Et moderne og tidssvarende system

Et moderne og tidssvarende system

Det der var vigtigt for Tæppeland, da de skulle vælge leverandør til deres kassesystem, var at de ville finde et moderne og tidssvarende system, som både dækkede over webshop, butikker og grosistfunktion. Men det vigtigste var dog, at de kunne finde den helt rigtige leverandør, da de ikke søgte et almindeligt leverandør- og kundeforhold.

Tæppeland ville have en leverandør, som også ser dem som ligeværdige og som en strategisk forretningspartner. Her var Amero det rette match for dem.

Se hvorfor Tæppeland valgte Amero som leverandør

Frank Naur Jensen
Direktør Tæppeland Danmark ApS
En af udfordringerne der er når man driver butik, det er at man har kunden her og nu, så har du også problemet her og nu. Derfor har det været vigtigt for os at have en leverandør der er til rådighed når vi har problemet – det har vi med Amero. De er online, de er fleksible og de er hurtige til at komme tilbage med en løsning så vi kan komme videre med vores kunde.
Et komplet kassesystem

Et komplet kassesystem

Det kassesystem som Tæppeland søgte, skulle kunne håndtere salg i forhold til metermål og det oplevede Tæppeland, at der ikke var mange IT-systemer der kunne håndtere, og dette havde også før været en udfordring i forhold til webshoppen.

Med den løsning Tæppeland fik fra Amero, kan de nu håndtere metermål, kvadratmål, styk og størrelser, så det opfylder alle deres behov i hverdagen.