Statusscanner fra Amero

Med en statusscanner har du mulighed for hurtigt og nemt at kunne foretage lageroptælling direkte på kassen.

Køb eller lej din statusscanner

Køb eller lej din statusscanner

En gang om året og som regel efter jul, afholder langt de fleste status. Hos Amero kan du leje eller købe en statusscanner til din forretning.

Med et kassesystem fra Amero, har du mulighed for lagerstyring, som både kan integreres med dit økonomisystem og webshop. Derved kan kassesystemet også foretage lageroptælling/status for din forretning, både månedligt eller årligt.

100% korrekt lagerværdi

100% korrekt lagerværdi

Det er vigtigt, at du har en årlig lageroptælling, så du kan værdisætte dit lager med 100% korrekthed, således at dit regnskab bliver korrekt. Dette har du mulighed for at kunne tilgå direkte på kassen.

Vores system kan leveres med en integreret håndterminal fra Zebex og FlexPOS software til nem lagerstatus. Vi kan desuden understøtte andre håndterminaler, hvis du allerede har nogle.

3 vigtige punkter inden du begynder din statusoptælling:

  • Sørg for at scannernes menu er dansk og at det visuelt er det samme som er vist i hht. guiden fra FlexPOS (http://help.flexpos.com/status). Hvis ikke, skal du sørge for at kontakte Amero og få det ordnet.
  • Lav en test på et par varer og se om listerne importeres korrekt i systemet i hht. guiden fra FlexPOS. Kontakt Amero hvis indlæsningen fejler.
  • Kontakt Amero allerede nu, hvis du har spørgsmål til afholdelse af status.

Kontakt Amero allerede i dag, hvis du har spørgsmål til status og statusscanneren