Case: Runners Corner

Runners Corner er en kæde af sportbutikker med forretninger i både Viborg, Herning og Silkeborg. De valgte i starten af 2014 Amero som deres leverandør af kassesystem, da deres gamle leverandør ikke kunne håndtere deres behov og ønsker.

big-runners

Tre butikker håndteres fra ét system

Runners Corner-butikkerne kan styre deres lager ved hjælp af Ameros online lagerstyringssystem. De forskellige butikker har hver især adgang med deres eget login til de funktioner, som de skal bruge, mens andre funktioner og produktdata kan styres på kædeniveau.

Forbindelsen til deres økonomisystem, e-conomic, styres ved hjælp af Ameros e-conomic integration. Med integrationen kan dagens salg hver dag bogføres direkte fra kassesystemet til e-conomic — på den måde spares der tid og man undgår samtidig de små fejl, som kan opstå, hvis tallene bliver tastet manuelt.

Henrik Skydt, indehaver af Runners Corner, er glad for sit samarbejde med Amero, om hvilket han siger:

Lige fra begyndelsen af vores samarbejde, hvor systemet skulle implementeres, til de daglige små problemer, forløber det sig nemt og smertefrit, og problemerne bliver altid løst hurtigt.

Trækker kunder til butikkerne med Ameros SMS-kundeklub

I alle Runners Corner-butikkerne har de taget Ameros SMS-kundeklub i brug. Henrik Skydt, indehaver af Runners Corner, siger om kundeklubben:

Hos Runners Corner bruger vi Amero Kundeklub til SMS-markedsføring ved at sende tilbud ud, direkte til vores kunder. Vi mærker tydeligt, at kundeklub-medlemmerne kommer ind i butikken og efterspørger de produkter, som vi har promoveret.

Ameros kundeklub er nem at komme igang med for butikker i alle størrelser. Netop det at brugervenligheden er i top, og at systemet var nemt at komme igang med, understreges også af Henrik:

Kundeklubben er brugervenlig og med koblingen til både Facebook og kassesystemet i alle vores butikker, har det gjort det hurtigt og nemt for os at komme igang.

Nyt kassesystem på hardware fra tidligere leverandør

Da Runners Corner tog kontakt til Amero, var det på grund af at deres gamle leverandør af kassesystem, ikke længere kunne opfylde behovene. Runners Corner-butikkerne havde allerede det nødvendige hardware-udstyr fra den gamle leverandør. Amero lavede en vurdering af hvilket af det gamle udstyr som kunne genbruges, hvorved Runners Corner opnåede en besparelse i forhold til at skulle indkøbe nyt udstyr.

Om Runners Corner

Hos Runners Corner er de eksperter i vejledning i forhold til løbesko, løbestilsanalyser, løbebeklædning, triatlon, sportsernæring, pulstræning og meget mere. Hvis dette interesserer dig og du kommer forbi Viborg, Herning eller Silkeborg kan vi anbefale at besøge en af deres butikker. Runners Corner har udover deres butikker også en webshop med løbeudstyr.


Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk