Den bedste service til dine kunder!

Den bedste service til dine kunder!

Et smykkemodul giver dig mulighed for at servicere dine kunder på højeste niveau! Når de kommer ind med et smykke eller ur, som skal repareres, opretter du blot deres sager i smykkemodulet. Her kan du holde dem løbende opdateret omkring reparationen, ved at sende SMS’er til dem, f.eks. når deres smykke er klar til afhentning.

Modulet er en gevinst for alle, som gerne vil yde den højeste service til deres kunder. Du har direkte kontakt til dem og de vil helt sikkert føle sig godt behandlet som kunde.

Med et smykkemodul til dit kassesystem, får du et professionelt og brugervenligt system, hvor du kan have et overblik over dine kunder og deres servicesager, samt se status på de forskellige sager. Udover at du helt sikkert får glade kunder, så vil det også gøre din hverdag meget nemmere og mere effektiv!

Hvorfor skal du vælge et smykkemodul?

Send SMS'er til kunderne

Du kan holde dine kunder opdateret med kommunikation gennem standard SMS’er, og automatisk give dem besked når deres smykker eller ure er klar til afhentning i butikken.

Special løsning til Guldsmede

Du får et modul, som henvender sig specielt til smykkebranchen. Vi kender til dine udfordringer i branchen og systemet kan helt sikkert bruges i din hverdag som forretningsdrivende.

Overblik over service sager

Med smykkemodulet kan du nemt få et fuldt overblik over alle service- og reparationssager. Du kan klikke ind på den enkelte kunde og se status på deres sager - det er så nemt!

Christian, Jyllinge Ure & Guldcenter
Amero har gjort vores hverdag en hel del nemmere, med deres POS kassesystem, som er integreret med vores Dandomain webshop. Nu er alt integreret og samarbejder med hinanden, f.eks. behøves vi blot at oprette alle vores produkter et sted, så kan vi arbejde med dem både på kassen og i vores webshop.