermål og det oplevede Tæppeland, at der ikke var mange IT-systemer der kunne håndtere, og dette havde også før været en udfordring i forhold til webshoppen.

Med den løsning Tæppeland fik fra Amero, kan de nu håndtere metermål, kvadratmål, styk og størrelser, så det opfylder alle deres behov i hverdagen.