Samarbejdspartnere

Miinto er forhandler af fysiske modebutikker online og har det største udvalg af herretøj, dametøj, børnetøj, sportstøj, og accessories i hele Skandinavien. Med mere end 100.000 produkter online, placerer Miinto sig også blandt de største modesites i Europa.

Bornerups Datacenter er et af landets førende leverandører af Microsoft Dynamics C5 og Microsoft Dynamics NAV. Udover økonomistyring, har de også løsninger i forhold til e-handel, samt tids- og dataopsamling via forskellige enheder som mobiler, håndterminaler og tablets.

Bornerups Datacenter udarbejder professionelle løsninger til virksomheder af enhver størrelse. Som virksomhed er der fokus på innovation og udvikling, hvor der altid er plads til den enkelte kunde.

Flexfone er en dansk televirksomhed, som har gjort erhvervstelefoni mere enkelt, brugervenligt og omkostningsfrit. Her stræbes der efter at lette arbejdet i virksomheden, således at medarbejdere kan yde optimalt i en travl hverdag.

Flexfone leverer kommunikationsløsninger til mere end 1500 danske virksomheder og sætter derfor et højt krav til det serviceniveau, der tilbydes kunderne.

Support team hjælper små og mellemstore virksomheder med at løse tidskrævende og administrative opgaver. De har eksisteret siden 2011 og yder erhvervssupport uafhængigt af dit revisorvalg.

Med en samlet pakkeløsning, får du et sikkert økonomisystem, hjælp til indscanning af dine bilag og brancheløsninger, så kunderne altid er med på fremtidens bogholderi.

Erhvervshjemmesider hjælper mindre danske virksomheder med hjemmesider, webshops, drift og online markedsføring. De har eksisteret siden 2014 og er bygget ud fra at give kunderne et simpelt og stabilt koncept.

Deres passion er at kunne forstå kundernes virksomhed, og derved yde support og skabe målrettede resultater.