Få en professionel løsning til din fiskehandel

Få en professionel løsning til din fiskehandel

Med en brancheløsning fra Amero, får du et kassesystem som er tilpasset fiskehandlere og de funktioner du har allermest brug for. Du får en standardpakke med touchskærm, bonprinter og pengeskuffe, som klarer de mest vigtige og basale behov for din forretning. Det vil helt sikkert lette din dagligdag med et moderne system, hvor du blot skal trykke på skærmen og taste en pris ind.

Fordele ved kassesystem til fiskehandel

  • Mulighed for at lave varegrupper, hvor du selv taster prisen ind (eks. ved vare med kilopris).
  • Mulighed for integreret vægt til kassesystemet, så pris og vægt automatisk overføres til kassesystemet.
  • Brugervenligt og hurtigt kasseapparat.

Casper - Ejer
Kajens Fisk & Vildt
Jeg kiggede på nettet, da vi skulle have nyt kassesystem til vores butik. Så fandt jeg Amero, og syntes, at deres priser var meget rimelige og at kassesystemet så pænt ud. Det virker super godt og er nemt at gå til. Og så kan vi følge med i alverdens rapporter og det er super at det kan sættes op til e-conomic, super nemt og bruger venligt!! Vi er en butik der går rigtig meget op i service og vejledning, det mener vi at det er en vigtig ting. Og her må jeg bare sige at Amero er super super gode og dygtige på det område.

Det er ikke så tit, at man møder en så god service, som I leverer - Top point fra Kajens fisk & vildt!!!

FÅ ET SYSTEM UDVIKLET TIL FISKEHANDLERE

Vi har samlet de mest vigtige funktioner i et kassesystem til dig, som har en fiskehandel. Vi har års erfaringer med lige netop denne branche og kan nemt guide dig.

ØKONOMI-INTEGRATION

Med en integration til f.eks. E-conomic eller Dinero, kan du nemt og automatisk bogføre dagens salg og justere lageret i det øjeblik, at varen sælges. Du får styr på økonomien for din fiskehandel, og en glad revisor oveni.

NEM BETALING FOR DIG OG KUNDEN

Med kassesystemet kan du nemt tage imod kontanter, kreditkort og andre betalingsmuligheder. Kassesystemet beregner og skriver, hvad der er indbetalt på kassesystemet og hvor meget, som skal gives retur. Nemt og effektivt for dig med en travl hverdag!

OVERSKUELIG MENU MED OPSÆTNING AF VARE-GENVEJE

Du opsætter de varer, som systemet har brug for og har derfor hele dit sortiment indenfor en fingers rækkevidde. Fleksibiliteten gør, at varesortimentet kan tilpasses hver enkelt fiskehandler, så du hurtigt og effektivt kan servicere dine kunder.

Få et fremtidssikkert kassesystem Læs mere om kassesystemet her

Få et fremtidssikkert kassesystem

Med et moderne kassesystem fremtidssikrer du din forretning, da du får et online og udviklende system. I et samarbejde med vores softwareleverandør FlexPOS, sørger vi for at systemet altid er opdateret, og at der hele tiden bliver udviklet nye smarte funktioner. På den måde kan din fiskehandel følge med fremtiden og udviklingen.

Derfor arbejder vi hos Amero også hele tiden på at kunne tilbyde integrationer til de mest populære økonomisystemer og webshops. Og har du specielle ønsker til udvikling, har vi også altid mulighed for at tage en dialog om det, og se på muligheden for at opfylde det. Du er derved fremtidssikret ved at vælge et kassesystem fra Amero.

Nick
Hilbert Christiansen Fisk og Vildt
Amero har muligvis landets bedste kundeservice. De har fra dag 1 stået klar med rådgivning og det hjælp vi har skulle bruge. Om det er i weekenden eller i hverdage, står de altid klar med rådgivning eller løsning på problemet. Amero’s produkt kan være nok så godt, men uden de folk som er der, ville der ikke være meget kvalitet tilbage.