En komplet brancheløsning

En komplet brancheløsning

Jyllinge Ure og Guldcenter har mere end 35 års erfaring med salg af ure og smykker, og da de skulle have nyt kassesystem med integration til webshop, faldt valget på Amero.

Deres løsning bestod af et POS kassesystem, håndscanner, bonruller, integration til DanDomain, print af byttemærker og labelmaskine til print af smykkeprismærker. Derved fik de en komplet og samlet løsning til hele deres forretning.

Christian Birch
Ejer
Amero har gjort vores hverdag en hel del nemmere, med deres POS kassesystem, som er integreret med vores Dandomain webshop. Nu er alt integreret og samarbejder med hinanden, f.eks. behøves vi blot at oprette alle vores produkter et sted, så kan vi arbejde med dem både på kassen og i vores webshop.
Hvorfor vælge Amero?

Hvorfor vælge Amero?

Jyllinge Ure og Guldcenter var på udkig efter en samarbejdspartner, som kunne sikre dem stabilitet og at deres webshop kunne samarbejde med kassesystemet.

Dertil var det også en faktor for dem, at de kunne få et kvalitetsprodukt, til 1/3 af prisen, når de sammenlignede med andre i guldsmede branchen.

Et brugervenligt system

Ejeren Christian fortæller, at det bedste ved systemet er brugervenligheden, da de nemt selv kan sætte deres POS skærm op som de vil have den. De kan nemt lave direkte prisgrupper, således at man blot ved et tryk på skærmen ligger varen med prisen i kurven.

”Der er altid hjælp at hente”

Da Jyllinge ure og guldcenter var de første til at vælge Amero som deres leverandør af kassesystem, var der selvfølgelig lidt børnesygdomme i opstarten, men det var noget både de og Amero lærte noget af. Dette var især vigtigt for Amero, da vi altid vil give vores kunder den bedste hjælp og support.

Christian Birch
Ejer
Vi var den første i vores branche som valgte Amero, men det er så her at Amero er et fantastisk firma, for om problemet er stort eller småt, så er det bare at ringe til Amero, så er der altid hjælp at hente.