Få et kasseapparat der også tåler beskidte fingre

Få et kasseapparat der også tåler beskidte fingre

Hos Amero ved vi, at kassesystemerne hos autoværkstederne nogle gange udsættes for beskidte fingre eller endda olie. Derfor benytter vi som standard heller ikke samme touchskærm, som vi bruger i de almene detailbutikker.

Vi kan eksempelvis tilbyde en robust skærm, som tilmed tåler vand, og derfor også nemt tåler at blive rengjort grundet skærmens IP64 beskyttelse.

Derfor skal du vælge Amero kassesystem til din forretning: 

  • Kasseapparat forbundet med FTZ+
  • Hardware der tåler det meste
  • Nem installation af kasseapplikation på eget hardware

Christina Juul Hansen
Kundestyringskoordinator hos FTZ
Vores kunder nyder godt af, at deres FTZ+ løsning snakker direkte sammen med e-conomic og deres kassesystem.
Hvad med kundens egen hardware?

Hvad med kundens egen hardware?

Ofte oplever vi også, at værksteder allerede selv har en computer, som de bruger til at styre forskellige andre programmer. Dette er heller ikke noget problem. Vi kan ofte nemt installere en kasseapplikation på samme computer, så du kan køre dine øvrige programmer sideløbende med vores kasse.

Skal der tilkobles en bonprinter og pengeskuffe, så klarer vi også nemt det. Kasseprogrammet er udviklet til touchbrug, men kan nemlig også nemt betjenes via en mus.

Henrik Vestergård
Ejer af SDR Nissum Auto
Vi er glade for vores løsning, som letter vores hverdag, og Amero var hurtige til at få os godt i gang.

Kassesystem forbundet med e-conomic og FTZ+

Flere af vores kunder med AutoMester værksteder har en systemløsning, hvor de er koblet op med FTZ+ og e-conomic. Vores kassesystem har mulighed for at integrere til begge programmer, hvor du får adgang til kundekartotek, bilkartotek, tidsregistrering, varekartotek og meget mere.

Systemet integreres med e-conomic regnskabsprogrammet, så de administrative opgaver lettes. Amero trækker alle oplysninger til kassen direkte fra e-conomic. På kassen kan kunderne derfor betale deres faktura, foretage kreditkøb eller kontantkøb af småting uden at bruge tid på at oprette en faktura i e-conomic.

INTEGRERET DANKORTTERMINAL

Vores kassesystem understøtter integrerede dankortterminaler, som kan minimere eventuelle tastefejl, og som sikrer en hurtigere ekspedition. Med en integreret dankortterminal kan terminalen også aflæse om kortet er et dankort, visa, mastercard osv. Er systemet integreret til e-conomic, kan betalingsterminalen splitte betalinger op på forskellige konti, som letter din bogholders arbejde. Ønsker du at tillægge kunden gebyret for betaling med udenlandske kort, så kan terminalen også klare det for dig.

VARESØGNING, QUICKVARER, OG SCANNING AF STREGKODER

Vi understøtter mange former for salg af varer og ydelser. Kassen opbygges som oftest med en række quickvarer og varegrupper, så man lynhurtigt kan finde de mest solgte varer. Varer med stregkoder scannes ligeledes hurtigt ind. Herudover kan du finde alle varer i hele systemet via kassens søgefunktion.