Brugervenligt kassesystem til tøj- og modebutik

Brugervenligt kassesystem til tøj- og modebutik

Har du en tøjbutik, handler det ofte om at tilpasse vores standardløsning og gøre lagerstyring, administration og bogføringen nemmere, så ejerne og medarbejderne kan koncentrere sig om kunderne. Så hvorfor ikke lette arbejdet for dine sælgere, og give dem et simpelt system, så de kan koncentrere sig om at sælge mere?

Få styr på styles, størrelser og farver med avanceret lagerstyring

Få styr på styles, størrelser og farver med avanceret lagerstyring

Når det gælder tøj- og modebutikker, så vælger vores kunder ofte at få Amero Lagerstyring implementeret i deres kassesystem. Det skyldes, at de derved kan håndtere variationer som farve og størrelse, uden at skulle oprette samtlige varenumre manuelt.

Denne løsning gør det nemt at holde styr på lageret, så du bestiller nye varer i tide og undgår udsolgte varer. Samtidig sparer du tid i forbindelse med at oprette varer – og det er tid, som du kan bruge på at sælge.

HP
Ejer af HUSET Men & Women
“Når man bliver presset, kan man vælge at blive bange og opgivende, eller man kan vælge at tage kampen op. Jeg spurgte mig selv; Hvor kan vi udvikle os? Det har da været en intens vinter. Men jeg så det at starte webshop som en investering i fremtiden, og der har Amero virkelig hjulpet os til at vokse som forretning og komme stærkere ud på den anden side.”

Fordele med et kassesystem til tøjbutik fra Amero

NEM PRISMÆRKNING

Mange mindre tøjbutikker prismærker selv deres varer. Denne opgave klarer kassesystemet nemt i samarbejde med en printer, så dine varer altid kan være mærket med stregkoder, pris og varebeskrivelse. Du gør servicen lettere for både kunderne og dine ansatte, så der ikke spildes tid på at søge efter informationer i systemet. Arbejder man med stregkoder, er det selvfølgelig naturligt at installere en stregkodescanner.

AUTOMATISERET BOGFØRING

De fleste tøjbutikker vælger desuden at lade kassesystemet bogføre dagens salg og justere lageret i det øjeblik varerne sælges. Er der tilknyttet en webshop, så opsættes systemet oftest til at varetage tilsvarende opgaver for den. Det giver glade revisorer, og butiksejerne sparer penge og tid – og får desuden 100% styr på økonomien for butikken.

RAPPORTER & STATISTIK

Klare oplysninger er afgørende for enhver leder. Kassen rapporterer og giver et interaktivt overblik over en bred vifte af performance målinger. Vi tilbyder udover standard rapporter en række skræddersyede rapporter, som tilpasses din virksomheds behov.

INTEGRERET BETALINGSTERMINAL

Med et kasseapparat med direkte integreret betalingsterminal, sikrer du hurtig, problemfri og ”kontaktløs” betaling, som gør det nemt og bekvemt for dine kunder at handle hos dig.

Et kassesystem fra Amero til din forretning

  • Nemt at lære – og lynhurtig i den daglige betjening af kunder
  • Integrationer – til økonomisystem (bl.a. e-conomic) og webshop
  • Amero har leveret kassesystemer til 1000+ forretninger i mange brancher
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Variantbaseret varehåndtering

FlexPOS giver en brugervenlig og intuitiv brugerflade at arbejde ud fra. Det betyder, at medarbejderne kan fokusere på deres job – at sælge varer – frem for at skulle slås med et IT-system, som de ikke kan finde ud af. Vores system kan benyttes via skærmens touch funktion eller ved hjælp af stregkode og keyboard input. Du kan nemt oprette og redigere dine styles og varianter.

Print labels og byttemærker direkte fra kassen

Som standard i vores kasseapparat løsning kan du printe labels direkte fra kassen, hvor du kan søge et produkt frem og printe prismærker og byttemærker på en labelprinter. Det eneste, det kræver, er en labelprinter.

Ønsker du mere avancerede labelprint, har du mulighed for at få et særskilt labelprint-modul tilknyttet, hvor du kan fremsøge varer og udskrive labels på mange forskellige måder. Labelprint-modulet kan installeres på enhver computer, hvilket betyder, at du ikke behøves bruge kasseapparatet i butikkens åbningstid, som du skal med standard labelprint, men i stedet benytte en computer på eksempelvis dit lager, hvor du har installeret labelprint-modulet og en labelprinter. Det gør modulet fleksibelt og giver flere muligheder i hverdagen.

Labelprint-modulet er nemt at benytte, og vi sørger for at opsætte dine labelskabeloner, så de er lige, som du ønsker det.

Vi sørger også for, at du har de labels, du skal bruge til din labelprinter, så du kan fokusere din energi på at få dine varer solgt. Vi kan eksempelvis levere både hvide, gule og pink labels, så du har flere forskellige muligheder og kan fremhæve varer, der er på tilbud.

Se video herunder med visning af standard labelprint direkte på kassen. Ønsker du at få et overblik over funktionerne i det særskilte labelprint-modul, kan du se alle funktionerne her.

Udtalelser fra tøj- og modebutikker

Charlotte Lehn
Luupe
Vi valgte Amero pga. anbefalinger fra andre butikker. Systemet er let at tilgå og fungerer fint i hverdagen. Super support, som oftest giver svar når vi har dem i røret!
Christina Kristensen
Christina & Co.
Vi har været meget tilfredse med opstarten af Ameros kassesystem. Super venlige og hjælpsomme medarbejdere, både i salg og support. I dagligdagen fungerer det nemt og effektivt, og med integration til e-conomic er det hurtigt at afslutte dagen. Så alt i alt et super system, som giver mulighed for at tilføje andre moduler på længere sigt.
Sille & Silas
Charlotte Frydendall Jespersen
Jeg har haft Amero siden opstart af min butik 1/10 2017 og i opstarten var jeg meget usikker på hvordan det skulle virke – også fordi jeg slet ikke havde erfaring med kasseapparater eller lign. I var rigtig gode til at vejlede og til at sørge for at gøre mig tryg.