Gør det nemt for dine kunder med selvbetjening

Gør det nemt for dine kunder med selvbetjening

Ejer du en cafe, kantine, butik – eller sælger du dagligvarer? Er du ude efter en løsning, hvor kunden selv kan finde, scanne og betale for varer? Så er du kommet til det rette sted. Hos Amero har du mulighed for at få et kasseapparat, som er sat op til, at kunderne kan betjene sig selv. Med integration til en betalingsterminal og MobilePay kan dine kunder nemt og bekvemt betale og komme videre med dagens gøremål.

Selvbetjeningskasser egner sig til alle typer forretninger – store som små.

Fordele med selvbetjeningssystem:

  • Undgå lange køer
  • Øg kundetilfredshed ved at gøre det nemt for både dig og dine kunder med selvbetjening
  • Brugervenlig touchskærm med integreret betalingsterminal og MobilePay

Læs mere om, hvilken selvbetjeningsløsning LetKøb 24/7 valgte til deres første ubemandede minisupermarked.

Du har to muligheder for at få selvbetjening Snak med os om mulighederne

Du har to muligheder for at få selvbetjening

Hvis du allerede i dag har et kassesystem fra Amero, og du ønsker at lave denne om til en selvbetjeningsløsning, kan vi hjælpe dig med det. Så længe du har en betalingsterminal og bonprinter tilknyttet – og også gerne QR kode til MobilePay betaling – kan du give kunden en self-service oplevelse med selvbetjeningsmodulet fra FlexPOS.

Kunderne trykker blot på den vare på touch-skærmen, de gerne vil købe, og herefter betales der med kort eller MobilePay. Nemmere bliver det ikke.

Alternativt har du mulighed for at vælge en af vores selvbetjeningskasser, hvor du kan få bonprinter og scanner indbygget i kassen. Det er en smart løsning, som fylder lidt i din forretning.

Christian Wenzzel
Købmand, LetKøb 24/7
Jeg oplever Amero som en seriøs samarbejdspartner, der arbejder hurtigt og effektivt og er lydhør overfor kunden. Kundeservice og dialog med Amero er rigtig god, og jeg er imponeret over, hvor hurtigt Amero tilpasser kassesystemet efter kundens behov.
Forbrugeroplevelsen er det nye mål for succes

Forbrugeroplevelsen er det nye mål for succes

Kan du skabe kundeoplevelser, som får dine kunder til at komme igen og igen? I dag efterspørger mange mennesker i høj grad en hurtig og nem betalingsproces uden kø. De vil hurtigt videre. Med en selvbetjeningskasse opfylder du dette behov. Her har dine kunder muligheden for at scanne varer, betale (fx med MobilePay) og forlade butikken igen – hurtigt og nemt!

Måske har du kunder, som gerne vil snakke og have den personlige kontakt – og det er naturligvis også stadig muligt. Du tilbyder blot muligheden for self-service.

Mobilen er altid lige ved hånden Læs mere om betaling med MobilePay

Mobilen er altid lige ved hånden

Stort set alle forbrugere går rundt med deres mobiltelefon i lommen i dag, så hvorfor ikke udnytte det til at give dem en hurtig og “bøvl-fri” oplevelse i din butik, cafe eller kiosk? Med en selvbetjeningsløsning fra Amero kan kunden betale sine vare med MobilePay på kassen – og så er man hurtigt videre!

Det er selvfølgelig også muligt at betale med betalingskort.

Ønsker du at vide mere om vores integration til MobilePay? Tryk blot på knappen herunder:

Få en selvbetjeningskasse til din forretning

  • Hurtig og nem selvbetjening til dine kunder
  • Brugervenlig kasse med godt overblik
  • Nem og hurtig betaling med betalingskort eller MobilePay
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Fordele med selvbetjeningskassen fra Amero

Det er ikke altid let at træffe en beslutning. Processen op til beslutningen er den vigtigste - så lad os hjælpe dig lidt på vej ved at fremhæve nogle af fordelene ved en selvbetjeningsløsning.

Tilpasning af visningsgrupper

Når du skal sætte skærmen op til selvbetjening, har du mulighed for at tilpasse kassen lige som du gerne vil have den. Det kan være, du ønsker en visningsgruppe, hvor alle varer er tilgængelige - eller at varerne skal inddeles efter kategori. Det er også muligt kun at vælge et udsnit af varer, der skal kunne købes ved selvbetjening.

Integreret vægt

Med et kassesystem fra Amero har du mulighed for at få integreret vægt til kasseapparatet, så pris og vægt automatisk overføres til kassesystemet. Det kan blandt andet være en fordel, hvis du tilbyder en buffet, slik, frugt eller lignende, hvor der eksempelvis er en pris pr. 100 g. eller lignende.

Nem betaling

Med en selvbetjeningsløsning skal det være nemt og overskueligt, også når det gælder betalingen. Derfor har vi hos Amero gjort det nemt at betale på vores selvbetjeningskasser, og du kan helt selv bestemme, hvilke typer af betalingsmetoder kassen skal godtage.

Økonomiintegration til din selvbetjeningskasse Læs mere om økonomiintegrationer her

Økonomiintegration til din selvbetjeningskasse

Har du et økonomisystem, hvor du holder styr på dagens salg? Og kunne du godt tænke dig at få sendt salgsdata direkte fra selvbetjeningskassen over i dit økonomisystem, har du også mulighed for det. Hos Amero kan vi lave integration mellem dit kassesystem og dit økonomisystem, også mellem din selvbetjeningskasse og økonomisystem. På den måde er du sikker på at få bogført salget fra selvbetjening korrekt.