Ofte oplever sportsbutikker mange af de samme udfordringer som den almene tøjbranche i forhold til sit kassesystem, men herudover er ekspedienterne en vital del for butikkens succes. Amero kan hjælpe din butik med et kassesystem med lagerstyring, som også rummer variantbasserede produkter.

Vores kunder vælger som oftest også at integrere både dankortterminal og økonomisystem. Det handler om at lette de praktiske opgaver, så sælgerne kan fokusere på de ting, som skaber omsætning i butikken.

AVANCERET LAGERSTYRING

Butikker med sportsudstyr har ofte interesse i at håndtere variantbaserede varer, hvilket nemt klares med vores system og Avanceret Lagerstyring. Herved bliver oprettelsen af variationer som farve og størrelse nemmere, mens du samtidig kan holde kontrol over dit lager (også på tværs af flere butikker).

MÆRKNING MED PRIS OG STREGKODE

Har du behov for at mærke dine varer med pris, stregkode, varenavn, størrelse og farve, så kan du med vores system nemt og hurtigt printe dine egne labels. Det fungerer både som en service for dine kunder, såvel som for dine ansatte.

INTUITIV NEM POS-LØSNING

Med FlexPOS får du en brugervenlig og intuitiv brugerflade at arbejde udfra. Det betyder, at sælgerne kan koncentrere sig om kunderne og evt. mersalg, frem for at slås med kasseapparatet. Vores kassesystem betjenes nemt via touchfunktioner, stregkodescanner og eventuelt keyboard input.

INTEGRERET BETALINGSTERMINAL

Vi benytter i dag en integreret dankortterminal (Ingenico iPP350), som er en utrolig hurtig og pålidelig terminal. Du kender den måske fra at have handlet i supermarkederne. Terminalen sikrer dig mod differencer imellem kassesystemet og dankortterminalen pga. trykfejl, giver en hurtig betjening og har ligeledes en række fordele i forhold til bogføringen.

RAPPORTER & STATISTIK

Klare oplysninger er afgørende for enhver leder. Vores system gør det netop muligt for ledere og jeres sælgere at følge det daglige salg i butikken. I vores backend kan man herudover trække rapporter og statistikker over salget, som giver et interaktivt overblik over en bred vifte af performance målinger. Vi tilbyder en række standard rapporter og kan derudover tilbyde at skræddersy rapporter til din sportsbutik.

AUTOMATISK BOGFØRING

Mange af vores kunder vælger at inddrage vores integration til økonomisystemet e-conomic. Herved kan de samle deres økonomi og bogføring i et gennemtestet program, som Amero’s kasseløsninger automatisk kan indlæse jeres salgsdata heri. Kassen registrerer alle transaktioner til det dobbelt bogholderi system. Det giver glade revisorer, og butiksejerne sparer penge og tid!