En professionel løsning til guldsmede og smykkeforretninger

En professionel løsning til guldsmede og smykkeforretninger

Med en brancheløsning til smykkeforretninger får du en samlet professionel løsning med et kassesystem og smykkemodul, samt labelprinter, som vil gøre din hverdag som forretningsdrivende mere effektiv. På den måde kan du fokusere på at udvikle din forretning og øge din indtjening.

Med en brancheløsning fra Amero, har du mulighed for lige netop dette!

  • Brugervenligt kasseapparat med smykkemodul
  • Labelprint til smykker
  • Servicemodul med automatiske sms’er til kunder

Et brugervenligt smykkemodul Læs mere om vores smykkemodul her

Et brugervenligt smykkemodul

Med et smykkemodul til dit kassesystem får du et professionelt og brugervenligt system, hvor du kan have et overblik over dine kunder og deres servicesager, samt se status på de forskellige sager.

Du har også mulighed for at sende automatiserede standard SMS’er til dine kunder, hvor de f.eks. kan blive opdateret på en servicesag eller modtage besked om at de kan afhente et smykke.

Christian
Jyllinge Ure & Guldcenter
Amero har gjort vores hverdag en hel del nemmere, med deres POS kassesystem, som er integreret med vores Dandomain webshop. Nu er alt integreret og samarbejder med hinanden, f.eks. behøves vi blot at oprette alle vores produkter et sted, så kan vi arbejde med dem både på kassen og i vores webshop
Print prismærker og labels til smykker Få overblik over alle funktionerne med labelprint her

Print prismærker og labels til smykker

Du kan nemt og hurtigt printe smykkelabels med stregkoder og priser på. Med en printer beregnet til at printe små labels til smykker, kommer de til at passe sammen med dit produkt og ser ikke malplaceret ud.

På den måde kan dine kunder nemt se prisen på smykket i butikken, og det bliver nemmere for dit personale at sælge varen.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem til smykkebranchen

Bliv kontaktet af Amero allerede i dag - vi svarer altid på din henvendelse indenfor 3 timer på alle hverdage! På den måde afdækker vi hurtigt dine behov og kan udforme et tilbud til dig.

Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

Med en detailløsning til smykkebranchen kan du:

FÅ ET SYSTEM UDVIKLET TIL SMYKKEBRANCHEN

Vi har udviklet et modul, som henvender sig specielt til smykkebranchen. Vi kender til branchens udfordringer og vores system kan helt sikkert bruges i din hverdag som forretningsdrivende.

AUTOMATISERE SMS'ER

Du kan holde dine kunder opdateret med kommunikation gennem standard SMS’er, og automatisk give dem besked, når deres smykker eller ur er klar til afhentning i butikken.

ØGE DIN INDTJENING

Vores smykkemodul vil sikkert gøre din hverdag nemmere og mere effektiv, så du kan fokusere på at drive din forretning og derved øge din indtjening.

PRINTE SMYKKELABELS OG PRISMÆRKER

Du får en printer, som hurtigt og effektivt kan printe smykkelabels og prismærker til dine varer.

FÅ OVERBLIK OVER SERVICESAGER

Med smykkemodulet kan du nemt få et fuldt overblik over alle service- og reparationssager. Du kan klikke ind på den enkelte kunde og se status på deres sager.

FÅ ET BRUGERVENLIGT KASSESYSTEM

Du får et brugervenligt kassesystem og kan nemt tage imod betaling fra dine kunder. Vores kassesystem anvendes i +1000 butikker, og vi har derfor solid erfaring.

Lav nemt gavekort og tilgodebeviser til dine kunder

Lav nemt gavekort og tilgodebeviser til dine kunder

Når du får et kassesystem fra Amero til din smykkeforretning, har du også mulighed for at lave gavekort og tilgodebeviser til dine kunder direkte på kassen. Gavekort og tilgodebevis kan fås som plastiskgavekort lavet af genanvendt plastik.

Med et plastisk gavekort eller tilgodebevis har du mulighed for selv at designe kortet, så det passer til forretningen. Du kan læse mere om gavekort og tilgodebeviser her.