Kassesystem til tøjbutik / modebutik

Vi ser ofte en række særlige behov for vores kunder, der har en eller flere butikker i tøj- eller modebranchen.

kassesystem til tøj og modeOfte handler det om at tilpasse vores standardløsning og gøre lagerstyring, administration og bogføringen nemmere, så ejerne og medarbejderne kan koncentrere sig om kunderne. Så hvorfor ikke lette arbejdet for dine sælgere og give dem et simpelt system, så de kan sælge mere?

Få styr på style, størrelse og farve med Avanceret Lagerstyring

Når det gælder tøj- og modebutikker, så vælger vores kunder ofte at få Amero Lagerstyring implementeret i deres kassesystem. Det skyldes, at de derved kan håndtere variationer som farve og størrelse uden at skulle oprette samtlige varenumre manuelt. Denne løsning gør det nemt at holde styr på lageret, så du bestiller nye varer i tide og undgår udsolgte varer. Samtidig sparer tid i forbindelse med at oprette varer – tid som du kan bruge på at sælge.

POS System med varianter!

FlexPOS giver en brugervenlig og intuitiv brugerflade at arbejde ud fra. Det betyder at medarbejderne kan fokusere på deres job – at sælge varer – frem for at skulle slås med et IT-system, de ikke kan finde ud af. Vores system kan benyttes via skærmens touch funktion eller ved hjælp af stregkode og keyboard input.
Du kan nemt oprette og redigere dine styles og varianter.
Lagerstyring igennem Flexsystem

Nem prismærkning

Mange mindre tøjbutikker prismærker selv deres varer. Denne opgave klarer kassesystemet nemt i samarbejde med en printer, så dine varer altid kan være mærket med stregkoder, pris og varebeskrivelse. Du gør servicen lettere for både kunderne og dine ansatte, så der ikke spildes tid på at søge efter informationer i systemet. Arbejder man med stregkoder er det selvfølgelig naturligt at installere en stregkodescanner.

Automatiseret bogføring

De fleste tøjbutikker vælger desuden at lade kassesystemet bogføre dagens salg og justere lageret i det øjeblik varerne sælges. Er der tilknyttet en webshop, så opsættes systemet oftest til at varetage tilsvarende opgaver for den. Det giver glade revisorer, og butiksejerne sparer penge og tid – og får desuden 100% styr på økonomien for butikken.

Rapporter & statistik

Klare oplysninger er afgørende for enhver leder. Kassen rapporterer og giver et interaktivt overblik over en bred vifte af performance målinger. Vi tilbyder udover standard rapporter en række skræddersyede rapporter som tilpasses din virksomheds behov.

Integreret betalingsterminal

Et kasseapparat med direkte integreret betalingsterminal, en Ingenico IPP-350, den er lynhurtig, og med moderne teknologi – den er PCI-certificeret til år 2020. Så med IPP-350 modellen.går du fremtiden og sikkerheden for dine kunder godt i møde. Den er klar til “kontakt løs”

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem

Tag en snak med Amero om dine krav og behov og få et uforpligtende tilbud med en konkret pris

Udfyld formularen og bliv kontaktet eller ring direkte på 77 34 34 80

Din besked blev ikke afsendt

Din besked er blevet sendt

Vi vender tilbage med et svar så hurtigt som muligt — typisk indenfor én hverdag.

Ved hastesager, ring venligst på 77 34 34 80.

Amero ApS

Jylland

  • Ved Lunden 9
  • 8230 Åbyhøj
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk

Sjælland

  • Naverland 2, 13. etage
  • 2600 Glostrup
  • +45 77 34 34 80
  • info@amero.dk