Kassesystem til engrossalg

Kassesystem til engrossalg

Med en kasseløsning fra Amero får du en sparringspartner til din engrosvirksomhed. Vi hjælper dig med hele dit IT-system, så du får det rette dataflow mellem kassesystem, økonomisystem og andet IT-behov du må have.

Det handler om at få struktureret systemet på den rette måde, så alle indbetalinger, fakturaer, kunder og varer nemt håndteres af både salgspersonalet, bogholder og øvrige medarbejdere i din virksomhed.

Fordele med kasseapparat til engrossalg:

  • Log dine faste kunder på salg
  • Håndter priser ex. moms
  • Brugervenlig kasseapparat med lagerstyring
  • Integration til økonomisystem for automatisk bogføring

Få et tilbud på Ameros detailløsning til engrossalg

  • Få et kassesystem der kan bindes sammen med økonomisystem og webshop
  • Systemet er tilpasset engrossalg med funktioner som ''pris eksklusiv moms'' og ''betalinger inklusiv moms'', og mulighed for at logge kunder på salg og betale via enten kredit, kontant, kort eller andet
Bliv kontaktet af Amero Ring på 7734 3480 Vi svarer indenfor ca. 10 sek.

HÅNDTER PRISER EX. MOMS OG FÅ DEN RETTE BETALING

Med vores kassesystem til engrossalg, vises alle varer med priser ex. moms. Det vil sige, at det er nemt for både dig og kunderne. Når man vil betale, så ligges momsen automatisk på, så du ikke kan glemme den. Vi opsætter de rette betalingsmuligheder til din forretning, hvad end du skal tage imod kortbetalinger, kontante betalinger i forskellige valutaer, MobilePay, Swipp, lave kreditsalg eller andet.

LOG DINE FASTE KUNDER PÅ SALGENE

Som standard kan du logge alle kunder eller udvalgte salg. Logges en kunde på, så trækkes nemt en kundehistorik direkte på kassen. Ønsker du at lave kreditsalg, så beder kassesystemet tilmed automatisk om at koble en kunde på salget. Du vælger selv, om du vil koble kunder på via deres navn, kundenummer, telefonnummer m.m., eller om du ønsker en smart løsning med plastikkundekort. Vælger du plastikkort, så kobles kunden på salget med en magnetlæser eller stregkodescanner.

INTEGRATION TIL ØKONOMISYSTEM

Som ofte leveres vores engros kassesystem med en integration til e-conomic. Dette gøres for at håndtere salg til kreditkunder, som automatisk oprettes i e-conomic med tilhørende ordrer. Kreditkunder kan styres både på kassen og i e-conomic. Betales en faktura på en kreditkunde på kassen, så sendes betalingen direkte ind i e-conomic på kunden. Integrationen overfører automatisk samtidig hele dagens dagsopgørelse, så alle finanstal føres direkte i e-conomic. Din bogholder sparer tid og undgår tastefejl og det sparer dig penge.

KLASSISKE TILVALG

Nogle kunder vælger at udvide deres løsning med et ordremodul. Dette betyder kort sagt, at de kan opsamle ordrer med en håndterminal og uploade dem direkte på kassen til afregningen. Du kan altså gå rundt i din forretning med din kunde og scanne varer ind.

Vores kasseløsning kan ligeledes tilpasses med mulighederne for at printe labels, hyldeforkanter og skilte. Ønsker du at mærke dine varer, har vi derfor også en løsning, som passer til det.

Vores erfaring

Vores erfaring

Hos Amero har vi løst opgaver for flere typer engrosvirksomheder i forskellige brancher og med slutkunder på tværs af landegrænser. Vi har kunder med mindre engrosforretninger og kunder med større centre/indkøbshaller mm.

Vi har tilpasset løsninger til meget forskellige behov, og har ligeledes været med til at rådgive om og udvikle nye koncepter, integrationer mellem kassesystemet, webshops og e-conomic, så løsningen passer den enkelte kunde. Vores engroskunder bruger ofte Amero som direkte sparringspartner i deres forretningsudvikling til hele IT infrastrukturen.