Den bedste service til dine kunder

Den bedste service til dine kunder

Til caféer handler løsningerne ofte om, at kunden skal bruge et system, hvor alle varerne (menuen) kan indstilles som touchknapper. Hertil vælger enkelte kunder lagerstyring på udvalgte produkter. En scanner er i mange tilfælde overflødig, så systemet sættes op med de rette genveje, så man hurtigt og effektivt kan servicere kunderne.

Vi leverer også til streetfood boder og barer: 

Udover cafeer og take away, leverer Amero også løsninger til Street Food. Derfor har vi også erfaring med at levere til større steder, hvor man skal bruge mange kassesystemer og har mange ansatte, såsom ungarbejdere.

Fordele med en løsning fra Amero:

  • Nemt og brugervenligt kasseapparat
  • Print af bestillinger til køkkenet
  • Rapporter og statistikker for overblik over din forretning

Et kassesystem til café og take-away med mange funktioner

FLEXPOS POINT OF SALE SYSTEM

FlexPOS kassesystemet giver dine medarbejdere en brugervenlig og intuitiv brugerflade at arbejde med. De kan derfor ligge deres fokus på at yde en god service, uden at skulle koncentrere sig om at betjene et kompliceret kassesystem. Det betyder, at medarbejderne har overskud til at yde en super service via skærmens touch funktion.

OVERSKUELIG MENU MED OPSÆTNING AF VARE-GENVEJE

Du opsætter de varer, som systemet har brug for og har derfor hele dit sortiment indenfor en fingers rækkevidde. Fleksibiliteten gør, at varesortimentet kan tilpasses hver enkelte cafe, så du hurtigt og effektivt kan servicere dine kunder.

FASTE KUNDER

Systemet opsamler nemt data for de faste kunder. De kunder eller virksomheder, som henter frokost og handler på kredit, får nemt registreret det de afhenter eller får leveret.
Herefter skal du blot tage stilling til, om de skal betale kontant, eller om du ønsker at sende en regning via integration til et økonomisystem, såsom fx e-conomic.

PRINT AF BESTILLINGER TIL KØKKENET MINDSKER FEJL

Ordrer tastes i systemet og printes til køkkenet. Du undgår, at køkkenpersonalet ikke kan læse håndskriften fra kassepersonalet og sedler, som forsvinder, hvilket mindsker fejl. Du sparer tid og undgår sure kunder.

RAPPORTER & STATISTIK

Klare oplysninger er afgørende for enhver leder. Kassen rapporterer og giver et interaktivt overblik over en bred vifte af performance målinger. Vi tilbyder også en række skræddersyede rapporter, som tilpasses din virksomheds behov.

AUTOMATISK BOGFØRING

Når bestillingen er indtastet, så lader de fleste cafeer kassesystemet bogføre dagens salg til e-conomic. Det sparer dig tid og ressourcer i hverdagen.

Cibuz Madstudie
Vi skulle bruge et overskueligt system med kasse, vægt, dankort, bonprinter, mulighed for at udstede gavekort og integrerebar med e-conommic. Det skulle være rimeligt i pris og der skulle være support med. Da vi ikke er stærke på det tekniske, var det vigtigt for os, at dem vi skulle samarbejde med, kunne omsætte vores behov/ønsker til et brugbart system. Det er brugervenligt og nemt selv at redigere i, og skulle der opstå problemer, så har vi kun oplevet smil og hjælpsomhed fra Amero.

Lev op til lovkravene fra SKAT

Fra starten af 2024 træder en ny lov om kasseapparater i kraft. Loven kommer til en gælde en lang række virksomheder, herunder:

Restauranter, cafeer, kaffebarer mv.
Pizzeriaer, grillbarer mv.
Isbutikker, isbarer mv.
Diskoteker og værtshuse
Købmænd og døgnkiosker.

Formålet med loven er at forhindre sort arbejde. Men selvom loven først træder i kraft i 2024, bør du allerede nu være opmærksom på, om dit kasseapparat lever op til den nye lovgivning. Med et kassesystem fra Amero er du sikret at leve op til kravene om digital registrering af salg. Læs mere om kravene samt hvad SAF-T betyder i artiklen her.

Få overblik over din forretning med statistik i BackOffice

Få overblik over hvilke af dine produkter der sælger bedst, hvilken sælger der har solgt mest og hvornår du har mest travlt i din forretning.