Et nemt og brugervenligt system

Et nemt og brugervenligt system

En af fordelene ved vores løsning er, at du kan integrere systemet med økonomisystemet E-conomic, som gør din hverdag meget nemmere, da optælling af kassen gøres hurtigt og effektivt efter endt arbejdsdag.

Med et touch kassesystem har det aldrig været nemmere at ekspedere kunder, da du selv kan opsætte genveje til produkter og produktgrupper på kassen. På den måde kan du nemt navigere rundt mellem dine mest solgte varer.

  • Få et kasseapparat egnet til fugt, snavs og kulde
  • Effektiv labelprint til planter og blomster
  • Masser af gode fordele

Et kassesystem egnet til kulde, fugt og snavs

Som blomsterhandler eller indehaver af et havecenter, er du sikkert vant til at arbejde i et udendørsmiljø, og arbejder måske også i frostgrader eller våde miljøer. Derfor er det vigtigt at have et kassesystem der kan holde til disse vejrmæssige udfordringer, og som kan bruges selvom du måske har jord på fingrene, når du både håndterer planter og anvender systemet. Med vores kassesystem får du en touchskærm, som er IP64 certificeret og du sikrer dig derved, at det kan holde til at være i fugtige miljøer og har en robust holdbarhed.

Nem og effektiv labelprint Læs mere om vores muligheder for labelprint

Nem og effektiv labelprint

Med en labelprinter fra Amero, får du en unik mulighed for at printe sløjfelabels til dine planter. Det giver et professionelt udtryk til din forretning og både kunden og medarbejderen kan nemt se prisen, produktnavn og stregkode. Du kan selvfølgelig også printe almindelige labels til alle dine varer.

Dertil får du et labelprogram til din PC, hvor du kan udskrive disse labels. Det er en uvurderlig hjælp til at printe prismærker, hyldeforkanter og skilte til din forretning. Her har du også mulighed for at printe flotte skilte i eksempelvis A4, A5 og A6 format.

FLEXLABELPRINT

Du får en printer og labelprogram, som hurtigt og effektivt kan printe sløjfelabels til dine planter og prismærker til dine øvrige varer.

IMPORTMODUL

Indtast dine varer i et excel-ark og brug vores importmodul til at importere én samlet fil, så du undgår spildtid ved at oprette varer én efter én.

BRUGERVENLIGT KASSESYSTEM

Du får et brugervenligt kassesystem og kan nemt tage imod betaling fra dine kunder. Vores har leveret +2000 aktive kassesystemer og vi har derfor solid erfaring.

AUTOMATISK BOGFØRING

Når dagen er omme, lader de fleste deres kassesystem bogføre dagens salg til e-conomic. På den måde får du hurtigt og nemt afstemt kassen, og kan lukke den for dagen.

NEM OPSÆTNING AF VARE GENVEJE PÅ KASSEN

Du opsætter de varer, som systemet har brug for og har derfor hele dit sortiment indenfor en fingers rækkevidde.

HURTIG OG EFFEKTIV SUPPORT

Vi ved, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne få hjælp, hvis kassen driller. Derfor stræber vi altid efter at have en svartid på max 10 sek. på vores telefoner.

Bendixen Blomster
Skiftet til en kasseløsning fra Amero har gjort vores hverdag meget nemmere og betjeningen af kasseapparatet fungerer bare 100%. Det er overskueligt at betjene og vi kan tilpasse layoutet efter vores behov. Altid stabilt og hurtig forbindelse til dankortterminalen. Vi har et super godt overblik over vores salgstal i butikken og der er et hav af muligheder for at trække salgsstatistikker ud af systemet.
Karna Løkke
Krukkerne Herlev & Krukkerne Allerød
Kassesystemet arbejder sammen med bogføringen og det sparer os for en del tid - vi kan bogføre kasserapportterne med det samme. Det er meget brugervenlig og let at tilgå.