Kassesystem til cafe og take-away

I café & take-away branchen er vores standard kasseløsning ofte den rigtige løsning for vores kunder.

kassesystem til cafe og takeawayTil cafe’er handler løsningerne ofte om, at kunden skal bruge et system indeholdende alle varerne (menuen) som touchknapper. Hertil vælger enkelte kunder lagerstyring på udvalgte produkter. En scanner er i mange tilfælde overflødig, så systemet sættes op med de rette genveje, så man hurtigt og effektivt kan servicere kunderne.

Leverandør til Street Food

Udover cafeer og take away, leverer Amero også løsninger til Street Food. Derfor har vi også erfaring med at leverer til større steder, hvor man skal bruge mange kassesystemer.

FlexPOS Point of Sale system

FlexPOS kassesystemet giver dine medarbejdere en brugervenlig og intuitiv brugerflade at arbejde med. De kan derfor ligge deres fokus på at yde en god service uden at skulle koncentrere sig om at betjene et kompliceret kassesystem. Det betyder ofte, at medarbejderne har overskud til at smile og yde en super service. Systemet bruges via skærmens touchfunktion.

Overskuelig menu med opsætning af vare-genveje

Du opsætter de varer, som systemet har brug for og har derfor hele dit sortiment indenfor en fingers rækkevidde. Fleksibiliteten gør, at varesortimentet kan tilpasses hver enkelt cafe, så du hurtigt og effektivt kan servicere dine kunder.

Faste kunder

Systemet opsamler nemt data for de faste kunder. De kunder eller virksomheder, som henter frokost og handler på kredit, får nemt registreret alt de afhenter eller får leveret.
Herefter skal du blot tage stilling til, om de skal betale kontant, eller du ønsker at sende en regning via integration til et økonomisystem såsom e-conomic.

Print af bestillinger til køkkenet mindsker fejl

Ordrer tastes i systemet og printes til køkkenet. Du undgår, at køkkenpersonalet ikke kan læse håndskriften fra kassepersonalet og sedler, som forsvinder, hvilket mindsker fejl. Du sparer tid og undgår sure kunder.

Automatisk bogføring

Når bestillingen er indtastet, så lader de fleste cafeer kassesystemet bogføre dagens salg til e-conomic. Det sparer tid.

Rapporter & statistik

Klare oplysninger er afgørende for enhver leder. Kassen rapporterer og giver et interaktivt overblik over en bred vifte af performance målinger. Vi tilbyder udover standard rapporter en række skræddersyede rapporter som tilpasses din virksomheds behov.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk