Ønsker du en karrieredefinerende praktikplads med fokus på din læring og udvikling, hvor du har frihed under ansvar og kan prøve alle dine idéer af? Leder du efter en praktikplads, hvor du får solid og brugbar erfaring inden for tekstforfatning, storytelling og digital marketing? Slip kreativiteten løs som marketingpraktikant i et fantastisk team!

Vores rejse i Amero de seneste år har været præget af vækst, og vi har brug for dig til at udvikle os yderligere. Vi vil være i front på at levere simple og brugervenlige kassesystemer, og vores viden og ekspertise skal nå ud til alle hjørner af DK.

I din praktik hos os skal du være med til at indhente netop den viden, og formidle den skriftligt og visuelt gennem vores website, artikler, Google, Facebook, LinkedIn – og hvad der ellers er af muligheder, som du gerne vil bringe i spil inden for tekstforfatning, storytelling og digital marketing. I sidste ende skal det generere flere leads, så vi kan fortsætte væksten.

Det er vigtigt for os, at du får hjælp og sparring, og at du samtidig kan prøve en masse af, for din læring er den største prioritet for din praktik i Amero. Marketing-teamet består i dag af en praktikant, en studiemedhjælper og Helena Grønhøj, der vil være din nærmeste leder. I en mindre virksomhed som Amero, vil du få lov at sidde med dine egne ansvarsområder, hvilket er med til at løfte din faglighed.

Mød Maria og Didde som fortæller om, hvordan det er at være praktikant i Amero, i videoen herunder.

Du skaber stor værdi i din praktik hos Amero, når du:

Gennemfører et kort og givende onboarding-forløb, hvor du bliver ført rundt i marketing-universet i Amero, så du får et grundigt indblik i forretningen. Med din sult efter at lære nyt kommer du hurtigt til at bidrage i hverdagen og blive en integreret del af vores team.

Fra uge 2 tager ansvar for vores SoMe-platforme, hvor du er ansvarlig for det content, som vi publicerer. Du formår at kombinere spændende tekster med visuelt indhold, der får læseren til at stoppe op. Generelt udarbejder og implementerer du tekster og content, der skaber værdi for vores eksisterende kunder, og er med til at genere flere leads ind i forretningen.

Løbende er undersøgende på tekstforfatning og digital marketing, og under din praktiktid tilegner dig den nyeste viden fra artikler, webinarer, seminarer og dit netværk. Den viden bringer du i spil ved at komme med inputs og udfordre.

Forbereder vores ugentlige møde, hvor vi tager en status på initiativer og resultater ud fra data samt planlægger den kommende uge. Du er proaktiv på at bringe det ind, som du vurderer er vigtigt for den kommende uge.

Vi forestiller os, at

Du står over for et semester fra august eller september 2023, hvor nøgleordet for dig er udviklende praktik. Din uddannelse er formentlig inden for kommunikation, marketing, journalistik eller lignende, og vi tilpasser arbejdstiden til dit studies praktikform.

Det vigtigste er, at du synes tekstforfatning og storytelling er det fedeste, og at du gerne vil bruge dine skriftlige evner og dygtiggøre dig inden for det i en digital kontekst. Du kan se, hvad der visuelt fungerer godt, så du har lyst til at prøve kræfter med at lave grafisk materiale, der understøtter dit arbejde på de digitale platforme.

Din kommende, karrieredefinerende praktikplads 

Amero har siden 2011 leveret simple og brugervenlige kassesystemer til en bred vifte af brancher i Danmark. Vores kunder spænder fra den nystartede tøjbutik til de helt store kæder, offentlige institutioner og museer og attraktioner. Vi er i dag 30 medarbejdere, der værdsætter værdien i at være ét team, og hvor vi er dedikerede til fingerspidserne for det, vi laver. Samtidig er der også plads til både jokes over kaffemaskinen og et spil dart, så hverdagen bliver lidt sjovere. Desuden har vi en god frokostordning, du kan glæde dig til at prøve!

Er du klar til at sætte ild under dine evner som tekstforfatter? 

Så glæder vi os meget til at modtage en ansøgning, hvori du kort beskriver, hvorfor du er motiveret for netop denne praktikmulighed.

Du kan søge stillingen nederst på siden her.

Stillingen er i Aarhus. Angiv venligst i ansøgningen, hvornår du vil kunne starte og hvor længe praktikforløbet kan vare. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte HR-direktør Sebastian Kastrup på +45 69 13 79 43 eller sebastian@amero.dk. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.

OBS: Stillingen er besat.