Kassesystem til genbrugsbutik

Amero har flere genbrugsbutikker som kunder og har gode erfaringer med at løse genbrugsbutikkers unikke problemstillinger.

Få et uforpligtende tilbud på et kassesystem til en genbrugsbutik

 • I får et nemt og brugervenligt kassesystem som alle kan lære at bruge. Vi har en hurtig og hjælpsom support — super hjælp til brugere som ikke er vant til IT.
 • Fleksible varer og priser

  Med BackOffice kan du hurtigt og nemt oprette nye eller ændre på eksisterende varer. Varer kan oprettes med faste priser eller uden at prisen defineres. Nogle butikker kan med fordel operere med få varegrupper uden faste priser, så ekspedienten blot selv taste prisen ind ved salg.

  Flere typer rabatter

  Vores forskellige rabatfunktioner giver dig mulighed for at give rabatter på enkelte varer, puljer af varer eller endda hele bonen. Ønsker du faste kampagnerabatter, så kan dette tilmed sættes op i systemets online backoffice.

  Butiks- og driftsoversigt online

  Hvis du styrer flere butikker eller en hel kæde af butikker, så giver BackOffice dig en indsigt i alle butikkernes drift, direkte gennem vores online administrationssystem. Det er også herfra du nemt styrer alle varer og deres priser, hvad end du ønsker at styre det på kædeniveau eller ned i den enkelte butik. Du får adgang til at se statistik og rapporter, og kan derfor nemt følge med i driften direkte fra hovedkontoret.

  Stor erfaring med forskellige typer genbrugsbutikker

  Hos Amero servicerer vi flere forskellige typer af genbrugsbutikker over hele landet. Vi har alt fra kunder med en eller to butikker til store kæder med mere end 20 butikker. Det spænder over de klassiske genbrugsbutikker, som samler ind til velgørende formål, moderne secondhand butikker og butikker med antikviteter. Vi ved derfor, hvad udfordringerne er og tilpasser kassesystemet herefter.