Gør det nemt for dine kunder med selvbetjening

Gør det nemt for dine kunder med selvbetjening

Har du en cafe, kantine, blomsterhandler eller noget helt tredje, hvor du kunne tænke dig at have en selvbetjeningskasse, er du kommet til det rette sted. Hos Amero har du nemlig mulighed for at få vores kasseapparat, så der er sat op til at kunderne kan betjene sig selv.
Det vil altså sige, at dine kunder kan trykke på den vare de gerne vil købe og derefter trykke på betal – nemmere bliver det ikke.

Fordele med selvbetjeningssystem:

  • Undgå lange køer
  • Gør det nemt for både dig og dine kunder med selvbetjening
  • Brugervenlig touchskærm med integreret betalingsterminal og MobilePay

Via University College logo i grå

Få en selvbetjeningskasse til din forretning

  • Hurtig og nem selvbetjening til dine kunder
  • Brugervenlig kasse med godt overblik til kunderne
  • Nem og hurtig betaling med betalingskort eller MobilePay
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Fordele med selvbetjeningskassen fra Amero

Tilpasning af visningsgrupper

Når du skal sætte skærmen op til selvbetjening, har du mulighed for at tilpasse kassen lige som du gerne vil have den. Det kan være i gerne vil have en visningsgruppe, hvor alle vare er tilgængelige, men det kan også være at varerne skal inddeles efter grupper eller der kun skal være et udsnit af vare, der skal kunne købes ved selvbetjening.

Integreret vægt

Med et kassesystem fra Amero har du mulighed for at få integreret vægt til kasseapparatet, så pris og vægt automatisk overføres til kassesystemet. Det kan blandt andet være en fordel, hvis du buffet eller lignende, hvor der er en pris pr. 100 g eller lignende.

Nem betaling

Med en selvbetjeningsløsning skal det være nemt og overskueligt, også når det gælder betalingen. Derfor har vi hos Amero gjort det nemt at betale på vores selvbetjeningskasser, og du kan helt selv bestemme hvilke typer af betalingsmetoder kassen skal godtage.

Nem udskrift af kvittering

Når varerne er betalt, vil dine kunder nemt og hurtigt få udskrive deres kvittering.

Økonomiintegration til din selvbetjeningskasse Læs mere om økonomiintegrationer her

Økonomiintegration til din selvbetjeningskasse

Har du et økonomisystem, hvor du holder styr på dagens salg? Og kunne du godt tænke dig at få sendt salgsdata direkte fra selvbetjeningskassen over i dit økonomisystem, har du også mulighed for det. Hos Amero kan vi lave integration mellem dit kassesystem og dit økonomisystem, også mellem din selvbetjeningskasse og økonomisystem. På den måde er du sikker på at få bogført salget fra selvbetjening korrekt.