Case: Muums Sandwichbar

Muums har to butikker i Kolding, hvor de sælger lækre smoothies og sandwiches som er noget ud over det sædvanlige. Amero har leveret deres kasseløsning siden de startede op i 2013.

big-muums

Pris, brugervenlighed og kontrol over egen platform

Da Allan Rathjen, partner i Muums, tog kontakt til Amero, havde han en række krav som deres fremtidige kassesystem skulle leve op til:

De vigtigste ting for os, da vi valgte kassesystem, var at få en løsning, som var meget brugervenlig og med en backoffice platform, som vi selv kunne arbejde i. Samtidig skulle prisen være i orden og her kunne Amero levere en løsning, som passe os.

Muums har fået en simpel og brugervenlig løsning, bygget på FlexPOS-software. Med FlexPOS kan hele Muums-personalet nemt og hurtigt lære systemet at kende og tage det i brug.

Det var vigtigt for Allan at de kunne have kontrol over deres egen platform. Dette indebar bl.a., at de selv skulle have adgang til at trække rapporter samt oprette og redigere produkter og priser uden at skulle gå igennem en tredjepart. I FlexPOS gøres dette gennem vores Backoffice, som alle kunder har adgang til.

Lynhurtig betjening af kunderne

At hurtig betjening er en væsentlig del af den gode service, i en butik som Muums, er Allan ikke i tvivl om:

I de travle perioder skal det bare gå sindssygt stærkt, så her er det vigtigt for os, at systemet kan følge med.

Med Ameros kassesystem, har Muums mulighed for selv at oprette genvejs-knapper til de mest solgte varer og mest brugte funktioner. Samtidig kræver det ikke mange klik på kassesystemet at tage imod betaling fra en kunde, og det er derfor let at følge med i de travle perioder, så kunderne undgår ventetid.

Touchskærms-kasseapparat lavet til restauration

De to Muums-butikker er hver især blevet udstyret med vand- og støv-resistente touchskærms-kasseapparater. Kasseapparaterne er IP64-godkendte, hvilket betyder at de er testet til at kunne tåle både vand, støv og fedtfingre.

Da kasseapparaterne kan tåle vand, er de ekstra nemme at gøre grundigt rene, hvilket er vigtigt for en butik som håndterer fødevarer.

Muums er kåret som Årets Butik 2015

Hos Muums har deres satsning på lækre sandwich af gode råvarer kombineret med god service i den grad båret frugt. Deres to butikker klarer sig rigtig godt og i april 2015 blev Muums kåret til borgernes favorit i Lokalavisen Koldings konkurrence om kåringen af “Årets butik”.

Om Muums

Hvis du befinder dig i Kolding og har lyst til en sandwich ud over det sædvanlige, kan du finde Muums på Søndergade eller i Kolding Storcenter. Du kan læse mere om Muums på deres website eller på deres Facebook-side.


Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk