Et simpelt kassesystem, der ikke tager alt din bordplads

Et simpelt kassesystem, der ikke tager alt din bordplads

Et kassesystem fra Amero fungerer perfekt til bager- eller konditorbranchen. Vores kassesystem er simpelt og intuitivt. Det er simpelt at bruge og lære nye medarbejdere op i. Der er simpel opsætning og det er simpelt for dig at ændre priser på dine varer. Og så er kassesystemet hurtigt og enkelt at betjene.

Vores kassesystem fylder ikke så meget, og det ved vi er vigtigt i bagerbranchen, hvor det kan være begrænset med plads på disken. Du får et kassesystem med touchskærm, så du slipper for at have en hel computer stående. Du kan få en model med indbygget bonprinter. Så er der færre dele, du skal finde plads til. Samtidig kan du også vælge en mindre pengeskuffe, som kan monteres under disken, så den ikke optager bordplads.

Integrerede betalingsløsninger

Med integreret betalingskortterminal og mobilepay, bliver betalingsbeløbet sendt direkte til terminal. Du slipper for at skulle tage dine handsker af. og du slipper for at taste beløbet mere end én gang.

Præsentationsscanner

For bagere giver det bedre mening med en præsentationsscanner end med en håndscanner. En præsentationsscanner står på dit bord eller er bygget ind i disken. På den måde kan du nemt scanne dine varer med stregkode – det kan fx. være ost, marmelade eller frostvarer.

 

Robust hardware

Vi vPOS-skærm Sam4Sed, at der ved håndtering af mad er brug for noget robust hardware. Vores touchskærme kan bruges på trods af snavsede eller våde fingre og ved brug af handsker. Da skærmene kan tåle vand, er de også nemme at rengøre.

Online administrationspanel

Som i alle andre forretninger, har bagere også brug for at følge med i butikkens salg og hvilke trends, der er hos køberne. Med vores system kan du trække rapporter på flere forskellige aspekter af forretningen.

Konto salg og integration til e-conomic

Konto salg og integration til e-conomic

Vores kassesystemer er bygget til at arbejde sammen med økonomisystemet e-conomic, som vi integrerer direkte til. Med e-conomic kan du spare tid hver dag. Du kan automatisk bogføre dagens salg direkte til e-conomic. 

Vores e-conomic integration er specielt smart til bagerbranchen, da du kan overføre salg på to måder. Du kan nemlig overføre normalt salg og konto salg. Det vil sige, at dine kunder kan købe på kredit og du kan samle købene til én faktura hver uge, måned, eller hvad der passer dig bedst. Hvis kunden foretrækker det, kan du endda afregne fakturaen med kunden direkte på kassesystemet i butikken.