Stor erfaring med genbrugsbutikker

Stor erfaring med genbrugsbutikker

Hvis du skal bruge et kassesystem til en genbrugsbutik eller til en kæde af genbrugbutikker, så er Ameros kassesystem er godt valg. Vi har flere genbrugsbutikker som kunder og har gode erfaringer med at løse de unikke problemstillinger, som lige netop genbrugsbutikker står med.

Af kunder har vi både Røde Kors og Frelsens Hær, og derfor har vi et godt kendskab til store dele af genbrugsbranchen.

Derfor skal I vælge kasseapparat fra Amero:

  • Mange års erfaring med forskellige typer af genbrugsforretninger
  • Stor kendskab til branchen
  • Brugervenlige kasseapparater, der er nemme at betjene

Brugervenligt kassesystem med fri support

Brugervenligt kassesystem med fri support

Hos Amero er brugervenlighed en vigtig faktor, når vi udvikler og sælger produkter. Vores kassesystems brugervenlighed er særligt blevet bekræftet i genbrugsbranchen, hvor flere af vores kunder med et stort antal frivillige og ikke IT-stærke medarbejdere, stadig finder systemet nemt og overskueligt.

Netop derfor tør vi hos Amero, at sælge et abonnement med fri support. Hos Amero sidder flere medarbejdere klar ved telefonerne, som derfor i gennemsnit holder svartiden under 10 sekunder, så der altid er hjælp at hente, når der opstår problemer.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem til en genbrugsbutik

  • Du får et nemt og brugervenligt kassesystem, som alle kan lære at bruge. Vi har en hurtig og hjælpsom support — super hjælp til brugere, som ikke er vant til IT.
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

FLEKSIBLE VARER OG PRISER

Med BackOffice kan du hurtigt og nemt oprette nye varer, eller ændre på eksisterende varer. Varer kan oprettes med faste priser eller uden at prisen defineres. Nogle butikker kan med fordel operere med få varegrupper uden faste priser, så ekspedienten blot selv taste prisen ind ved salg.

FLERE TYPER RABATTER

Vores forskellige rabatfunktioner giver dig mulighed for at give rabatter på enkelte varer, puljer af varer eller endda hele bonen. Ønsker du faste kampagnerabatter, så kan dette tilmed sættes op i systemets online BackOffice.

BUTIKS- OG DRIFTSOVERSIGT ONLINE

Hvis du styrer flere butikker eller en hel kæde af butikker, så giver BackOffice dig en indsigt i alle butikkernes drift direkte gennem vores online administrationssystem. Det er også herfra, du nemt kan styre alle varer og deres priser, ligegyldigt om du ønsker at styre det på kædeniveau eller ned i den enkelte butik. Du får adgang til at se statistik og rapporter, og kan derfor nemt følge med i driften direkte fra hovedkontoret.

STOR ERFARING MED FORSKELLIGE TYPER GENBRUGSBUTIKKER

Hos Amero servicerer vi flere forskellige typer af genbrugsbutikker over hele landet. Vi har alt fra kunder med en eller to butikker til store kæder med mere end 20 butikker. Det spænder over de klassiske genbrugsbutikker, som samler ind til velgørende formål, moderne second-hand butikker og butikker med antikviteter. Vi ved derfor, hvad udfordringerne er og tilpasser kassesystemet herefter.

Røde Kors Broby
Vi synes, at Amero var det der levede op til vores forventninger, både økonomisk men også selve systemet og support, da det ikke var så vanskeligt at lære. Vi har mange ældre i vores frivilliggruppe, så det var vigtigt at det ikke var for besværligt. Undervisningen var forståelig og ham der satte det hele til, var MEGET tålmodig.
Tom Sørensen
Røde Kors, Kolding
Det daglige arbejde forløber gnidningsfrit og medarbejderne udtrykker glæde ved kassen, de daglige optællinger og afregningerne til banken er lettet væsentligt. Overordnet set har jeg anbefalet Amero til andre kolleger og gør det gerne igen!